Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje lampje Lincoln Continental dat blijft branden

Voor uw voertuig zorgen is iets wat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw auto te maximaliseren en onvoorziene kosten te voorkomen, maar hoewel u onderhoud aan uw voertuig uitvoert, ziet u mogelijk nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard. In dit artikel proberen we je te helpen achterhalen waarom een oranje lampje op uw Lincoln Continental gaat aan. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken waar een oranje lampje op uw Lincoln Continental naar wijst, en ten tweede zullen we het hebben over de verschillende oranje lampjes op Lincoln Continental die er zijn en hun betekenis.

Betekenis van oranje lampje Lincoln Continental

Allereerst zullen we proberen u de verschillende informatie te beschrijven die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet alleen oranje lampjes op uw Lincoln Continental , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn in de meeste gevallen alarmlichten , ze geven aan wanneer een optie door de bestuurder is geactiveerd (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het soort licht waar u het meest sceptisch over moet zijn, is het rood licht op Lincoln Continental , de waarheid is dat als je dit soort licht op je dashboard ziet komen, dat moet zet uw motor recht af stop uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg en wacht tot u op een geschikte plaats bent. Dit lampje kondigt in de meeste gevallen een noodzakelijke storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Lincoln Continental , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Lincoln Continental , het informeert u over een aanzienlijk probleem, dat als het oranje lampje van uw auto vast blijft zitten, dit in dit geval duidt op een klassiek probleem. Ten slotte, als het oranje lampje vast blijft zitten maar de neiging heeft om uit te gaan na een, hoewel dit een stealth-probleem wordt genoemd, moet u de evolutie van deze schade in de gaten houden om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Lincoln Continental?

De verschillende oranje lampjes op Lincoln Continental

.

We zullen nu één voor één uitleggen wat de uitleg van de oranje lampjes op uw Lincoln Continental , om u te helpen de fout of het probleem waarmee u worstelt te onderscheiden.

Oranje veervormige indicator op Lincoln Continental

Als je een oranje lentevorm merkt licht op uw Lincoln Continental , betekent dit niet een probleem, maar alleen de gloeibougies ‘beginnen . Het is alleen aanwezig op diesel motoren , en het werkt op dit moment wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Lincoln Continental

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Niets verontrustends op dit punt, maar u moet vrij snel nadenken over het vervangen van uw remblokken, in elk ander geval verliest u het remvermogen en riskeert u het vernietigen van andere onderdelen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Lincoln Continental

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje informeert u over een storing in het ABS-systeem op uw Lincoln Continental . Houd dus rekening met het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem niet werkt. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op Lincoln Continental, bladert u door onze inhoudspagina over dit onderwerp om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje waarschuwingslampje voor bandenspanning op Lincoln Continental

Dit licht wordt weergegeven door een uitroepteken in het midden van een cirkel die aan de bovenkant niet volledig gesloten is en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Lincoln Continental , zoals blijkt uit de naam die aangeeft dat u een of meer van uw banden een gebrek aan spanning heeft, aarzel dan niet om advies in te winnen op onze inhoudspagina over het bandenspanninglampje op Lincoln Continental voor alle oplossingen die verband houden met dit probleem.

Oranje motorwaarschuwingslicht Lincoln Continental

Deze oranje op Lincoln Continental betekent zoals de naam suggereert dat je ervaart een motorprobleem op uw auto . in de meeste gevallen geassocieerd met injectie of vervuiling. Aarzel niet om voor meer informatie over het motorlampje op Lincoln Continental advies in te winnen op onze inhoudspagina over dit probleem om gedetailleerde oplossingen voor dit probleem te krijgen.

Weiterlesen:
Hoe Start Stop op Lincoln Continental uit te schakelen

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Lincoln Continental

Deze oranje lampje met een slippende auto betekent dat je een storing hebt in je rijstrookcorrectiesysteem , dus wees voorzichtig in bochten, we raden je aan om vrij snel naar je automonteur te gaan.

Oranje airbag lichtindicator op Lincoln Continental

Deze oranje lampje op xXX houdt het risico in dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functioneel gordelsysteem, zorg ervoor dat deze vrij snel wordt gecontroleerd.

oranje stuurbekrachtigingslampje op Lincoln Continental

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtigingssysteem, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlicht Lincoln Continental

Indien de oranje brandstoflampje brandt op uw Lincoln Continental , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je vrij snel moeten tanken. Als u wilt weten hoeveel kilometers u met uw Lincoln Continental op een laag pitje kunt maken, bekijk dan onze inhoudspagina over dit onderwerp.

Andere oranje lampjes op Lincoln Continental

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Lincoln Continental, de meesten zullen u waarschuwen voor een niet-urgente fout, maar u moet zich er vrij snel van bewust zijn en hun bron controleren. Raadpleeg de handleiding van uw voertuig voor details over de betekenis van deze oranje lampjes op uw auto .

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln Continental, aarzel dan niet om onze Lincoln Continental categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector