Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automaat Land Rover Discovery?

Leren autorijden is niet altijd even handig, en soms lijkt het misschien een goede oplossing om een ​​automatische Land Rover Discovery te kiezen, of het nu gaat om basisgemak of gebruiksgemak, dit soort transmissie wordt steeds meer de overhand. Desalniettemin, hoewel ze misschien een uitstekende oplossing lijken, kan er net zo goed een zijn: complicaties met de automatische versnellingsbakken van uw Land Rover Discovery . Dit is precies het onderwerp van onze inhoudspagina. Eerst laten we u kort de verschillende typen automatische versnellingsbakken zien, en in een tweede stap welke complicaties waarmee u te maken kunt krijgen met de versnellingsbak van uw Land Rover Discovery , en tot slot hoe ze op te lossen.

De verschillende soorten automatische versnellingsbakken van een Land Rover Discovery

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze solide zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt afgehandeld, zal er geen voortijdige slijtage van uw koppeling of andere onderdelen zijn die door verkeerd gebruik op de proef kunnen worden gesteld op uw onderdeel.

Desalniettemin, afhankelijk van het soort automatische transmissie waarmee uw Land Rover Discovery is uitgerust, zult u meer of minder betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u presenteren:

 • Klassieke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal beheren, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia behoorlijk geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd systeem dat de actie van de bestuurder verandert. Dit soort versnellingsbak is steeds minder eenvoudig omdat men denkt dat ze erg traag zijn. Ook wij voelen nogal eens een koppeling tijdens het vertragen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde principe als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen last meer van lage snelheden of een hoger brandstofverbruik. Ze worden vaak op luxe modellen gemonteerd.
 • Continu variabele automatische box: het is dezelfde theorie als op een scooter, een variator zal komen om de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid te regelen, ze zijn erg traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw Land Rover Discovery.
Weiterlesen:
Waar vind je een knipperende zekering op Land Rover Discovery Sport?

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie van mijn Land Rover Discovery

We starten nu het onderdeel dat je absoluut het meest aantrekt in deze post, wat zijn de complicaties die u kunt tegenkomen bij de automatische transmissie van uw Land Rover Discovery? Zoals hierboven vermeld, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar hier zijn de belangrijkste complicaties waarmee u te maken kunt krijgen:

 • Zoals hierboven uitgelegd, staan ​​ze er, ongeacht het soort automatische versnellingsbak, vaak om bekend dat ze traag zijn en traag zijn bij het accelereren. Desalniettemin is dit fenomeen ontworpen om te gebeuren net wanneer het voertuig wordt gestart, niet wanneer het wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant gebeurt, is de koppeling of converter waarschijnlijk dood.
 • Ik heb het gevoel dat een versnelling in de automaat van mijn Land Rover Discovery niet meer schakelt of springt: Als u het gevoel heeft dat uw versnellingen niet meer verschuiven of de neiging hebben om te springen op uw Land Rover Discovery, is er een onderdeel dat waarschijnlijk de oorzaak is van deze storing. In feite mag de solenoïde die fungeert als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet effectief werken, tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u druppels voelt afkomstig van de automatische versnellingsbak van uw Land Rover Discovery: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of wanneer u vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en niet alle mechanismen van uw versnellingsbak voldoende smeert, ofwel een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Land Rover Discovery lekt: Ten slotte, als de automatische transmissie van uw Land Rover Discovery lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Land Rover Discovery Sport

Hoe los ik automatische transmissiecomplicaties op een Land Rover Discovery op?

En tot slot gaan we proberen je de technieken om de complicaties van de automatische transmissie op uw Land Rover Discovery op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Olielekkage op de automatische versnellingsbak van een Land Rover Discovery: Zoek de bron van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat dit doen door een specialist, het openen van een versnellingsbak is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Denk niet twee keer na om onze inhoudspagina over versnellingsbakolielekken op Land Rover Discovery te lezen.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de juiste oplossing, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u betreft.
 • Koppelingen: Als u problemen ondervindt met de koppelingen op uw Land Rover Discovery, hoeft u alleen een hele versnellingsbak te vervangen om meer comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Land Rover Discovery slipt: in dit geval heb je zeker een defecte koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en op sommige modellen heb je niet de mogelijkheid om deze te vervangen zonder een standaard vervanging uit te voeren van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere complicaties bij de automatische transmissie op de Land Rover Discovery, zoals elektronische problemen of drukcomplicaties, maar deze lijst geeft in ieder geval de belangrijkste weer voor zulke moeilijke mechanismen. Als u een probleem op dit niveau voelt, raden we u aan vrij snel naar uw monteur te gaan.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de accu van mijn Land Rover Discovery loskoppelen?

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Discovery, aarzel dan niet om onze Land Rover Discovery categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector