Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Olielamp Land Rover Discovery Sport die blijft branden

Het in de gaten houden van uw auto is tegenwoordig van fundamenteel belang, natuurlijk, als u er niet de minimale routine-service van doet, of als u geen signalen van ongebruikelijkheid overweegt, loopt u een groot risico dat uw auto wegsterft. Dit is precies het onderwerp dat we in dit artikel zullen behandelen, een van de symptomen die autobezitters het meest stoort, is de olielampje op Land Rover Discovery Sport . Om u te helpen dit waarschuwingslampje te analyseren, zullen we eerst ontdekken waar dit oliewaarschuwingslampje op Land Rover Discovery Sport mee correspondeert, en dan in een tweede hoe om te gaan als het olie-waarschuwingslampje op Land Rover Discovery Sport brandt? .

Olielampje op Land Rover Discovery Sport

Rol van het olielicht op Land Rover Discovery Sport

Dus we beginnen onze richtlijn met het belang van het olielampje op Land Rover Discovery Sport . Deze waarschuwing is een van de belangrijkste sensoren van uw dashboard, in feite is het met de koelmiddelsensor de enige die dat is als het rood is, moet dit leiden tot bescherming van uw motor, en als het rood is, betekent dit dat er een oliedruk probleem , die, indien nodig, in enkele ogenblikken uw motor ernstig kunnen vernielen. De werking van uw motorolie is om alle tandwielen van uw motor te smeren en de minste wrijving te vermijden, de motor te koelen en afzettingen van vreemde voorwerpen te verwijderen. Het zal al deze mechanismen laten werken zonder te breken, een motor die zonder olie draait, gaat slechts enkele ogenblikken mee voordat hij breekt. Het is daarom van fundamenteel belang om altijd een voldoende oliepeil en -druk te hebben om er zeker van te zijn dat het in de juiste omstandigheden werkt. Daarom is het belangrijk om de beste olie voor Land Rover Discovery Sport te kiezen wanneer u uw olie ververst, dus aarzel niet om advies in te winnen bij onze gids om de olie te kiezen die het beste bij uw auto past.

Weiterlesen:
Knipperlichtprobleem Land Rover Discovery, wat te doen?

Waarom gaat het olie-waarschuwingslampje op de Land Rover Discovery Sport branden?

We gaan nu verder met de verschillende redenen van een waarschuwingslampje motorolie dat oplicht op de Land Rover Discovery Sport . Het kan geel of oranje zijn (afhankelijk van het jaar) of rood. Dit zijn de complicaties die verband houden met dit waarschuwingssignaal:

  • Als uw olielampje brandt maar geel of oranje is , je hebt «geluk», het betekent dat je oliepeil niet goed genoeg is.
  • Probleem met oliedruksensor: De oliedruksensor die wordt gebruikt om permanent het oliedrukniveau in de motor van uw Land Rover Discovery Sport te controleren, kan ervoor zorgen dat het rode oliewaarschuwingslampje op uw auto gaat branden. U moet de motor van uw Land Rover Discovery Sport onmiddellijk uitschakelen!
  • Oliepomp probleem: Net als bij de druksensor, zal een storing van uw oliepomp het rode olielampje op het dashboard van uw Land Rover Discovery Sport laten branden, de olie zal niet langer effectief in uw motor circuleren en het risico op breuk wordt zeer kritiek .

Wat als het olie-indicatielampje op uw Land Rover Discovery Sport gaat branden?

We zullen nu proberen u de stappen te geven die moeten worden uitgevoerd in het geval van oliewaarschuwingslampje gaat branden of knipperen op Land Rover Discovery Sport .

Hoe om te gaan als het oranje of gele olielampje op Land Rover Discovery Sport brandt?

Als u het slachtoffer bent van een olie-waarschuwingslampje dat geel of oranje op uw dashboard gaat branden, weet dan dat uw auto dat is niet in direct gevaar , maar toch rijden met dit licht is geen verstandige beslissing omdat het betekent dat je oliepeil is onvoldoende . Het is daarom verplicht controleer het oliepeil zo snel mogelijk en controleer daarna of u geen olielek heeft op Land Rover Discovery Sport, aarzel niet om advies in te winnen bij onze inhoud die naar dit probleem verwijst als dit uw geval is.

Weiterlesen:
Injectieprobleem Land Rover Discovery, wat te doen?

Hoe om te gaan als het rode oliekijkglas brandt op Land Rover Discovery Sport?

Het geeft aan dat je een hebt rood olielampje brandt op Land Rover Discovery Sport . Het eerste dat u moet doen, is zet uw motor af , of u loopt het risico uw motor te breken. Vervolgens om een ​​monteur te bellen zodat hij de oorzaak van de storing kan vaststellen en u kan vertellen of het eerder een oliedruksensor defect en kost je dus ongeveer 50 euro aan arbeid, of als het eerder een kwestie van is oliepomp en dan moet je een paar honderd euro uitgeven (ongeveer 300 €).

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery Sport wilt, ga dan naar onze Land Rover Discovery Sport-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector