Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje lampje Lexus NX dat blijft branden

Zorgen voor uw voertuig is iets dat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw voertuig te maximaliseren en onvoorspelbare rekeningen te vermijden, maar hoewel u uw voertuig onderhoudt, ziet u mogelijk nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard. In dit artikel zullen we proberen u te helpen begrijpen waarom een oranje lampje op uw Lexus NX komt op. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken wat een oranje lampje op uw Lexus NX betekent, en vervolgens zullen we het hebben over de verschillende oranje lampjes op Lexus NX die er zijn en hun betekenis.

Betekenis van oranje lampje Lexus NX

Om te beginnen zullen we proberen u de verschillende informatie uit te leggen die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet zomaar oranje lampjes op uw Lexus NX , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn meestal alarmlichten , laten ze zien wanneer een optie door de bestuurder is geactiveerd (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het soort licht waar je het meest op moet letten is het rood licht op Lexus NX , in feite, als je dit soort licht op je dashboard ziet komen, zul je dat moeten doen zet uw motor direct af stop uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg en wacht tot u op een geschikte plaats bent. Dit lampje geeft meestal een noodzakelijke storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Lexus NX , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Lexus NX , het waarschuwt u voor een ernstig probleem, dat als het oranje lampje van uw auto nog steeds is opgelost, dit in een dergelijk geval duidt op een klassiek probleem. Ten slotte, als het oranje lampje is opgelost maar de neiging heeft om uit te gaan na een hoewel het een stealth-probleem wordt genoemd, moet u de evolutie van deze schade bekijken om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Wanneer moet u de distributieriem op de Lexus NX vervangen?

De verschillende oranje lampjes op Lexus NX

.

We zullen het nu één voor één hebben over de uitleg van de oranje lampjes op uw Lexus NX , om u te helpen bij het vaststellen van de fout of het probleem waarmee u worstelt.

Oranje veervormige indicator op Lexus NX

Als je een oranje veervormig detecteert licht op uw Lexus NX , het onthult geen probleem, maar alleen de gloeibougies ‘beginnen . Het is gewoon aanwezig op diesel motoren , en het wordt momenteel geactiveerd wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Lexus NX

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Niets verontrustend op dit punt, maar u moet snel nadenken over het vervangen van uw remblokken, in elk ander geval verliest u het remvermogen en riskeert u andere onderdelen te beschadigen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Lexus NX

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje waarschuwt u voor een storing in het ABS-systeem op uw Lexus NX . Let dus goed op het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem het werk niet doet. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op Lexus NX, lees dan ons artikel over dit onderwerp om u te helpen dit probleem te verhelpen.

Oranje waarschuwingslampje voor bandenspanning op Lexus NX

Dit licht wordt gesymboliseerd door een uitroepteken in het midden van een cirkel die niet helemaal gesloten is aan de bovenkant en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Lexus NX betekent dat, zoals de naam al aangeeft, een of meer van uw banden een gebrek aan spanning hebben. Aarzel dus niet om advies te vragen in ons artikel over het bandenspanning-lampje op de Lexus NX voor alle oplossingen met betrekking tot dit probleem.

Oranje motorwaarschuwingslicht Lexus NX

Deze oranje op Lexus NX impliceert zoals de naam suggereert dat je tegenkomt een motorprobleem op uw auto . meestal gerelateerd aan injectie of vervuiling. Als u informatie wilt over het motorlampje op de Lexus NX, aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem om gedetailleerde oplossingen voor dit probleem te krijgen.

Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlicht in op Lexus NX?

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Lexus NX

Deze oranje lampje met een slippende auto betekent dat je een storing in je rijstrookcorrectiesysteem tegenkomt Let dus goed op in bochten, wij adviseren u om snel naar uw automonteur te gaan.

Oranje airbag lichtindicator op Lexus NX

Deze oranje lampje op xXX suggereert het risico dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functioneel gordelsysteem, zorg ervoor dat deze snel wordt onderzocht.

oranje stuurbekrachtigingslampje op Lexus NX

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtiging, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlamp Lexus NX

Indien de oranje brandstoflampje brandt op uw Lexus NX , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je snel moeten tanken. Wil je weten hoeveel kilometers je op laag kunt rijden met je Lexus NX, bekijk dan ons artikel over dit onderwerp.

Andere oranje lampjes op Lexus NX

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Lexus NX, de meeste waarschuwen u voor een niet-urgente fout, maar u moet ze snel opmerken en hun bron controleren. Raadpleeg de handleiding van uw voertuig voor de betekenis van deze oranje lampjes op uw auto .

Als u meer tutorials over de Lexus NX wenst, ga dan naar onze Lexus NX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector