Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Olielamp Land Rover Range Rover die blijft branden

Het in de gaten houden van uw voertuig is tegenwoordig van fundamenteel belang, in feite, als u er niet de minimale routineonderhoud van doet, of als u geen rekening houdt met tekenen van ongebruikelijkheid, loopt u het risico dat uw auto onaangenaam wordt om te gebruiken. Dit is precies het onderwerp waar we in dit artikel op zullen reageren, een van de indicaties dat automobilisten het meest storen is de olielampje op Land Rover Range Rover . Om u te helpen dit waarschuwingslampje te beoordelen, zullen we eerst zien wat dit olie-waarschuwingslampje op de Land Rover Range Rover betekent, en dan in een tweede wat te doen als het olie-waarschuwingslampje op de Land Rover Range Rover brandt? .

Olielampje op Land Rover Range Rover

Rol van het olielampje op de Land Rover Range Rover

Dus we beginnen onze inhoudspagina met de interesse van het olielampje op de Land Rover Range Rover . Deze indicator is een van de meest noodzakelijke sensoren van uw dashboard, in werkelijkheid is het met de koelmiddelsensor de enige die dat is als het rood is, moet het eindigen in bescherming van uw motor, en als het rood is, betekent dit dat er een probleem met oliedruk , die, indien nodig, in enkele ogenblikken uw motor ernstig kunnen beschadigen. De taak van uw motorolie is om alle tandwielen van uw motor te smeren en de minste wrijving te vermijden, de motor te koelen en afzettingen van vreemde voorwerpen te verwijderen. Hierdoor kunnen al deze componenten werken zonder te breken, een motor die zonder olie draait, gaat slechts enkele ogenblikken mee voordat hij kapot gaat. Het is zo fundamenteel om altijd voldoende oliepeil en -druk te hebben om ervoor te zorgen dat het in de juiste omstandigheden functioneert. Daarom is het noodzakelijk om de beste olie voor Land Rover Range Rover te kiezen wanneer u uw olie vervangt, dus aarzel niet om advies in te winnen in ons artikel om de olie te kiezen die het beste bij uw auto past.

Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op de Land Rover Range Rover uitschakelen?

Waarom gaat het olie-waarschuwingslampje op de Land Rover Range Rover branden?

We gaan nu verder met de verschillende verklaringen van a waarschuwingslampje motorolie dat oplicht bij Land Rover Range Rover . Het kan geel of oranje zijn (afhankelijk van het jaar) of rood. Dit zijn de complicaties die verband houden met deze waarschuwingsshow:

  • Als uw olielampje brandt maar geel of oranje is , je hebt «geluk», het betekent dat je oliepeil niet genoeg is.
  • Oliedruksensor probleem: De oliedruksensor die handig is om het oliedrukniveau in de motor van uw Land Rover Range Rover permanent te bewaken, kan het rode olielampje op uw auto doen oplichten. U moet de motor van uw Land Rover Range Rover onmiddellijk uitschakelen!
  • Oliepomp probleem: Net als bij de druksensor zal een storing van uw oliepomp ervoor zorgen dat het rode olielampje op het dashboard van uw Land Rover Range Rover gaat branden, de olie zal niet meer goed circuleren in uw motor en het risico op breuk wordt erg belangrijk .

Wat als het olie-indicatielampje op uw Land Rover Range Rover gaat branden?

We zullen nu proberen u de acties te geven die moeten worden uitgevoerd in het geval van olie-waarschuwingslampje gaat branden of knippert op Land Rover Range Rover .

Wat te doen als het oranje of gele olielampje op de Land Rover Range Rover brandt?

Als u het slachtoffer bent van een olie-waarschuwingslampje dat geel of oranje op uw dashboard gaat branden, weet dan dat uw auto dat is niet in direct gevaar rijden met dit licht is echter geen verstandige beslissing omdat het betekent dat u oliepeil is niet genoeg . Het is daarom nodig om controleer het oliepeil zo snel mogelijk en controleer daarna of u geen olielek op Land Rover Range Rover heeft, aarzel niet om advies in te winnen in ons artikel dat dit probleem behandelt als dit uw omstandigheid is.

Weiterlesen:
Prijs vervanging remschijf voor Land Rover Range Rover?

Wat te doen als het rode oliekijkglas brandt op de Land Rover Range Rover?

Het betekent dat je wel een hebt Het rode olielampje brandt op de Land Rover Range Rover . Het eerste dat u moet doen, is zet uw motor af , of u loopt het risico uw motor te breken. Vervolgens om een ​​automonteur te bellen zodat hij de oorzaak van de storing kan onderscheiden en u kan vertellen of het eerder een oliedruksensor defect en kost je dus ongeveer 50 euro aan arbeid, of als het eerder een probleem is oliepomp en in dat geval moet je een paar honderd euro uitgeven (ongeveer 300 €).

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector