Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje licht Lexus GS dat blijft branden

Voor uw voertuig zorgen is iets wat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw voertuig te maximaliseren en onvoorspelbare kosten te vermijden, maar zelfs tijdens het onderhoud van uw voertuig ziet u mogelijk nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard. In dit artikel proberen we je te helpen achterhalen waarom een oranje lampje op uw Lexus GS gaat aan. Om dit te doen, zullen we eerst zien wat een oranje lampje op uw Lexus GS aangeeft, en ten tweede zullen we het hebben over de verschillende oranje lampjes op Lexus GS die er zijn en hun betekenis.

Betekenis van oranje lampje Lexus GS

Allereerst zullen we proberen u de verschillende informatie te tonen die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet alleen oranje lampjes op uw Lexus GS , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn over het algemeen alarmlichten , ze geven aan wanneer een optie door de bestuurder is geactiveerd (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het type licht waar u het meest voorzichtig mee moet zijn, is het rood licht op Lexus GS , de waarheid is dat als je dit soort licht op je dashboard ziet komen, dat moet zet uw motor direct af stop uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg en wacht tot u op een geschikte plaats bent. Dit licht kondigt over het algemeen een essentiële storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Lexus GS , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Lexus GS , het waarschuwt u voor een ernstig probleem, dat als het oranje lampje van uw motorvoertuig vast blijft staan, dit in dit geval een klassiek probleem impliceert. Eindelijk, als het oranje lampje vast blijft zitten maar de neiging heeft om na een tijdje uit te gaan, staat dit bekend als een stealth-probleem, je moet de evolutie van deze schade in de gaten houden om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik de richtingaanwijzerlamp op mijn Lexus GS?

De verschillende oranje lampjes op Lexus GS

.

We zullen nu één voor één de uitleg van de oranje lampjes op uw Lexus GS , om u te helpen de fout of het probleem waarmee u worstelt te onderscheiden.

Oranje veervormige indicator op Lexus GS

Als je een oranje lentevorm identificeert licht op uw Lexus GS , betekent dit niet een probleem, maar alleen de gloeibougies ‘opstarten . Het is alleen aanwezig op diesel motoren , en het wordt momenteel geactiveerd wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Lexus GS

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Niets verontrustends op dit moment, maar u moet snel nadenken over het vervangen van uw remblokken, in elk ander geval verliest u het remvermogen en riskeert u andere onderdelen te beschadigen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Lexus GS

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje geeft aan dat er een storing is in het ABS-systeem van uw Lexus GS . Let dus goed op het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem niet werkt. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op Lexus GS, lees dan onze inhoud over dit onderwerp om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje waarschuwingslampje voor bandenspanning op Lexus GS

Dit licht wordt weergegeven door een uitroepteken in het midden van een cirkel die niet helemaal gesloten is aan de bovenkant en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Lexus GS betekent, zoals de naam al aangeeft dat u een of meer van uw banden onder druk heeft, denk niet twee keer na om onze inhoud over het bandenspanning-lampje op de Lexus GS te raadplegen voor alle oplossingen met betrekking tot dit probleem.

Oranje motorwaarschuwingslicht Lexus GS

Deze oranje op Lexus GS betekent omdat de naam suggereert dat je doorgaat een motorprobleem op uw motorvoertuig . algemeen gerelateerd aan injectie of vervuiling. Als u informatie wilt hebben over het motorlampje op de Lexus GS, moet u niet twee keer nadenken om onze inhoud over dit probleem te raadplegen om gedetailleerde oplossingen voor dit probleem te krijgen.

Weiterlesen:
Servicelampje Lexus GS uitschakelen

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Lexus GS

Deze oranje lampje met een wegglijdend motorvoertuig geeft aan dat u door een storing in uw rijstrookcorrectiesysteem gaat Let dus goed op in bochten, we raden je aan om snel naar je automonteur te gaan.

Oranje airbag lichtindicator op Lexus GS

Deze oranje lampje op xXX suggereert het risico dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functioneel gordelsysteem, zorg ervoor dat deze snel wordt gecontroleerd.

oranje stuurbekrachtigingslampje op Lexus GS

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtiging, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlamp Lexus GS

Indien de oranje brandstoflampje brandt op uw Lexus GS , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je snel moeten tanken. Als u wilt weten hoeveel kilometers u met uw Lexus GS op een laag pitje kunt maken, bekijk dan onze inhoud over dit onderwerp.

Andere oranje lampjes op Lexus GS

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Lexus GS, de meesten zullen u waarschuwen voor een niet-urgente fout, maar u moet ze snel opmerken en hun oorsprong verifiëren. Raadpleeg de handleiding van uw voertuig voor details over de betekenis van deze oranje lampjes op uw motorvoertuig .

Als je meer handleidingen over de Lexus GS wilt, ga dan naar onze Lexus GS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector