Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automaat Land Rover Range Rover Evoque?

Leren autorijden is niet altijd gemakkelijk, en soms lijkt het misschien een goede oplossing om een ​​automatische Land Rover Range Rover Evoque te kiezen, of het nu gaat om zeer eenvoudig gemak of gebruiksgemak, dit type transmissie wordt steeds gebruikelijker . Desalniettemin, hoewel ze misschien een perfecte oplossing lijken, kan er net zo goed een zijn complicaties met de automatische versnellingsbakken van uw Land Rover Range Rover Evoque . Dit is precies het thema van onze inhoud. Eerst zullen we kort de verschillende typen automatische versnellingsbakken beschrijven en in een tweede stap welke complicaties die u mogelijk tegenkomt bij de versnellingsbak van uw Land Rover Range Rover Evoque en, tot slot, hoe deze op te lossen.

De verschillende soorten automatische versnellingsbakken van een Land Rover Range Rover Evoque

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt geregeld. Er is geen vroegtijdige slijtage van uw koppeling of andere onderdelen die door verkeerd gebruik op de proef kunnen worden gesteld van jouw kant.

Desalniettemin, op basis van het type automatische transmissie waarmee uw Land Rover Range Rover Evoque is uitgerust, heeft u meer of minder betrouwbaarheid, we zullen ze nu aan u presenteren:

 • Gemeenschappelijke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia behoorlijk geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd systeem dat de actie van de bestuurder zal veranderen. Dit type versnellingsbak komt steeds minder vaak voor omdat men denkt dat ze erg traag zijn. Ook wij voelen vrij vaak een koppeling tijdens het afremmen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde concept als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heeft u geen complicaties meer bij lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze zijn vaak uitgerust op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is hetzelfde principe als op een scooter, een variator komt om de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid te regelen, ze zijn bijzonder traag en reageren vaak niet tijdens de acceleratiefasen van uw Land Rover Range Rover Evoque.
Weiterlesen:
Stoel zit Land Rover Range Rover vast

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie van mijn Land Rover Range Rover Evoque

We beginnen nu het deel dat u zeker het meest trekt in deze post, wat zijn de complicaties die u kunt tegenkomen bij de automatische transmissie van uw Land Rover Range Rover Evoque? Zoals hierboven uitgelegd, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar hier zijn de belangrijkste complicaties die u kunt tegenkomen:

 • Zoals hierboven vermeld, ongeacht het type automatische versnellingsbak, is het vaak bekend dat ze traag zijn en traagheid hebben bij het accelereren. Niettemin wordt verondersteld dat dit fenomeen alleen optreedt wanneer het voertuig wordt gestart, niet wanneer het wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant tot stand komt, is de koppeling of omvormer vrijwel zeker dood.
 • Ik heb het gevoel dat een versnelling in de automaat van mijn Land Rover Range Rover Evoque niet meer verschuift of springt: Als u het gevoel heeft dat uw versnellingen niet meer verschuiven of vaak springen op uw Land Rover Range Rover Evoque, is er een onderdeel dat hier zeker verantwoordelijk voor is. In feite moet de solenoïde die werkt als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet goed werken, tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u last heeft van vallen veroorzaakt door de automatische versnellingsbak van uw Land Rover Range Rover Evoque: Als u een koppeling ervaart wanneer u omhoog gaat of wanneer u vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet alle mechanismen van uw versnellingsbak voldoende smeert, ofwel een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Land Rover Range Rover Evoque lekt: Ten slotte, als de automatische transmissie van uw Land Rover Range Rover Evoque lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de voorste richtingaanwijzerlamp van mijn Land Rover Range Rover Sport vervangen?

Hoe los ik automatische transmissiecomplicaties op een Land Rover Range Rover Evoque op?

En tot slot gaan we proberen je de technieken om de automatische transmissiecomplicaties op uw Land Rover Range Rover Evoque te corrigeren . Vind ze hieronder:

 • Olielek aan de automatische versnellingsbak van een Land Rover Range Rover Evoque: Zoek de oorzaak van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat het doen door een professional, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Denk niet twee keer na om onze inhoud te lezen op versnellingsbakolielekkage op Land Rover Range Rover Evoque.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de enige remedie, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u zorgen baart.
 • Koppelingen: Als u problemen ondervindt met de koppelingen op uw Land Rover Range Rover Evoque, hoeft u alleen een hele versnellingsbak te wisselen om meer comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Land Rover Range Rover Evoque slipt: in zo’n geval heb je zeker een dode koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en op sommige modellen kun je deze niet veranderen zonder een standaard inruil van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere complicaties bij automatische transmissies op de Land Rover Range Rover Evoque, zoals elektronische problemen of drukcomplicaties, maar deze lijst somt de belangrijkste op, ongeacht de reden, voor dergelijke complexe mechanismen. Wanneer u een probleem op dit niveau voelt, adviseren wij u snel naar uw monteur te gaan.

Weiterlesen:
Venster zit vast op Land Rover Range Rover, wat kan ik doen?

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Evoque categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector