Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje lampje Lexus IS dat blijft branden

Het onderhouden van uw auto is iets dat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw auto te maximaliseren en onverwachte kosten te voorkomen, maar hoewel u onderhoud aan uw auto uitvoert, ziet u mogelijk nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard. In dit artikel proberen we je te helpen ontdekken waarom een oranje lampje op uw Lexus IS gaat aan. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst kijken waar een oranje lampje op uw Lexus IS naar wijst, en vervolgens zullen we het hebben over de verschillende oranje lampjes op Lexus IS die er zijn en hun uitleg.

Betekenis van oranje lampje Lexus IS

Om te beginnen zullen we proberen u de verschillende informatie te beschrijven die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet zomaar oranje lampjes op uw Lexus IS , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn in de meeste gevallen lichten laten zien , ze laten zien wanneer een optie door de bestuurder is geactiveerd (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het soort licht waar u het meest voorzichtig mee moet zijn, is het rood licht op Lexus IS , in feite, als je dit soort licht op je dashboard ziet, zul je dat moeten doen zet uw motor direct af gooi uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg weg en wacht tot u zich op een geschikte plaats bevindt. Dit lampje kondigt in de meeste gevallen een belangrijke storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Lexus IS , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Lexus IS , het waarschuwt u voor een ernstig probleem, dat als het oranje lampje van uw motorvoertuig nog steeds is opgelost, dit in dit geval een klassiek probleem impliceert. Eindelijk, als het oranje lampje is opgelost maar de neiging heeft uit te gaan na een hoewel het een stealth-probleem wordt genoemd, moet u de evolutie van deze schade in de gaten houden om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlicht in op Lexus IS?

De verschillende oranje lampjes op Lexus IS

.

We zullen nu één voor één de betekenis van de oranje lampjes op uw Lexus IS , om u te helpen de fout of het probleem waarmee u wordt geconfronteerd, te onderscheiden.

Oranje veervormige indicator op Lexus IS

Als je een oranje veervormig detecteert licht op uw Lexus IS , het toont geen probleem, maar alleen de gloeibougies ‘opstarten . Het is gewoon aanwezig op diesel motoren , en het werkt op dit moment wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Lexus IS

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Niets verontrustend op dit moment, maar u moet snel nadenken over het vervangen van uw remblokken, in elk ander geval verliest u het remvermogen en riskeert u het vernietigen van andere onderdelen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Lexus IS

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje geeft aan dat er een storing is in het ABS-systeem op uw Lexus IS . Houd dus rekening met het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem niet werkt. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op Lexus IS, kunt u onze inhoud over dit thema doornemen om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje waarschuwingslampje voor bandenspanning op Lexus IS

Dit licht wordt gesymboliseerd door een uitroepteken in het midden van een cirkel die aan de bovenkant niet volledig gesloten is en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Lexus IS betekent, zoals de naam al aangeeft dat u een of meer van uw banden onder druk heeft staan, aarzel niet om advies te vragen in onze inhoud over het bandenspanninglampje op Lexus IS voor alle oplossingen met betrekking tot dit probleem.

Oranje motorwaarschuwingslicht Lexus IS

Deze oranje op Lexus IS betekent zoals de naam suggereert dat je tegenkomt een motorprobleem op uw motorvoertuig . in de meeste gevallen gerelateerd aan injectie of vervuiling. Als u informatie wilt over het motorlampje op de Lexus IS, aarzel dan niet om advies in te winnen bij onze inhoud over dit probleem om gedetailleerde oplossingen voor dit probleem te krijgen.

Weiterlesen:
Hoe de Lexus IS achterbank te verwijderen?

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Lexus IS

Deze oranje lampje met een wegglijdend motorvoertuig suggereert dat u een storing van uw rijstrookcorrectiesysteem tegenkomt , dus wees voorzichtig in bochten, we raden u aan om snel naar uw reparatiewerkplaats te gaan.

Oranje airbag lichtindicator op Lexus IS

Deze oranje lampje op xXX houdt het risico in dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functioneel gordelsysteem, zorg ervoor dat u deze snel laat controleren.

oranje stuurbekrachtigingslampje op Lexus IS

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtiging, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlamp Lexus IS

Indien de oranje brandstoflampje brandt op uw Lexus IS , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je snel moeten tanken. Als u wilt weten hoeveel kilometers u met uw Lexus IS laag kunt rijden, bekijk dan onze inhoud over dit thema.

Andere oranje lampjes op Lexus IS

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Lexus IS, de meesten zullen u waarschuwen voor een niet-urgente fout, maar u moet hiervan snel op de hoogte zijn en hun bron verifiëren. Controleer de handleiding van uw voertuig voor de betekenis van deze oranje lampjes op uw motorvoertuig .

Kijk voor meer tips over de Lexus IS in de categorie Lexus IS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector