Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje licht Land Rover Evoque die blijft branden

Het onderhouden van uw voertuig is iets dat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw voertuig te maximaliseren en onvoorziene rekeningen te vermijden, maar zelfs tijdens het onderhoud van uw voertuig ziet u mogelijk nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard. Vandaag zullen we proberen u te helpen achterhalen waarom een oranje lampje op uw Land Rover Evoque komt op. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken wat een oranje lampje op uw Land Rover Evoque betekent, en ten tweede zullen we de verschillende oranje lampjes op Land Rover Evoque bekijken die er zijn en hun betekenis.

Betekenis van oranje lichtindicator Land Rover Evoque

Om te beginnen zullen we proberen u de verschillende informatie te tonen die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet alleen oranje lampjes op uw Land Rover Evoque , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn meestal alarmlichten , ze laten zien wanneer een optie door de bestuurder is geactiveerd (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het soort licht waar je het meest sceptisch over zou moeten zijn, is het rood licht op Land Rover Evoque , in werkelijkheid, als je merkt dat dit soort licht op je dashboard komt, zul je dat moeten doen zet uw motor recht af stop uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg en wacht tot u op een geschikte plaats bent. Dit lampje geeft meestal een noodzakelijke storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Land Rover Evoque , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Land Rover Evoque , het waarschuwt u voor een ernstig probleem, dat als het oranje lampje van uw auto vast blijft zitten, dit in dit geval een klassiek probleem betekent. Ten slotte, als het oranje lampje vast is maar de neiging heeft om na een tijdje uit te gaan, staat dit bekend als een stealth-probleem, u moet de evolutie van deze schade in de gaten houden om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Waar koelmiddel in Land Rover Evoque?

De verschillende oranje lampjes op Land Rover Evoque

.

We zullen het nu een voor een hebben over de interpretatie van de oranje lampjes op uw Land Rover Evoque , om u te helpen bij het identificeren van de fout of het probleem waarmee u wordt geconfronteerd.

Oranje veervormige indicator op Land Rover Evoque

Als je een oranje lentevorm merkt licht op uw Land Rover Evoque , het toont geen probleem, maar alleen de gloeibougies ‘opstarten . Het is alleen aanwezig op diesel motoren , en het wordt momenteel geactiveerd wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Land Rover Evoque

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , laat zien van remblokslijtage . Niets aan de hand op dit moment, maar u moet snel nadenken over het vervangen van uw remblokken, anders verliest u het remvermogen en riskeert u andere onderdelen te beschadigen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Land Rover Evoque

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje waarschuwt u voor een storing in het ABS-systeem op uw Land Rover Evoque . Let dus goed op het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem niet werkt. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op de Land Rover Evoque, bladert u door ons artikel over dit thema om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje waarschuwingslampje voor bandenspanning op Land Rover Evoque

Dit licht wordt gesymboliseerd door een uitroepteken in het midden van een cirkel die niet helemaal gesloten is aan de bovenkant en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Land Rover Evoque betekent dat, zoals de naam al aangeeft, een of meer van uw banden een gebrek aan spanning hebben. Aarzel dus niet om ons artikel over het bandenspanning-lampje op de Land Rover Evoque te raadplegen voor alle oplossingen voor dit probleem.

Oranje motorwaarschuwingslicht Land Rover Evoque

Deze oranje op Land Rover Evoque impliceert zoals de naam suggereert dat je ervaart een motorblokprobleem op uw auto . meestal gerelateerd aan injectie of vervuiling. Voor meer informatie over het motorlampje op Land Rover Evoque, aarzel niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen voor gedetailleerde oplossingen voor dit probleem.

Weiterlesen:
Hoe open je de kofferbak van Land Rover Evoque van binnenuit?

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Land Rover Evoque

Deze oranje lampje met een slippende auto betekent dat je een storing hebt in je rijstrookcorrectiesysteem Let dus goed op in bochten, wij adviseren u om snel naar uw autotechnicus te gaan.

Oranje airbag lichtindicator op Land Rover Evoque

Deze oranje lampje op xXX geeft het risico aan dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functioneel gordelsysteem, zorg ervoor dat u deze snel laat controleren.

oranje stuurbekrachtigingslampje op Land Rover Evoque

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtiging, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlicht Land Rover Evoque

Indien de Het oranje brandstoflampje brandt op uw Land Rover Evoque , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je snel moeten tanken. Wil je weten hoeveel kilometers je laag kunt rijden met je Land Rover Evoque, bekijk dan ons artikel over dit thema.

Andere oranje lampjes op Land Rover Evoque

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Land Rover Evoque, de meeste waarschuwen u voor een niet-urgente fout, maar u moet ze snel opmerken en hun bron controleren. Controleer de handleiding van uw voertuig voor details over de betekenis van deze oranje lampjes op uw auto .

Kijk voor meer tips over de Land Rover Evoque in de categorie Land Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector