Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje licht Land Rover Discovery Sport die blijft branden

Zorgen voor uw auto is iets wat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw auto te maximaliseren en onverwachte kosten te vermijden, maar hoewel u onderhoud aan uw auto uitvoert, ziet u mogelijk nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard. In dit artikel zullen we proberen u te helpen begrijpen waarom een oranje lampje op uw Land Rover Discovery Sport komt op. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst zien wat een oranje lampje op uw Land Rover Discovery Sport betekent, en ten tweede zullen we het hebben over de verschillende oranje lampjes op Land Rover Discovery Sport die er zijn en hun uitleg.

Betekenis van de oranje lichtindicator Land Rover Discovery Sport

Allereerst zullen we proberen u de verschillende informatie te beschrijven die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet zomaar oranje lampjes op uw Land Rover Discovery Sport , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn meestal signaal lichten , laten ze zien wanneer een optie door de bestuurder is ingeschakeld (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het soort licht waar je het meest op moet letten is het rood licht op Land Rover Discovery Sport , de waarheid is dat als je dit soort licht op je dashboard ziet komen, dat moet zet uw motor onmiddellijk af gooi uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg weg en wacht tot u zich op een geschikte plaats bevindt. Dit lampje kondigt meestal een belangrijke storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Land Rover Discovery Sport , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Land Rover Discovery Sport , het signaleert u een aanzienlijk probleem , dat als het oranje lampje van uw auto nog steeds is gerepareerd, dit in een dergelijk geval een klassiek probleem impliceert. Eindelijk, als het oranje lampje vast blijft zitten maar de neiging heeft om uit te gaan na een hoewel het een stealth-probleem wordt genoemd, moet je de evolutie van deze schade in de gaten houden om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de stadslichten op Land Rover Discovery?

De verschillende oranje lampjes op Land Rover Discovery Sport

.

We zullen nu de een na de ander uitleggen betekenis van de oranje lampjes op uw Land Rover Discovery Sport , om u te helpen bij het identificeren van de fout of het probleem waarmee u wordt geconfronteerd.

Oranje veervormige indicator op Land Rover Discovery Sport

Als je een oranje lentevorm identificeert licht op uw Land Rover Discovery Sport , het onthult geen probleem, maar alleen de gloeibougies ‘beginnen . Het is gewoon aanwezig op diesel motoren , en het wordt momenteel geactiveerd wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Land Rover Discovery Sport

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Niets verontrustend op dit moment, maar u moet snel nadenken over het vervangen van uw remblokken, anders verliest u het remvermogen en riskeert u andere onderdelen te vernietigen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Land Rover Discovery Sport

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje geeft aan dat er een storing is in het ABS-systeem van uw Land Rover Discovery Sport . Let dus goed op het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem niet werkt. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op Land Rover Discovery Sport, bladert u door onze inhoudspagina over dit onderwerp om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje waarschuwingslampje voor bandenspanning op Land Rover Discovery Sport

Dit licht wordt weergegeven door een uitroepteken in het midden van een cirkel die niet helemaal gesloten is aan de bovenkant en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Land Rover Discovery Sport betekent, zoals de naam al aangeeft dat u een of meer van uw banden onder spanning heeft, denk niet twee keer na om advies in te winnen op onze inhoudspagina over het bandenspanninglicht op Land Rover Discovery Sport voor alle oplossingen die verband houden met dit probleem.

Oranje motorwaarschuwingslicht Land Rover Discovery Sport

Deze oranje op Land Rover Discovery Sport betekent zoals de naam suggereert dat je tegenkomt een motorprobleem op uw auto . meestal geassocieerd met injectie of vervuiling. Als u meer wilt weten over het motorlampje op Land Rover Discovery Sport, moet u niet twee keer nadenken om advies in te winnen op onze inhoudspagina over dit probleem om gedetailleerde oplossingen voor dit probleem te krijgen.

Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Land Rover Discovery Sport, wat te doen?

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Land Rover Discovery Sport

Deze oranje lampje met een slippende auto betekent dat je een storing in je rijstrookcorrectiesysteem tegenkomt Let dus goed op in bochten, wij adviseren u om snel naar uw reparatiewerkplaats te gaan.

Oranje airbag lichtindicator op Land Rover Discovery Sport

Deze oranje lampje op xXX suggereert het risico dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functioneel gordelsysteem, vergeet niet om deze snel te laten controleren.

oranje stuurbekrachtigingslampje op Land Rover Discovery Sport

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtiging, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlamp Land Rover Discovery Sport

Indien de Het oranje brandstoflampje brandt op uw Land Rover Discovery Sport , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je snel moeten tanken. Als u wilt weten hoeveel kilometers u laag kunt rijden met uw Land Rover Discovery Sport, neem dan een kijkje op onze inhoudspagina over dit onderwerp.

Andere oranje lampjes op Land Rover Discovery Sport

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Land Rover Discovery Sport, de meeste waarschuwen u voor een niet-urgente fout, maar u moet ze snel opmerken en hun bron controleren. Raadpleeg de handleiding van uw voertuig voor de betekenis van deze oranje lampjes op uw auto .

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery Sport nodig hebt, ga dan naar onze Land Rover Discovery Sport-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector