Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automatische transmissie Land Rover Range Rover Sport?

Leren autorijden is niet altijd onproblematisch, en af ​​en toe lijkt het misschien een goede oplossing om een ​​automatische Land Rover Range Rover Sport te kiezen, als het om eenvoudig comfort of gebruiksgemak gaat, komt dit soort transmissie steeds vaker voor. Hoewel ze misschien de beste oplossing lijken, is er mogelijk ook een oplossing problemen met de automatische versnellingsbakken van uw Land Rover Range Rover Sport . Dit is precies het thema van ons artikel. Eerst zullen we kort de verschillende soorten automatische versnellingsbakken beschrijven en in een tweede stap welke problemen die u mogelijk tegenkomt met de versnellingsbak van uw Land Rover Range Rover Sport , en, eindelijk, hoe deze op te lossen.

Het andere soort automatische versnellingsbak van een Land Rover Range Rover Sport

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt afgehandeld. Er is geen voortijdige slijtage van uw koppeling of andere onderdelen die op de proef kunnen worden gesteld door misbruik van uw kant.

Afhankelijk van het soort automatische transmissie waarmee uw Land Rover Range Rover Sport is uitgerust, zult u echter min of meer betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u voorstellen:

 • Klassieke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal beheren, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia behoorlijk geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd systeem dat de actie van de bestuurder verandert. Dit soort versnellingsbakken is steeds minder algemeen omdat men denkt dat ze erg traag zijn. Over het algemeen voelen we ook een koppeling tijdens het vertragen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde concept als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen problemen meer met lage snelheden of een hoger brandstofverbruik. Ze zijn vaak uitgerust op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is dezelfde theorie als op een scooter, een variator zal de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid gaan beheersen, ze zijn bijzonder traag en reageren vaak niet tijdens de acceleratiefasen van uw Land Rover Range Rover Sport.
Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Land Rover Range Rover Evoque

.

Ik heb problemen met de automatische versnellingsbak op mijn Land Rover Range Rover Sport

We beginnen nu met het deel dat u zeker het meest aantrekt in dit artikel, wat zijn de problemen waarmee u te maken kunt krijgen bij de automatische transmissie van uw Land Rover Range Rover Sport? Zoals hierboven vermeld, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar hier zijn de belangrijkste problemen waarmee u te maken kunt krijgen:

 • Zoals eerder uitgelegd, ongeacht het soort automatische versnellingsbak, is het algemeen bekend dat ze traag zijn en traag zijn bij het accelereren. Het is echter de bedoeling dat dit fenomeen optreedt wanneer het voertuig wordt gestart, niet wanneer het wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant gebeurt, is de koppeling of omvormer zeker dood.
 • Ik heb de indruk dat een versnelling in de automaat van mijn Land Rover Range Rover Sport niet meer schakelt of springt: Als u de indruk heeft dat uw versnellingen niet meer schakelen of vaak springen op uw Land Rover Range Rover Sport, is er een onderdeel dat ongetwijfeld verantwoordelijk is voor deze storing. Het is duidelijk dat de solenoïde die fungeert als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet goed werkt, de tweede optie, een snelheidssensor of een snelheidssensor van de motoreenheid kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u voelt vallen door de automatische versnellingsbak van uw Land Rover Range Rover Sport: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet meer alle mechanismen van uw versnellingsbak smeert, of anders een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Land Rover Range Rover Sport lekt: Eindelijk, als de automatische transmissie van uw Land Rover Range Rover Sport lekt, is de kans groot dat een van uw spionageafdichtingen te versleten is.
Weiterlesen:
Versnellingstrillingen op Land Rover Range Rover Evoque, wat te doen ?

Hoe los ik problemen met automatische transmissies op een Land Rover Range Rover Sport op?

En tot slot gaan we proberen je de strategieën om de problemen met de automatische transmissie op uw Land Rover Range Rover Sport te verhelpen . Vind ze hieronder:

 • Olielek op de automatische versnellingsbak van een Land Rover Range Rover Sport: Zoek de bron van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat het doen door een specialist, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Aarzel niet om ons artikel te lezen over versnellingsbakolielekkage op Land Rover Range Rover Sport.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de juiste oplossing, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u betreft.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Land Rover Range Rover Sport, hoeft u alleen een complete versnellingsbak te vervangen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Land Rover Range Rover Sport slipt: in dit geval heb je zeker een dode koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en op sommige modellen kun je deze niet vervangen zonder een standaard uitwisseling van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere problemen met automatische transmissies op Land Rover Range Rover Sport, zoals elektronische problemen of drukproblemen, maar deze lijst bevat de belangrijkste, ongeacht de reden, voor zulke moeilijke mechanismen. Zodra je een probleem voelt op dit niveau, raden we je aan om snel naar je monteur te gaan.

Weiterlesen:
Kofferbak vastgelopen op Land Rover Range Rover Evoque, wat kan ik doen?

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover Sport wilt, ga dan naar onze Land Rover Range Rover Sport-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector