Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automatische transmissie Land Rover Discovery Sport?

Leren autorijden is niet altijd even gemakkelijk, en vaak lijkt het misschien een goede oplossing om voor een automatische Land Rover Discovery Sport te kiezen, of het nu voor eenvoudig gemak of gebruiksgemak is, dit soort transmissies komt steeds vaker voor. Hoewel ze misschien een uitstekende oplossing lijken, kunnen ze er ook zijn problemen met de automatische versnellingsbakken van uw Land Rover Discovery Sport . Dit is precies het thema van ons artikel. Eerst zullen we de verschillende soorten automatische versnellingsbakken kort uitleggen, en in een tweede stap welke problemen waarmee u te maken kunt krijgen met de versnellingsbak van uw Land Rover Discovery Sport en, tot slot, hoe deze op te lossen.

Het andere soort automatische versnellingsbak van een Land Rover Discovery Sport

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt bediend. misbruik van uw component.

Afhankelijk van het type automatische transmissie waarmee uw Land Rover Discovery Sport is uitgerust, zult u echter min of meer betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u voorstellen:

 • Klassieke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia enorm geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd mechanisme dat de actie van de bestuurder verandert. Dit type versnellingsbak komt steeds minder vaak voor omdat ze als erg traag worden beschouwd. We voelen ook heel vaak een koppeling tijdens het vertragen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de ultieme automatische transmissie, hij functioneert volgens hetzelfde principe als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen problemen meer met lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze zijn vaak uitgerust op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is een soortgelijk concept als op een scooter, een variator zal de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid gaan beheersen, ze zijn bijzonder traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw Land Rover Discovery Sport.
Weiterlesen:
Het lampje van de Land Rover Discovery Sport blijft branden

.

Ik heb problemen met de automatische versnellingsbak op mijn Land Rover Discovery Sport

We starten nu het onderdeel dat je absoluut het meest aantrekt in deze post, wat zijn de problemen die u kunt tegenkomen met de automatische transmissie van uw Land Rover Discovery Sport? Zoals hierboven uiteengezet, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handgeschakelde transmissies, maar dit zijn niettemin de belangrijkste problemen waarmee u te maken kunt krijgen:

 • Zoals hierboven vermeld, ongeacht het soort automatische versnellingsbak, is het vaak bekend dat ze traag zijn en traag zijn bij het accelereren. Het is echter de bedoeling dat dit fenomeen zich alleen voordoet wanneer de auto wordt gestart, niet wanneer deze wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het de hele tijd gebeurt, is de koppeling of converter waarschijnlijk dood.
 • Ik heb de indruk dat een versnelling in de automaat van mijn Land Rover Discovery Sport niet meer schakelt of springt: Als u de indruk heeft dat uw versnellingen niet meer schakelen of de neiging hebben om op uw Land Rover Discovery Sport te springen, is er een onderdeel dat waarschijnlijk de oorzaak is van deze storing. In feite moet de solenoïde die werkt als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet goed werken, de tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u druppels voelt die afkomstig zijn van de automatische versnellingsbak van uw Land Rover Discovery Sport: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet meer alle mechanismen van uw versnellingsbak smeert, of anders een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Land Rover Discovery Sport lekt: Eindelijk, als de automatische transmissie van uw Land Rover Discovery Sport lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionageafdichtingen te versleten is.
Weiterlesen:
Hoe stel je de mistlichten van Land Rover Discovery Sport in?

Hoe los ik problemen met automatische transmissies op een Land Rover Discovery Sport op?

En tot slot gaan we proberen je de oplossingen om de problemen met de automatische transmissie van uw Land Rover Discovery Sport te verhelpen . Vind ze hieronder:

 • Olielek aan de automatische versnellingsbak van een Land Rover Discovery Sport: Zoek de oorzaak van het lek en vervang de betreffende pakking, laat dit doen door een specialist, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Aarzel niet om ons artikel over versnellingsbakolielekken op Land Rover Discovery Sport te lezen.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de enige oplossing, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u zorgen baart.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Land Rover Discovery Sport, hoeft u slechts een hele versnellingsbak te wisselen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Land Rover Discovery Sport slipt: in dit geval heb je duidelijk een dode koppelingsplaat, moet je de koppeling vervangen, en bij sommige modellen kun je deze niet veranderen zonder een standaard de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere problemen met de automatische transmissie op Land Rover Discovery Sport, zoals elektronische problemen of drukproblemen, maar deze lijst bevat in ieder geval de belangrijkste voor dergelijke complexe mechanismen. Zodra u een probleem op dit niveau voelt, raden we u aan snel naar uw monteur te gaan.

Weiterlesen:
Hoe het remvloeistofpeil op de Land Rover Discovery Sport controleren?

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Discovery Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Discovery Sport categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector