Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automaat Lincoln MKZ?

Leren autorijden is niet altijd gemakkelijk, en af ​​en toe lijkt het misschien een goede oplossing om een ​​automatische Lincoln MKZ te kiezen, als het voor basiscomfort of gebruiksgemak is, wordt dit soort transmissie steeds breder verspreid. Niettemin, hoewel ze misschien een perfecte keuze lijken, kan dat er net zo goed zijn problemen met de automatische versnellingsbakken van uw Lincoln MKZ . Dit is precies het onderwerp van onze inhoud. Eerst zullen we kort de verschillende soorten automatische versnellingsbakken beschrijven en in een tweede stap welke problemen die u tegen kunt komen met de versnellingsbak van uw Lincoln MKZ , en, eindelijk, hoe ze te repareren.

Het andere soort automatische versnellingsbak van een Lincoln MKZ

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt geregeld, zodat uw koppeling of andere elementen die door verkeerd gebruik op de proef kunnen worden gesteld, niet vroegtijdig verslijten van uw kant.

Desalniettemin zullen we, afhankelijk van het soort automatische transmissie waarmee uw Lincoln MKZ is uitgerust, min of meer betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u voorstellen:

 • Gemeenschappelijke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia enorm geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd mechanisme dat de handeling van de bestuurder vervangt. Dit soort versnellingsbak komt steeds minder vaak voor omdat ze als erg traag worden beschouwd. Over het algemeen voelen we ook een koppeling tijdens het vertragen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde concept als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen problemen meer met lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze zijn vaak uitgerust op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is dezelfde theorie als op een scooter, een variator zal de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid gaan beheersen, ze zijn bijzonder traag en reageren vaak niet tijdens de acceleratiefasen van uw Lincoln MKZ.
Weiterlesen:
Wat veroorzaakt oververhitting van mijn Lincoln MKZ?

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie op mijn Lincoln MKZ

We beginnen nu met het deel dat u zeker het meest aantrekt in dit artikel, wat zijn de problemen die u tegen kunt komen met de automatische transmissie van uw Lincoln MKZ? Zoals eerder vermeld, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handgeschakelde transmissies, maar hier zijn de belangrijkste problemen die u kunt tegenkomen:

 • Zoals eerder beschreven, ongeacht het soort automatische versnellingsbak, zijn ze over het algemeen traag en traag bij het accelereren. Desalniettemin is dit fenomeen ontworpen om te gebeuren net wanneer het voertuig wordt gestart, niet wanneer het wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant gebeurt, is de koppeling of converter zeker dood.
 • Ik heb de indruk dat een versnelling in de automaat van mijn Lincoln MKZ niet meer schakelt of springt: Als u de indruk heeft dat uw versnellingen niet meer schakelen of vaak springen op uw Lincoln MKZ, is er een onderdeel dat ongetwijfeld verantwoordelijk is voor deze storing. Het is duidelijk dat de solenoïde die fungeert als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet goed werkt, de tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u druppels ervaart die afkomstig zijn van de automatische versnellingsbak van uw Lincoln MKZ: Als u een koppeling ervaart wanneer u omhoog gaat of vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet meer alle mechanismen van uw versnellingsbak smeert, of anders een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Lincoln MKZ lekt: Eindelijk, als de automatische transmissie van uw Lincoln MKZ lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Het motorlampje blijft branden op Lincoln MKZ

Hoe los ik problemen met automatische transmissie op een Lincoln MKZ op?

En tot slot gaan we proberen je de technieken om de automatische transmissieproblemen op uw Lincoln MKZ op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Olielekkage op de automatische versnellingsbak van een Lincoln MKZ: Ontdek de oorzaak van de lekkage, en vervang de betreffende pakking, laat dit uitvoeren door een specialist, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Aarzel niet om onze inhoud over versnellingsbakolielekken op Lincoln MKZ te lezen.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de juiste remedie, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u zorgen baart.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Lincoln MKZ, hoeft u alleen een complete versnellingsbak te vervangen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Lincoln MKZ slipt: in dit geval heb je zeker een dode koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en bij sommige modellen kun je deze niet vervangen zonder een standaard vervanging van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere problemen met automatische transmissie op Lincoln MKZ, zoals elektronische problemen of drukproblemen, maar deze lijst bevat de belangrijkste, hoe dan ook, voor zulke moeilijke mechanismen. Wanneer u op dit niveau een probleem voelt, raden we u aan om snel naar uw monteur te gaan.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKZ, aarzel dan niet om onze Lincoln MKZ categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe de trekhaak elektrisch Lincoln MKZ installeren?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector