Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Prijs schokdemper vervanging voor Lexus IS?

Routineservice voor voertuigen is een aanzienlijk budget en hoewel we allemaal weten dat het nodig is, verspillen we zelden honderden euro’s om versleten onderdelen te vervangen. De schokbrekers van een auto zijn daar een van. En we gaan u vandaag helpen om erachter te komen welke prijs om de schokdempers van een Lexus IS te vervangen? Om dit te bereiken, gaan we eerst proberen u te informeren over het beste moment om ze te vervangen, vervolgens hoeveel het kost om de schokdempers van zijn Lexus IS te vervangen en ten slotte hoe u ze kunt vervangen.

Wanneer moeten de schokdempers van zijn Lexus IS worden vervangen?

Voordat ik je de prijs van een schokdemper op een Lexus IS , we zullen u vrij snel uitleggen wat de beste tijd is om ze te wijzigen. Het is essentieel om te weten dat schokdempers slijtagedelen zijn en dat ze, afhankelijk van uw gebruik van uw voertuig, redelijk snel zullen slijten. In veel gevallen wordt verwacht dat de schokdempers van een Lexus IS een levensduur hebben van 80 km. Desalniettemin kunnen sommige afwijkingen ertoe leiden dat u ze eerder wijzigt. Als u preciezere informatie wilt over het ideale moment om deze service te verlenen, hebben we een specifieke inhoud gemaakt om u te laten zien wanneer u de schokdempers van een Lexus IS moet vervangen, aarzel dan niet om deze te raadplegen.

Wat is de prijs om de schokdempers van uw Lexus IS te vervangen?

In dit tweede deel zullen we eindelijk ingaan op het punt dat u ongetwijfeld naar deze inhoud trekt, wat is de prijs om de schokdempers van een Lexus IS te vervangen? Het is essentieel om te weten dat het budget voor het vervangen van schokdempers enorm kan veranderen. In feite is er een enorm aantal garages die verschillende arbeidsprijzen hanteren, en dat zal meer of minder tijd kosten om deze routine-serviceact uit te voeren. Daarnaast is er een enorm aanbod aan merk- en generieke onderdelen, en variëren de prijzen ook enorm. Eindelijk kan de serie, van uw Lexus IS, variëren op de kwaliteit van de originele schokdempers die u op uw auto heeft, in feite zijn de sportmodellen uitgerust met sterkere schokdempers voor een betere grip die meer kost bij aankoop . Toch zullen we proberen u een idee te geven het budget dat nodig is om de schokdempers van uw Lexus IS te vervangen . We zijn van mening dat voor een instapmodel de prijs van onderdelen plus arbeidsloon rond de 450-600 euro zal zijn, voor een meer high-end serie of een recentere Lexus IS moet u rekening houden met een budget dat dicht bij 1000 euro . Eindelijk, voor een Lexus IS-sport of een topklasse, zullen de kwaliteitsophangingen meer kosten en is het mogelijk dat de prijs van hun vervanging zal oplopen 1500 euro .

Weiterlesen:
ABS-lampje blijft op Lexus IS, wat te doen?

Hoe de schokdempers van een Lexus IS vervangen?

Om onze inhoud af te maken, zullen we u vrij snel laten zien hoe u de schokdempers op een Lexus IS vervangt, zodat u kunt ontdekken waarom het budget om ze te vervangen zo essentieel is. Deze ingreep kan gevaarlijk zijn als gevolg van de schokdemperveren, het mag niet worden uitgevoerd tenzij u over de apparatuur en de expertise beschikt. Toch zijn dit de belangrijkste stappen van de interventie:

  • Uw auto op een standaard of een dek zetten …
  • Verwijder de wielen die nodig zijn om toegang te krijgen tot de schokdempers.
  • Verwijder de schokdemperkop van de kap.
  • Gebruik hiervoor de twee meegeleverde schroeven om de onderkant van de schokdemper los te koppelen van je stabilisatorstang.
  • Trek de veerpoot eruit.
  • Gebruik de veringcompressor om uw veer in te drukken en laat hem vervolgens weer los.
  • Vervang deze door de nieuwe schokdemper
  • Monteer de hele constructie opnieuw, denk hierbij aan het veranderen van de ophangingsstop die sterk wordt beschadigd door trillingen van de weg

.

Als u nog vragen heeft over de Lexus IS, aarzel dan niet om onze Lexus IS-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector