Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automaat Lincoln MKC?

Leren autorijden is niet altijd gemakkelijk, en vaak lijkt het misschien een goede oplossing om een ​​automatische Lincoln MKC te kiezen, of het nu gaat om zeer eenvoudig gemak of gebruiksgemak, dit soort transmissies komt steeds vaker voor. Hoewel ze misschien de beste keuze lijken, kan dat net zo goed zijn problemen met de automatische versnellingsbakken van uw Lincoln MKC . Dit is precies het thema van ons artikel. Eerst zullen we de verschillende soorten automatische versnellingsbakken kort uitleggen, en in een tweede stap welke problemen die u kunt tegenkomen met de versnellingsbak van uw Lincoln MKC , en, tot slot, hoe ze te repareren.

Het andere soort automatische versnellingsbak van een Lincoln MKC

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt bediend. Er is geen voortijdige slijtage van uw koppeling of andere elementen die op de proef kunnen worden gesteld door misbruik van uw component.

Op basis van het soort automatische transmissie waarmee uw Lincoln MKC is uitgerust, zult u echter min of meer betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u blootstellen:

 • Klassieke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia enorm geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd systeem dat de actie van de bestuurder verandert. Dit soort versnellingsbakken komt steeds minder vaak voor omdat ze als erg traag worden beschouwd. Ook wij voelen nogal eens een koppeling tijdens het vertragen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij functioneert op hetzelfde concept als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen problemen meer met lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze zijn vaak uitgerust op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is hetzelfde principe als op een scooter, een variator zal de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid gaan beheersen, ze zijn bijzonder traag en reageren vaak niet tijdens de acceleratiefasen van uw Lincoln MKC.
Weiterlesen:
Het sleutellampje op Lincoln MKS blijft branden

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie op mijn Lincoln MKC

We starten nu het onderdeel dat u zeker het meest aantrekt in dit artikel, wat zijn de problemen die u kunt tegenkomen met de automatische transmissie van uw Lincoln MKC? Zoals eerder uiteengezet, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar dit zijn de belangrijkste problemen waarmee u te maken kunt krijgen:

 • Zoals eerder onthuld, staat het er, ongeacht het soort automatische versnellingsbak, vrij vaak om dat ze traag zijn en traag zijn bij het accelereren. Dit fenomeen is echter zo ontworpen dat het alleen optreedt wanneer het voertuig wordt gestart, niet wanneer het wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant gebeurt, is de koppeling of converter waarschijnlijk dood.
 • Ik heb de indruk dat een versnelling in de automaat van mijn Lincoln MKC niet meer schakelt of springt: Als u de indruk heeft dat uw versnellingen niet meer schakelen of vaak op uw Lincoln MKC springen, is er een onderdeel dat hoogstwaarschijnlijk verantwoordelijk is voor deze storing. In feite mag de solenoïde die fungeert als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet effectief werken, de tweede optie, een snelheidssensor of een snelheidssensor van de motoreenheid kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als je een val voelt veroorzaakt door de automatische versnellingsbak van je Lincoln MKC: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet meer alle mechanismen van uw versnellingsbak smeert, of anders een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Lincoln MKC lekt: Eindelijk, als de automatische transmissie van uw Lincoln MKC lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionageafdichtingen te versleten is.
Weiterlesen:
Trillingen bij het schakelen op Lincoln MKC?

Hoe los ik problemen met automatische transmissie op een Lincoln MKC op?

En tot slot gaan we proberen je de technieken om de automatische transmissieproblemen op uw Lincoln MKC te verhelpen . Vind ze hieronder:

 • Olielek op de automatische versnellingsbak van een Lincoln MKC: Zoek de oorzaak van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat het doen door een professional, het openen van een versnellingsbak is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Aarzel niet om ons artikel over versnellingsbakolielekken op Lincoln MKC te lezen.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de enige remedie, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u zorgen baart.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Lincoln MKC, hoeft u alleen een hele versnellingsbak te vervangen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Lincoln MKC slipt: in dit geval heb je zeker een dode koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen, en op sommige modellen heb je de mogelijkheid om deze te vervangen zonder een standaard vervanging van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere problemen met automatische transmissie op Lincoln MKC, zoals elektronische problemen of drukproblemen, maar deze lijst bevat de belangrijkste, hoe dan ook, voor zulke moeilijke mechanismen. Zodra je een probleem voelt op dit niveau, raden we je aan om snel naar je monteur te gaan.

Weiterlesen:
Lincoln MKC die niet meer versnelt

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKC in de categorie Lincoln MKC.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector