Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automatische transmissie Land Rover Evoque?

Leren autorijden is niet altijd even gemakkelijk, en soms lijkt het misschien een goede oplossing om voor een automatische Land Rover Evoque te kiezen, als het om eenvoudig comfort of gebruiksgemak gaat, komt dit soort transmissie steeds vaker voor. Hoewel ze misschien een ideale oplossing lijken, is er mogelijk ook een oplossing problemen met de automatische versnellingsbakken van uw Land Rover Evoque . Dit is precies het onderwerp van onze inhoudspagina. Eerst zullen we snel de verschillende soorten automatische versnellingsbakken uitleggen, en in een tweede stap welke problemen die u mogelijk tegenkomt met de versnellingsbak van uw Land Rover Evoque , en, eindelijk, hoe ze te repareren.

Het andere soort automatische versnellingsbak van een Land Rover Evoque

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, aangezien u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt beheerd, zodat uw koppeling of andere onderdelen die door verkeerd gebruik op de proef kunnen worden gesteld, niet vroegtijdig verslijten van uw kant.

Echter, gebaseerd op het soort automatische transmissie waarmee uw Land Rover Evoque is uitgerust, zult u min of meer betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u voorstellen:

 • Gemeenschappelijke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia enorm geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd systeem dat de handeling van de bestuurder zal vervangen. Dit soort versnellingsbakken komt steeds minder vaak voor omdat ze als erg traag worden beschouwd. Over het algemeen voelen we ook een koppeling tijdens het vertragen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde principe als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen problemen meer met lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze worden vaak op luxe modellen gemonteerd.
 • Continu variabele automatische box: Het is hetzelfde principe als op een scooter, een variator zal de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid gaan beheersen, ze zijn bijzonder traag en reageren vaak niet tijdens de acceleratiefasen van uw Land Rover Evoque.
Weiterlesen:
Hoe het motorlicht van Land Rover Evoque uitschakelen?

.

Ik heb problemen met de automatische versnellingsbak op mijn Land Rover Evoque

We starten nu het deel dat je zeker het meest aantrekt in deze post, wat zijn de problemen die u kunt tegenkomen bij de automatische transmissie van uw Land Rover Evoque? Zoals hierboven uitgelegd, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handgeschakelde transmissies, maar dit zijn niettemin de belangrijkste problemen waarmee u te maken kunt krijgen:

 • Zoals hierboven vermeld, ongeacht het soort automatische versnellingsbak, zijn ze over het algemeen traag en traag bij het accelereren. Dit fenomeen wordt echter verondersteld zich voor te doen wanneer het voertuig wordt gestart, niet wanneer het wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het de hele tijd gebeurt, is de koppeling of converter waarschijnlijk dood.
 • Ik heb de indruk dat een versnelling in de automaat van mijn Land Rover Evoque niet meer schakelt of springt: Als u de indruk heeft dat uw versnellingen niet meer schakelen of vaak springen op uw Land Rover Evoque, is er een onderdeel dat hoogstwaarschijnlijk verantwoordelijk is voor deze storing. In werkelijkheid moet de solenoïde die als een «schakelaar» werkt om de versnellingen in te schakelen, niet goed werken, de tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u een val ervaart die wordt veroorzaakt door de automatische versnellingsbak van uw Land Rover Evoque: Als u een koppeling ervaart wanneer u omhoog gaat of wanneer u vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet alle mechanismen van uw versnellingsbak voldoende smeert, ofwel een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Land Rover Evoque lekt: Eindelijk, als de automatische transmissie van uw Land Rover Evoque lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionageafdichtingen te versleten is.
Weiterlesen:
Hoe de Land Rover Evoque-injectoren te reinigen?

Hoe los ik problemen met automatische transmissies op een Land Rover Evoque op?

En tot slot gaan we proberen je de oplossingen om de automatische transmissieproblemen op uw Land Rover Evoque te verhelpen . Vind ze hieronder:

 • Olielek aan de automaatbak van een Land Rover Evoque: Zoek de oorzaak van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat dit uitvoeren door een vakman, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, vooral voor de arbeid. Denk niet twee keer na om onze inhoudspagina te lezen op versnellingsbakolielekkage op Land Rover Evoque.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de juiste oplossing, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u betreft.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Land Rover Evoque, hoeft u alleen een hele versnellingsbak te vervangen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Land Rover Evoque slipt: in dit geval heb je zeker een dode koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en op sommige modellen kun je deze niet vervangen zonder een standaardruil uit te voeren van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere problemen met automatische transmissies op Land Rover Evoque, zoals elektronische problemen of drukproblemen, maar deze lijst bevat in ieder geval de belangrijkste voor dergelijke complexe mechanismen. Zodra je een probleem voelt op dit niveau, raden we je aan om vrij snel naar je monteur te gaan.

Weiterlesen:
Land Rover Evoque die tijdens het rijden sterft

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Evoque-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector