Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Olielampje Land Rover Range Rover Evoque dat blijft branden

Het verzorgen van uw voertuig is tegenwoordig belangrijk, als u er niet het minste onderhoud aan uitvoert of als u geen rekening houdt met ongebruikelijke signalen, loopt u een groot risico om te ontdekken dat uw motorvoertuig onaangenaam in het gebruik wordt. Dit is precies de kwestie die we vandaag zullen behandelen, een van de aanwijzingen die automobilisten het meest storen is de olielampje op Land Rover Range Rover Evoque . Om u te helpen dit waarschuwingslampje te evalueren, zullen we eerst zien wat dit oliewaarschuwingslampje op Land Rover Range Rover Evoque betekent, en dan in een tweede hoe verder te gaan als het oliewaarschuwingslampje brandt op de Land Rover Range Rover Evoque? .

Olielampje op Land Rover Range Rover Evoque

De rol van het olielampje op de Land Rover Range Rover Evoque

Dus we beginnen onze inhoudspagina met het belang van het olielampje op de Land Rover Range Rover Evoque . Dit signaal is een van de belangrijkste sensoren van uw dashboard, in feite is het met de koelmiddelsensor de enige die dat is als het rood is, moet het uw motorblok beschermen, en als het rood is, betekent dit dat er een oliedruk problemen , die, indien nodig, binnen enkele ogenblikken uw motoreenheid aanzienlijk kunnen beschadigen. De functie van uw motorolie is om alle tandwielen van uw motor te smeren en de geringste wrijving te vermijden, de motoreenheid te koelen en afzettingen van vreemde voorwerpen te verwijderen. Het zorgt ervoor dat al deze elementen kunnen werken zonder te breken, een motoreenheid die zonder olie loopt, duurt slechts enkele ogenblikken voordat deze kapot gaat. Het is zo belangrijk om constant voldoende oliepeil en -druk te hebben om er zeker van te zijn dat het onder de juiste omstandigheden werkt. Daarom is het belangrijk om de beste olie voor Land Rover Range Rover Evoque te kiezen wanneer u uw olie ververst, dus aarzel niet om onze gids te raadplegen om de olie te kiezen die het best geschikt is voor uw motorvoertuig.

Weiterlesen:
Remvloeistoflek Land Rover Range Rover Sport

Waarom gaat het oliewaarschuwingslampje op de Land Rover Range Rover Evoque branden?

We gaan nu verder met de verschillende verklaringen van a motoreenheid olie waarschuwingslampje dat oplicht op Land Rover Range Rover Evoque . Het kan geel of oranje zijn (afhankelijk van het jaar) of rood. Dit zijn de problemen die verband houden met dit waarschuwingssignaal:

  • Als uw olielampje brandt maar geel of oranje is , je hebt «geluk», het betekent dat je oliepeil niet voldoende is.
  • Probleem met oliedruksensor: De oliedruksensor die wordt gebruikt om het oliedrukniveau in de motor van uw Land Rover Range Rover Evoque permanent te controleren, kan het rode oliewaarschuwingslampje op uw motorvoertuig laten branden. Het is noodzakelijk om de motor van uw Land Rover Range Rover Evoque onmiddellijk af te zetten!
  • Oliepomp probleem: Net als de druksensor zal een storing van uw oliepomp ervoor zorgen dat het rode olielampje op het dashboard van uw Land Rover Range Rover Evoque gaat branden, zal de olie niet meer goed circuleren in uw motorblok en neemt het risico op breuk toe erg belangrijk.

Wat als het olie-indicatielampje op uw Land Rover Range Rover Evoque gaat branden?

We zullen nu proberen u de procedures te geven die moeten worden voltooid in het geval van oliewaarschuwingslampje gaat branden of knipperen op Land Rover Range Rover Evoque .

Hoe ermee om te gaan als het oranje of gele olielampje op de Land Rover Range Rover Evoque brandt?

Als u het slachtoffer bent van een olie-waarschuwingslampje dat geel of oranje op uw dashboard brandt, weet dan dat uw motorvoertuig dat wel is niet in direct gevaar rijden met dit licht is echter geen goed idee, omdat het betekent dat u oliepeil is onvoldoende . Het is bijgevolg noodzakelijk controleer het oliepeil zo snel mogelijk en controleer daarna of u geen olielek heeft op de Land Rover Range Rover Evoque, aarzel niet om onze inhoudspagina te raadplegen die over dit probleem gaat als dit uw omstandigheid is.

Weiterlesen:
Motor schudt op Land Rover Range Rover Sport, wat te doen?

Hoe ermee om te gaan als het rode oliekijkglas brandt op de Land Rover Range Rover Evoque?

Het betekent dat je wel een hebt rood olielampje brandt op Land Rover Range Rover Evoque . Het eerste dat u moet doen, is zet je motor uit of u loopt het risico uw motoreenheid te breken. Vervolgens om een ​​automonteur te bellen zodat hij de oorzaak van de storing kan achterhalen en u kan vertellen of het eerder een oliedruksensor defect en kost je dus ongeveer 50 euro aan arbeid, of als het eerder een kwestie van is oliepomp en in dat geval moet je een paar honderd euro uitgeven (ongeveer 300 €).

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector