Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Prijs schokdemper vervangen voor Land Rover Discovery Sport?

Routineservice voor voertuigen is een aanzienlijk budget, en toch weten we allemaal dat het belangrijk is, we verspillen zelden honderden euro’s om versleten onderdelen te vervangen. De schokdempers van een motorvoertuig zijn daar een van. En we gaan u vandaag helpen om u te identificeren welke prijs om de schokdempers van een Land Rover Discovery Sport te vervangen? Om dit te doen, gaan we eerst proberen u te informeren over het beste moment om ze te vervangen, vervolgens hoeveel het kost om de schokdempers van de Land Rover Discovery Sport te vervangen en ten slotte hoe u ze kunt vervangen.

Wanneer moeten de schokdempers van zijn Land Rover Discovery Sport worden vervangen?

Voordat ik je de prijs van een schokdemper op een Land Rover Discovery Sport , we zullen u snel uitleggen wat de beste tijd is om ze te vervangen. Het is belangrijk om te weten dat schokdempers auto-onderdelen dragen en dat ze, afhankelijk van uw gebruik van uw voertuig, meer of minder snel zullen slijten. Meestal wordt geschat dat de schokdempers van een Land Rover Discovery Sport een bereik van 80 km hebben. Desalniettemin kunnen sommige afwijkingen ervoor zorgen dat u ze sneller vervangt. Als u preciezere informatie wilt over het ideale moment om deze service te produceren, hebben we een specifieke inhoud gemaakt om uit te leggen wanneer u de schokdempers van een Land Rover Discovery Sport moet vervangen, denk er niet twee keer over na om advies te vragen.

Wat is de prijs om de schokdempers van uw Land Rover Discovery Sport te vervangen?

In dit tweede deel gaan we eindelijk in op het punt dat je absoluut naar deze inhoud trekt, wat is de prijs om de schokdempers van een Land Rover Discovery Sport te vervangen? Het is belangrijk om te weten dat het budget voor het vervangen van schokdempers aanzienlijk kan fluctueren. In feite is er een enorm aantal garages die verschillende arbeidsprijzen hanteren, en dat zal meer of minder tijd kosten om deze routine-serviceactie te volbrengen. Bovendien is er een enorm aanbod aan merk- en generieke onderdelen en variëren de prijzen ook enorm. Eindelijk kan de serie van uw Land Rover Discovery Sport variëren op de kwaliteit van de originele schokdempers die u op uw auto heeft, in feite zijn de sportmodellen gebouwd met stijvere schokdempers voor een betere grip die meer kost bij de aankoop. Toch zullen we proberen u een idee te geven het budget dat nodig is om de schokdempers van uw Land Rover Discovery Sport te vervangen . We zijn van mening dat voor een instapmodel de prijs van onderdelen plus arbeidsloon rond de 450-600 euro zal zijn, voor een meer high-end serie of een modernere Land Rover Discovery Sport moet u rekening houden met een budget dat dicht bij 1000 euro . Eindelijk, voor een Land Rover Discovery Sport-sport of een topklasse, zullen de kwaliteitsophangingen meer kosten en is het mogelijk dat de prijs van hun vervanging zal oplopen 1500 euro .

Weiterlesen:
Wanneer remschijven vervangen Land Rover Discovery?

Hoe de schokdempers van een Land Rover Discovery Sport vervangen?

Om onze inhoud af te maken, zullen we snel uitleggen hoe de schokdempers op een Land Rover Discovery Sport worden vervangen, zodat u kunt begrijpen waarom het budget om ze te veranderen zo belangrijk is. Deze ingreep kan gevaarlijk zijn als gevolg van de schokdemperveren, het mag niet worden gedaan tenzij u over de apparatuur en de capaciteiten beschikt. Toch zijn dit de belangrijkste stappen van de interventie:

  • Uw voertuig op een standaard of een dek zetten …
  • Verwijder de wielen die nodig zijn om toegang te krijgen tot de schokdempers.
  • Haal de kop van de schokdemper uit de kap.
  • Gebruik hiervoor de twee meegeleverde schroeven om de onderkant van de schokdemper los te koppelen van uw stabilisatorstang.
  • Trek de veerpoot eruit.
  • Gebruik de veringcompressor om uw veer in te drukken en laat hem vervolgens weer los.
  • Vervang deze door de nieuwe schokdemper
  • Monteer de hele constructie opnieuw, denk hierbij aan het veranderen van de ophanging die sterk wordt beïnvloed door trillingen van de weg

.

Als u meer informatie over de Land Rover Discovery Sport wenst, ga dan naar onze categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector