Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automatische transmissie Land Rover LR4?

Leren autorijden is niet altijd onproblematisch, en soms lijkt het misschien een goede oplossing om een ​​automatische Land Rover LR4 te kiezen, of het nu voor basisgemak of gebruiksgemak is, dit soort transmissies komt steeds vaker voor. Hoewel ze misschien een ideale keuze lijken, kunnen ze er ook zijn problemen met de automatische versnellingsbakken van uw Land Rover LR4 . Dit is precies het onderwerp van ons artikel. Eerst laten we u kort de verschillende typen automatische versnellingsbakken zien en in een tweede stap welke problemen die u kunt tegenkomen met de versnellingsbak van uw Land Rover LR4 , en, eindelijk, hoe deze op te lossen.

Het andere soort automatische versnellingsbak van een Land Rover LR4

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt afgehandeld. Er is geen voortijdige slijtage van uw koppeling of andere componenten die op de proef kunnen worden gesteld door misbruik van uw kant.

Op basis van het soort automatische transmissie waarmee uw Land Rover LR4 is uitgerust, zult u echter min of meer betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u blootstellen:

 • Gemeenschappelijke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal beheren, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia behoorlijk geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd systeem dat de handeling van de bestuurder zal vervangen. Dit soort versnellingsbakken komt steeds minder vaak voor omdat men denkt dat ze erg traag zijn. Over het algemeen voelen we ook een koppeling tijdens het vertragen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de ultieme automatische transmissie, hij functioneert volgens hetzelfde principe als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen problemen meer met lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze zijn vaak uitgerust op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is een vergelijkbare theorie als op een scooter, een variator zal de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid gaan beheersen, ze zijn erg traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw Land Rover LR4.
Weiterlesen:
Het motorlampje blijft branden op de Land Rover LR4

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie op mijn Land Rover LR4

We beginnen nu met het deel dat je zeker het meest aantrekt in deze post, wat zijn de problemen die u kunt tegenkomen met de automatische transmissie van uw Land Rover LR4? Zoals hierboven uitgelegd, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar dit zijn de belangrijkste problemen die u kunt tegenkomen:

 • Zoals hierboven vermeld, ongeacht het soort automatische versnellingsbak, is het algemeen bekend dat ze traag zijn en traag zijn bij het accelereren. Dit fenomeen zou echter alleen optreden wanneer het voertuig wordt gestart, niet wanneer het wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant gebeurt, is de koppeling of omvormer waarschijnlijk dood.
 • Ik heb de indruk dat een versnelling in de automaat van mijn Land Rover LR4 niet meer schakelt of springt: Als u de indruk heeft dat uw versnellingen niet meer schakelen of de neiging hebben om op uw Land Rover LR4 te springen, is er een onderdeel dat waarschijnlijk de oorzaak is van deze storing. De solenoïde die fungeert als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen, mag in feite niet goed werken, de tweede optie, een snelheidssensor of een snelheidssensor van de motoreenheid kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u druppels ervaart die afkomstig zijn van de automatische versnellingsbak van uw Land Rover LR4: Als u een koppeling ervaart wanneer u omhoog gaat of wanneer u vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet alle mechanismen van uw versnellingsbak voldoende smeert, ofwel een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Land Rover LR4 lekt: Tot slot, als de automatische transmissie van uw Land Rover LR4 lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionageafdichtingen te versleten is.
Weiterlesen:
Lambdasonde probleem op Land Rover LR4

Hoe los ik problemen met automatische transmissies op een Land Rover LR4 op?

En tot slot gaan we proberen je de methoden om de automatische transmissieproblemen op uw Land Rover LR4 te verhelpen . Vind ze hieronder:

 • Olielek op de automatische versnellingsbak van een Land Rover LR4: Zoek de bron van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat het doen door een professional, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Denk niet twee keer na om ons artikel over versnellingsbakolielekken op Land Rover LR4 te lezen.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de enige remedie, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u zorgen baart.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Land Rover LR4, hoeft u alleen een hele versnellingsbak te wisselen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Land Rover LR4 slipt: in dit geval heb je duidelijk een dode koppelingsplaat, moet je de koppeling vervangen, en op sommige modellen kun je deze niet veranderen zonder een standaard de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere problemen met automatische transmissie op de Land Rover LR4, zoals elektronische problemen of drukproblemen, maar deze lijst bevat in ieder geval de belangrijkste voor zulke moeilijke mechanismen. Zodra u een probleem op dit niveau voelt, raden we u aan snel naar uw monteur te gaan.

Weiterlesen:
Wat veroorzaakt oververhitting van mijn Land Rover LR4?

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover LR4, aarzel dan niet om onze Land Rover LR4 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector