Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automatische transmissie Land Rover Range Rover?

Leren autorijden is niet altijd handig, en vaak lijkt het misschien een goede oplossing om voor een automatische Land Rover Range Rover te kiezen, of het nu gaat om zeer gemakkelijk gemak of om gebruiksgemak, dit soort transmissies wordt steeds meer wijd verspreid. Hoewel ze misschien de beste keuze lijken, kan er ook een zijn problemen met de automatische versnellingsbakken van uw Land Rover Range Rover . Dit is precies het thema van onze inhoud. Eerst zullen we kort de verschillende soorten automatische versnellingsbakken uitleggen en in een tweede stap welke problemen die u tegen kunt komen met de versnellingsbak van uw Land Rover Range Rover en, tot slot, hoe deze op te lossen.

Het andere soort automatische versnellingsbak van een Land Rover Range Rover

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt bediend, zodat uw koppeling of andere componenten niet snel op de proef worden gesteld door misbruik van uw component.

Echter, gebaseerd op het soort automatische transmissie waarmee uw Land Rover Range Rover is uitgerust, zult u min of meer betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u presenteren:

 • Klassieke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia behoorlijk geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd mechanisme dat de handeling van de bestuurder vervangt. Dit soort versnellingsbak is steeds minder algemeen omdat ze als erg traag worden beschouwd. Ook bij het afremmen voelen we vaak een koppeling.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde concept als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen problemen meer met lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze zijn vaak gemonteerd op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: Het is hetzelfde principe als op een scooter, een variator zal de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid gaan beheersen, ze zijn erg traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw Land Rover Range Rover.
Weiterlesen:
Land Rover Range Rover die niet meer accelereert

.

Ik heb problemen met de automatische versnellingsbak op mijn Land Rover Range Rover

We starten nu het onderdeel dat u zeker het meest aantrekt in dit artikel, wat zijn de problemen die u kunt tegenkomen met de automatische transmissie van uw Land Rover Range Rover? Zoals eerder uiteengezet, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handgeschakelde transmissies, maar dit zijn de belangrijkste problemen die u kunt tegenkomen:

 • Zoals hierboven beschreven, ongeacht het soort automatische versnellingsbak, staat het vaak bekend als traag en traag bij het accelereren. Het is echter de bedoeling dat dit fenomeen optreedt wanneer de auto wordt gestart, niet wanneer deze wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant gebeurt, is de koppeling of converter waarschijnlijk dood.
 • Ik heb het gevoel dat een versnelling in de automaat van mijn Land Rover Range Rover niet meer schakelt of springt: Als u het gevoel heeft dat uw versnellingen niet meer schakelen of de neiging hebben om op uw Land Rover Range Rover te springen, is er een onderdeel dat waarschijnlijk de oorzaak is van deze storing. Inderdaad, de solenoïde die fungeert als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen, mag niet effectief werken, de tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u druppels ervaart die afkomstig zijn van de automatische versnellingsbak van uw Land Rover Range Rover: Als u een koppeling ervaart wanneer u omhoog gaat of vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet meer alle mechanismen van uw versnellingsbak smeert, of anders een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Land Rover Range Rover lekt: Tot slot, als de automatische transmissie van uw Land Rover Range Rover lekt, is de kans groot dat een van uw spionageafdichtingen te versleten is.
Weiterlesen:
Sleutel vast in contact van Land Rover Range Rover Evoque, wat te doen?

Hoe los ik problemen met automatische transmissies op een Land Rover Range Rover op?

En tot slot gaan we proberen je de methoden om de automatische transmissieproblemen op uw Land Rover Range Rover op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Olielek aan de automatische versnellingsbak van een Land Rover Range Rover: Ontdek de oorzaak van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat dit doen door een specialist, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Aarzel niet om onze inhoud te lezen over versnellingsbakolielekken op Land Rover Range Rover.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de juiste oplossing, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u zorgen baart.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Land Rover Range Rover, hoeft u alleen een complete versnellingsbak te vervangen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Land Rover Range Rover slipt: in dit geval heb je duidelijk een dode koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en bij sommige modellen kun je deze niet vervangen zonder een standaard de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere problemen met de automatische transmissie op Land Rover Range Rover, zoals elektronische problemen of drukproblemen, maar deze lijst bevat de belangrijkste, ongeacht de reden, voor zulke moeilijke mechanismen. Zodra je een probleem voelt op dit niveau, raden we je aan om vrij snel naar je monteur te gaan.

Weiterlesen:
Hoeveel kilometer op laag brandstofverbruik met mijn Land Rover Range Rover?

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector