Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Olielamp Land Rover Evoque die blijft branden

Aandacht besteden aan uw voertuig is tegenwoordig essentieel, in feite, als u er niet de minimale routineonderhoud van doet, of als u geen rekening houdt met tekenen van abnormaliteit, loopt u een groot risico om uw auto te zien verwelken. Dit is precies het onderwerp dat we in dit artikel zullen behandelen, een van de indicaties dat autobezitters het meest stoort is de olielampje op Land Rover Evoque . Om u te helpen dit waarschuwingslicht te beoordelen, zullen we eerst ontdekken waar dit olie-waarschuwingslampje op Land Rover Evoque mee correspondeert, en dan in een tweede hoe om te gaan als het olie-waarschuwingslampje op de Land Rover Evoque brandt? .

Olielampje op Land Rover Evoque

Rol van het olielicht op Land Rover Evoque

Dus we beginnen onze richtlijn met het belang van het olielicht op Land Rover Evoque . Deze waarschuwing is een van de meest essentiële sensoren van uw dashboard, in feite is het met de koelmiddelsensor de enige die dat is als het rood is, moet dit leiden tot bescherming van uw motor, en als het rood is, betekent dit dat er een oliedruk problemen , die, indien nodig, in enkele ogenblikken uw motor aanzienlijk kunnen beschadigen. De taak van uw motorolie is om alle tandwielen van uw motor te smeren en de minste wrijving te vermijden, de motor te koelen en afzettingen van vreemde voorwerpen te verwijderen. Hierdoor kunnen al deze componenten werken zonder te breken, een motor die zonder olie draait, gaat slechts enkele ogenblikken mee voordat hij kapot gaat. Het is zo essentieel om altijd voldoende oliepeil en -druk te hebben om ervoor te zorgen dat het in de juiste omstandigheden functioneert. Daarom is het essentieel om de beste olie voor Land Rover Evoque te selecteren wanneer u uw olie vervangt, dus aarzel niet om ons artikel te lezen om de olie te kiezen die het beste bij uw auto past.

Weiterlesen:
ABS-lampje blijft branden op Land Rover Evoque, wat te doen?

Waarom gaat het olie-waarschuwingslampje op de Land Rover Evoque branden?

We gaan nu verder met de verschillende redenen van een waarschuwingslampje motorolie dat oplicht bij Land Rover Evoque . Het kan geel of oranje zijn (afhankelijk van het jaar) of rood. Dit zijn de problemen die verband houden met dit waarschuwingssignaal:

  • Als uw olielampje brandt maar geel of oranje is , je hebt «geluk», het betekent dat je oliepeil niet voldoende is.
  • Probleem met oliedruksensor: De oliedruksensor die wordt gebruikt om het oliedrukniveau in de motor van uw Land Rover Evoque permanent te bewaken, kan het rode olielampje op uw auto doen oplichten. U moet de motor van uw Land Rover Evoque onmiddellijk uitschakelen!
  • Oliepomp probleem: Net als bij de druksensor zorgt een probleem van uw oliepomp ervoor dat het rode olielampje op het dashboard van uw Land Rover Evoque gaat branden, de olie circuleert niet meer effectief in uw motor en het risico op breuk wordt zeer kritiek .

Wat als het olie-indicatielampje op uw Land Rover Evoque gaat branden?

We zullen nu proberen u de stappen te geven die moeten worden uitgevoerd in het geval van olielampje gaat branden of knippert op Land Rover Evoque .

Wat te doen als het oranje of gele olielampje op Land Rover Evoque brandt?

Als u het slachtoffer bent van een olie-waarschuwingslampje dat geel of oranje op uw dashboard gaat branden, weet dan dat uw auto dat is niet in direct gevaar Toch is rijden met dit licht geen goed idee omdat het suggereert dat je oliepeil is niet genoeg . Het is daarom verplicht controleer het oliepeil zo snel mogelijk en controleer daarna dat je geen olielek hebt op Land Rover Evoque, aarzel niet om onze inhoud te raadplegen die dit probleem behandelt als dit jouw omstandigheid is.

Weiterlesen:
Wanneer schokbrekers Land Rover Evoque vervangen?

Wat te doen als het rode oliekijkglas brandt op de Land Rover Evoque?

Het geeft aan dat je een hebt rood olielampje brandt op Land Rover Evoque . Het eerste dat u moet doen, is zet uw motor af , of u loopt het risico uw motor te breken. Vervolgens om een ​​autotechnicus te bellen zodat hij de oorzaak van de storing kan onderscheiden en u kan vertellen of het eerder een oliedruksensor defect en kost je dus ongeveer 50 euro aan arbeid, of als het eerder een kwestie van is oliepomp en in dat geval moet je een paar honderd euro uitgeven (ongeveer 300 €).

Als je meer tutorials over de Land Rover Evoque wilt, ga dan naar onze Land Rover Evoque-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector