Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje lampje Land Rover Discovery dat blijft branden

Het verzorgen van uw auto is iets dat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw voertuig te maximaliseren en onverwachte kosten te voorkomen, maar zelfs als u uw auto onderhoudt, ziet u mogelijk nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard. Vandaag zullen we proberen u te helpen ontdekken waarom een oranje lampje op uw Land Rover Discovery gaat aan. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst uitzoeken wat een oranje lampje op uw Land Rover Discovery betekent, en ten tweede zullen we de verschillende oranje lampjes op de Land Rover Discovery bekijken die er zijn en hun uitleg.

Betekenis oranje lichtindicator Land Rover Discovery

Om te beginnen zullen we proberen u de verschillende informatie te beschrijven die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet zomaar oranje lampjes op uw Land Rover Discovery , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn meestal signaal lichten , laten ze zien wanneer een optie door de bestuurder is ingeschakeld (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het soort licht waarvan u het meest achterdochtig moet zijn, is het rood licht op Land Rover Discovery , in feite, als je dit soort licht op je dashboard ziet, zul je dat moeten doen zet uw motor onmiddellijk af gooi uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg weg en wacht tot u zich op een geschikte plaats bevindt. Dit lampje geeft meestal een noodzakelijke storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Land Rover Discovery , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Land Rover Discovery , het waarschuwt u voor een ernstig probleem, dat als het oranje lampje van uw auto vast blijft zitten, dit in dit geval een klassiek probleem impliceert. Eindelijk, als het oranje lampje is opgelost maar de neiging heeft om uit te gaan na een hoewel het een stealth-probleem wordt genoemd, moet u de evolutie van deze schade in de gaten houden om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
De airconditioning in mijn Land Rover Discovery Sport is niet meer koud

De verschillende oranje lampjes op Land Rover Discovery

.

We zullen nu één voor één uitleggen wat de uitleg van de oranje lampjes op uw Land Rover Discovery , om u te helpen de fout of het probleem waarmee u worstelt te onderscheiden.

Oranje veervormige indicator op Land Rover Discovery

Als je een oranje lentevorm merkt licht op uw Land Rover Discovery , het onthult geen probleem, maar alleen de gloeibougies ‘beginnen . Het is gewoon aanwezig op diesel motoren , en het wordt momenteel geactiveerd wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Land Rover Discovery

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Niets verontrustend op dit moment, maar u moet snel overwegen om uw remblokken te vervangen, anders verliest u het remvermogen en riskeert u het vernietigen van andere auto-onderdelen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Land Rover Discovery

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje waarschuwt u voor een storing in het ABS-systeem van uw Land Rover Discovery . Let dus op bij het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem zijn werk niet doet. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op de Land Rover Discovery, blader dan door onze inhoudspagina over dit onderwerp om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje bandenspanningswaarschuwingslampje op Land Rover Discovery

Dit licht wordt weergegeven door een uitroepteken in het midden van een cirkel die niet helemaal gesloten is aan de bovenkant en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Land Rover Discovery , zoals de naam aangeeft dat u een of meer van uw banden een gebrek aan spanning heeft, aarzel dan niet om advies in te winnen op onze inhoudspagina over het bandenspanningslampje op Land Rover Discovery voor alle oplossingen die verband houden met dit probleem.

Oranje waarschuwingslampje motorblok Land Rover Discovery

Deze oranje op Land Rover Discovery impliceert, zoals de naam al doet vermoeden een motoreenheid probleem op uw auto . meestal geassocieerd met injectie of vervuiling. Voor meer informatie over het motorlampje op Land Rover Discovery, aarzel niet om advies in te winnen op onze inhoudspagina over dit probleem om gedetailleerde oplossingen voor dit probleem te krijgen.

Weiterlesen:
Ruitenwisser zit vast op Land Rover Discovery Sport

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Land Rover Discovery

Deze oranje lampje met een slippende auto betekent dat u door een storing in uw rijstrookcorrectiesysteem gaat Let dus goed op in bochten, wij adviseren u om snel naar uw monteur te gaan.

Oranje airbaglampje op Land Rover Discovery

Deze oranje lampje op xXX houdt het risico in dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functioneel gordelsysteem, zorg ervoor dat u deze snel laat controleren.

oranje waarschuwingslampje stuurbekrachtiging op Land Rover Discovery

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtigingssysteem, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlampje Land Rover Discovery

Indien de oranje brandstoflampje brandt op uw Land Rover Discovery , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je snel moeten tanken. Wilt u weten hoeveel kilometers u met uw Land Rover Discovery laag kunt rijden, neem dan een kijkje op onze inhoudspagina over dit onderwerp.

Andere oranje lampjes op Land Rover Discovery

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Land Rover Discovery, de meeste zullen u waarschuwen voor een niet-dringende storing, maar u moet er snel van op de hoogte zijn en hun bron verifiëren. Raadpleeg de handleiding van uw voertuig voor details over de betekenis van deze oranje lampjes op uw auto .

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery in de categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector