Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Olielampje Land Rover Discovery dat blijft branden

Aandacht voor uw voertuig is de laatste tijd noodzakelijk, inderdaad, als u er niet het absolute minimum aan onderhoudt, of als u geen rekening houdt met signalen van ongewoonheden, loopt u een groot risico dat uw motorvoertuig verdort. Dit is precies het thema waarop we in dit artikel zullen reageren, een van de tekenen die automobilisten het meest storen is de olielampje op Land Rover Discovery . Om u te helpen dit waarschuwingslampje te beoordelen, zullen we eerst ontdekken wat dit oliewaarschuwingslampje op Land Rover Discovery aangeeft, en dan in een tweede hoe verder te gaan als het oliewaarschuwingslampje op Land Rover Discovery brandt? .

Olielampje op Land Rover Discovery

De rol van het olielampje op Land Rover Discovery

Dus we beginnen ons artikel met de betekenis van het olielampje op Land Rover Discovery . Deze waarschuwing is een van de meest essentiële sensoren van uw dashboard, de waarheid is dat het met de koelmiddelsensor de enige is die als het rood is, moet dit leiden tot bescherming van uw motor, en als het rood is, betekent dit dat er een oliedruk problemen , die, indien nodig, binnen enkele ogenblikken uw motor aanzienlijk kunnen beschadigen. Het doel van uw motorolie is om alle tandwielen van uw motor te smeren en de minste wrijving te vermijden, de motor te koelen en afzettingen van vreemde voorwerpen te verwijderen. Het zorgt ervoor dat al deze componenten kunnen werken zonder te breken, een motor die zonder olie loopt, duurt slechts enkele ogenblikken voordat hij kapot gaat. Het is zo noodzakelijk om constant voldoende oliepeil en -druk te hebben om ervoor te zorgen dat het onder de juiste omstandigheden functioneert. Daarom is het essentieel om de beste olie voor Land Rover Discovery te selecteren wanneer u uw olie ververst, dus aarzel niet om onze gids te raadplegen om de olie te selecteren die het best geschikt is voor uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Hoe de Land Rover Discovery Sport-injectoren te reinigen?

Waarom gaat het oliewaarschuwingslampje op Land Rover Discovery branden?

We gaan nu verder met de verschillende redenen van een waarschuwingslampje motorolie dat gaat branden op Land Rover Discovery . Het kan geel of oranje zijn (afhankelijk van het jaar) of rood. Dit zijn de problemen die verband houden met deze waarschuwingsshow:

  • Als uw olielampje brandt maar geel of oranje is , je hebt «geluk», het suggereert dat je oliepeil niet voldoende is.
  • Probleem met oliedruksensor: De oliedruksensor die wordt gebruikt om het oliedrukniveau in de motor van uw Land Rover Discovery permanent te controleren, kan ervoor zorgen dat het rode oliewaarschuwingslampje op uw motorvoertuig gaat branden. Het is dan noodzakelijk om de motor van uw Land Rover Discovery direct af te zetten!
  • Oliepomp probleem: Net als de druksensor zal een probleem met uw oliepomp ervoor zorgen dat het rode olielampje op het dashboard van uw Land Rover Discovery gaat branden, zal de olie niet meer correct in uw motor stromen en wordt het risico op breuk zeer kritiek.

Wat als het olie-indicatielampje op uw Land Rover Discovery gaat branden?

We zullen nu proberen u de acties te geven die moeten worden uitgevoerd in het geval van oliewaarschuwingslampje gaat branden of knipperen op Land Rover Discovery .

Hoe te handelen als het oranje of gele olielampje op Land Rover Discovery brandt?

Als u het slachtoffer bent van een olie-waarschuwingslampje dat geel of oranje op uw dashboard gaat branden, weet dan dat uw auto dat is niet in direct gevaar rijden met dit licht is echter geen verstandige beslissing, omdat het suggereert dat u oliepeil is onvoldoende . Het is daarom verplicht controleer het oliepeil zo snel mogelijk en verifieer daarna dat u geen olielek heeft op de Land Rover Discovery, aarzel niet om onze inhoudspagina te raadplegen die betrekking heeft op dit probleem als dit uw geval is.

Weiterlesen:
Acceleratietrillingen op Land Rover Discovery Sport, wat te doen?

Hoe te handelen als het rode oliekijkglas brandt op Land Rover Discovery?

Het geeft aan dat je een hebt rood olielampje brandt op Land Rover Discovery . Het eerste dat u moet doen, is zet uw motor af , of u loopt het risico uw motor te breken. Vervolgens om een ​​automonteur te bellen zodat hij de oorzaak van de storing kan vaststellen en u kan vertellen of het eerder een oliedruksensor defect en kost je dus ongeveer 50 euro aan arbeid, of als het eerder een kwestie van is oliepomp en dan moet je een paar honderd euro uitgeven (ongeveer 300 €).

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Discovery, aarzel dan niet om onze Land Rover Discovery categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector