Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Prijs schokdemper vervangen voor Land Rover Evoque?

Autoroutineservice is een aanzienlijk budget en hoewel we allemaal weten dat het belangrijk is, besteden we bijna nooit honderden euro’s om versleten onderdelen te vervangen. De schokdempers van een motorvoertuig zijn daar een van. En we gaan je in dit artikel helpen om te identificeren welke prijs om de schokdempers van een Land Rover Evoque te vervangen? Hiervoor gaan we eerst proberen u te informeren over het beste moment om ze te vervangen, vervolgens hoeveel het kost om de schokdempers van zijn Land Rover Evoque te vervangen en ten slotte hoe u ze kunt vervangen.

Wanneer moeten de schokdempers van zijn Land Rover Evoque worden vervangen?

Voordat ik je de prijs van een schokdemper op een Land Rover Evoque , zullen we u vrij snel duidelijk maken wat de beste tijd is om ze te wijzigen. Het is essentieel om te weten dat schokdempers slijtagedelen zijn en dat ze, afhankelijk van uw gebruik van uw voertuig, redelijk snel zullen slijten. In veel gevallen wordt geschat dat de schokdempers van een Land Rover Evoque een levensduur hebben van 80 km. Sommige problemen kunnen er echter toe leiden dat u ze eerder wijzigt. Als u preciezere informatie wilt over het ideale moment om deze taak uit te voeren, hebben we een specifiek artikel gemaakt om te beschrijven wanneer u de schokdempers van een Land Rover Evoque moet vervangen, denk er niet twee keer over na om advies te vragen.

Wat is de prijs om de schokdempers van uw Land Rover Evoque te vervangen?

In dit tweede deel zullen we het tenslotte hebben over het punt dat je zeker naar dit artikel trekt, wat is de prijs om de schokdempers van een Land Rover Evoque te vervangen? Het is essentieel om te weten dat het budget voor het vervangen van schokdempers enorm kan veranderen. Inderdaad, er is een enorm aantal garages die verschillende arbeidsprijzen hanteren, en dat zal meer of minder tijd kosten om deze routine-serviceact uit te voeren. Verder is er een enorm aanbod aan merk- en generieke onderdelen en variëren de prijzen ook enorm. Eindelijk kan de serie, van uw Land Rover Evoque, variëren op basis van de kwaliteit van de originele schokdempers die u op uw auto heeft, in feite zijn de sportmodellen uitgerust met sterkere schokdempers voor een betere grip die meer kosten bij aankoop . We zullen u echter een idee proberen te geven het budget dat nodig is om de schokdempers van uw Land Rover Evoque te vervangen . We zijn van mening dat voor een instapmodel de prijs van onderdelen plus arbeidsloon rond de 450-600 euro zal zijn, voor een meer high-end serie of een nieuwere Land Rover Evoque moet u rekening houden met een budget dat dicht bij 1000 euro . Eindelijk, voor een Land Rover Evoque-sport of een topklasse, zullen de kwaliteitsophangingen meer kosten en is het mogelijk dat de prijs van hun vervanging zal oplopen 1500 euro .

Weiterlesen:
Wanneer moet u de distributieriem op de Land Rover Evoque vervangen?

Hoe de schokdempers van een Land Rover Evoque vervangen?

Om ons artikel af te sluiten, zullen we vrij snel beschrijven hoe de schokdempers op een Land Rover Evoque moeten worden vervangen, zodat u erachter kunt komen waarom het budget om ze te vervangen zo essentieel is. Deze ingreep kan gevaarlijk zijn vanwege de schokdemperveren, deze mag niet worden uitgevoerd tenzij u over de apparatuur en de expertise beschikt. Dit zijn echter de belangrijkste stappen van de interventie:

  • Uw voertuig op een standaard of een dek zetten …
  • Verwijder de wielen die nodig zijn om toegang te krijgen tot de schokdempers.
  • Haal de kop van de schokdemper uit de kap.
  • Gebruik hiervoor de twee meegeleverde schroeven om de onderkant van de schokdemper los te koppelen van uw stabilisatorstang.
  • Trek de veerpoot eruit.
  • Gebruik de veringcompressor om uw veer in te drukken en laat hem vervolgens weer los.
  • Verander het met de nieuwe schokdemper
  • Monteer de hele constructie opnieuw, denk hierbij aan het veranderen van de ophangingsstop die sterk wordt beschadigd door trillingen van de weg

.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Evoque in de categorie Land Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector