Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje licht Land Rover LR4 die blijft branden

Zorgen voor uw voertuig is iets wat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw voertuig te maximaliseren en onvoorziene kosten te vermijden, maar zelfs tijdens het onderhoud van uw voertuig ziet u mogelijk nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard. Vandaag zullen we proberen u te helpen achterhalen waarom een oranje lampje op uw Land Rover LR4 komt op. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken wat een oranje lampje op uw Land Rover LR4 betekent, en vervolgens zullen we de verschillende oranje lampjes op Land Rover LR4 bekijken die er zijn en hun verklaringen.

Betekenis van oranje lichtindicator Land Rover LR4

Om te beginnen zullen we proberen u de verschillende informatie te tonen die uw oranje licht naar u kan zenden. Er zijn niet alleen oranje lampjes op uw Land Rover LR4 , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn in de meeste gevallen lichten laten zien , ze geven aan wanneer een optie door de bestuurder is ingeschakeld (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). De vorm van licht waar je het meest op moet letten is de rood licht op Land Rover LR4 , in feite, als je dit soort licht op je dashboard ziet, zul je dat moeten doen zet uw motor onmiddellijk af gooi uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg weg en wacht tot u zich op een geschikte plaats bevindt. Dit lampje kondigt in de meeste gevallen een belangrijke storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Land Rover LR4 , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Land Rover LR4 , het waarschuwt u voor een ernstig probleem, dat als het oranje lampje van uw auto nog steeds is opgelost, dit in dit geval een klassiek probleem suggereert. Ten slotte, als het oranje lampje vast blijft zitten maar de neiging heeft om na een tijdje uit te gaan, wordt dit een stealth-probleem genoemd, u moet de evolutie van deze schade in de gaten houden om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Waar vind ik de zekering van de airconditioning op de Land Rover LR4?

De verschillende oranje lampjes op de Land Rover LR4

.

We zullen nu een voor een praten over de uitleg van de oranje lampjes op uw Land Rover LR4 , om u te helpen bij het vaststellen van de fout of het probleem waarmee u worstelt.

Oranje veervormige indicator op Land Rover LR4

Als je een oranje veervormig detecteert licht op uw Land Rover LR4 , betekent dit niet een probleem, maar alleen de gloeibougies ‘beginnen . Het is alleen aanwezig op diesel motoren , en het wordt momenteel geactiveerd wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Land Rover LR4

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , laat zien van remblokslijtage . Niets verontrustend op dit moment, maar u moet snel nadenken over het vervangen van uw remblokken, in elk ander geval verliest u het remvermogen en riskeert u andere auto-onderdelen te beschadigen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Land Rover LR4

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje geeft aan dat er een storing is in het ABS-systeem van uw Land Rover LR4 . Houd dus rekening met het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem niet werkt. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op de Land Rover LR4, gaat u naar onze inhoudspagina over dit onderwerp om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje waarschuwingslampje voor bandenspanning op Land Rover LR4

Dit licht wordt weergegeven door een uitroepteken in het midden van een cirkel die niet helemaal gesloten is aan de bovenkant en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Land Rover LR4 , zoals de naam al aangeeft, heeft u een of meer van uw banden onder druk, denk niet twee keer na om advies in te winnen op onze inhoudspagina over het bandenspanninglampje op de Land Rover LR4 voor alle oplossingen die verband houden met dit probleem.

Oranje motorwaarschuwingslicht Land Rover LR4

Deze oranje op Land Rover LR4 betekent zoals de naam suggereert dat je ervaart een motorblokprobleem op uw auto . in de meeste gevallen geassocieerd met injectie of vervuiling. Als u meer wilt weten over het motorlampje op de Land Rover LR4, moet u niet twee keer nadenken om advies in te winnen op onze inhoudspagina over dit probleem om gedetailleerde oplossingen voor dit probleem te krijgen.

Weiterlesen:
Olielamp Land Rover LR4 die blijft branden

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Land Rover LR4

Deze oranje lampje met een slippende auto betekent dat je een storing hebt in je rijstrookcorrectiesysteem , dus wees voorzichtig in bochten, we raden u aan om snel naar uw autotechnicus te gaan.

Oranje airbag lichtindicator op Land Rover LR4

Deze oranje lampje op xXX houdt het risico in dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functioneel gordelsysteem, zorg ervoor dat deze snel wordt gecontroleerd.

oranje stuurbekrachtigingslampje op Land Rover LR4

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtiging, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlicht Land Rover LR4

Indien de het oranje brandstoflampje brandt op uw Land Rover LR4 , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je snel moeten tanken. Wil je weten hoeveel kilometers je laag kunt rijden met je Land Rover LR4, neem dan een kijkje op onze inhoudspagina over dit onderwerp.

Andere oranje lampjes op Land Rover LR4

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Land Rover LR4, de meesten zullen u waarschuwen voor een niet-urgente fout, maar u moet ze snel opmerken en hun oorsprong controleren. Raadpleeg de handleiding van uw voertuig voor details over de betekenis van deze oranje lampjes op uw auto .

Als je meer handleidingen over de Land Rover LR4 wilt, ga dan naar onze Land Rover LR4 categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector