Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje lampje Land Rover Freelander dat blijft branden

Het onderhouden van uw voertuig is iets dat we allemaal zouden moeten doen om de levensduur van uw auto te maximaliseren en onvoorziene kosten te vermijden, maar zelfs tijdens het onderhoud van uw voertuig kunt u nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard zien. Vandaag proberen we je te helpen ontdekken waarom een oranje lampje op uw Land Rover Freelander komt op. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst uitzoeken wat een oranje lampje op uw Land Rover Freelander betekent, en vervolgens zullen we de verschillende oranje lampjes op Land Rover Freelander bekijken die er zijn en hun betekenis.

Betekenis oranje lichtindicator Land Rover Freelander

Allereerst zullen we proberen u de verschillende informatie te beschrijven die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet alleen oranje lampjes op uw Land Rover Freelander , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn in de meeste gevallen signaal lichten , ze laten zien wanneer een optie door de bestuurder is geactiveerd (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het soort licht waar je het meest op moet letten is het rood licht op Land Rover Freelander , in werkelijkheid, als je dit soort licht op je dashboard ziet, zul je dat moeten doen zet uw motor recht af stop uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg en wacht tot u op een geschikte plaats bent. Dit lampje geeft in de meeste gevallen een noodzakelijke storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Land Rover Freelander , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Land Rover Freelander , het informeert u over een aanzienlijk probleem , dat als het oranje lampje van uw auto vast blijft staan, dit in dit geval een klassiek probleem impliceert. Eindelijk, als het oranje lampje vast blijft zitten maar de neiging heeft om na een tijdje uit te gaan, staat dit bekend als een stealth-probleem, je zult de evolutie van deze schade moeten volgen om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Land Rover Freelander, wat kan ik doen?

De verschillende oranje lampjes op Land Rover Freelander

.

We zullen nu een voor een praten over de interpretatie van de oranje lampjes op uw Land Rover Freelander , om u te helpen bij het identificeren van de fout of het probleem waarmee u wordt geconfronteerd.

Oranje veervormige indicator op Land Rover Freelander

Als je een oranje lentevorm merkt lampje op uw Land Rover Freelander , het toont geen probleem, maar alleen de gloeibougies ‘beginnen . Het is alleen aanwezig op diesel motoren , en het wordt momenteel geactiveerd wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Land Rover Freelander

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Op dit moment is er niets alarmerends, maar u moet vrij snel nadenken over het vervangen van uw remblokken, in elk ander geval verliest u remkracht en loopt u het risico andere auto-onderdelen te vernietigen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Land Rover Freelander

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje informeert u over een storing in het ABS-systeem van uw Land Rover Freelander . Let dus goed op het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem niet werkt. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op Land Rover Freelander, blader dan door ons artikel over dit onderwerp om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje bandenspanningswaarschuwingslampje op Land Rover Freelander

Dit licht wordt gesymboliseerd door een uitroepteken in het midden van een cirkel die aan de bovenkant niet volledig gesloten is en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Land Rover Freelander , laat zien zoals de naam aangeeft dat u een of meer van uw banden een gebrek aan druk heeft, denk niet twee keer na om advies in te winnen van ons artikel over het bandenspanningslampje op Land Rover Freelander voor alle oplossingen met betrekking tot dit probleem.

Oranje waarschuwingslampje motorblok Land Rover Freelander

Deze oranje op Land Rover Freelander geeft aan zoals de naam suggereert waar je doorheen gaat een motorblokprobleem op uw auto . in de meeste gevallen gerelateerd aan injectie of vervuiling. Als u meer wilt weten over het motorlampje op Land Rover Freelander, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem om gedetailleerde oplossingen voor dit probleem te krijgen.

Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Land Rover Freelander, wat te doen?

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Land Rover Freelander

Deze oranje lampje met een slippende auto geeft aan dat je een storing hebt in je rijstrookcorrectiesysteem Let dus goed op in bochten, we raden je aan om vrij snel naar je automonteur te gaan.

Oranje airbaglampje op Land Rover Freelander

Deze oranje lampje op xXX wijst op een risico dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functioneel bevestigingssysteem voor de gordel, zorg ervoor dat deze vrij snel wordt gecontroleerd.

oranje waarschuwingslampje stuurbekrachtiging op Land Rover Freelander

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtiging, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlampje Land Rover Freelander

Indien de oranje brandstoflampje brandt op uw Land Rover Freelander , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je vrij snel moeten tanken. Als je wilt weten hoeveel kilometers je op laag kunt rijden met je Land Rover Freelander, bekijk dan ons artikel over dit onderwerp.

Andere oranje lichten op Land Rover Freelander

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Land Rover Freelander, de meeste zullen u waarschuwen voor een niet-dringende storing, maar u moet er vrij snel van op de hoogte zijn en de bron controleren. Raadpleeg de handleiding van uw voertuig voor details over de betekenis van deze oranje lampjes op uw auto .

Kijk voor meer tips over de Land Rover Freelander in de categorie Land Rover Freelander.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector