Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automatische transmissie Lexus CT?

Leren autorijden is niet altijd handig, en af ​​en toe lijkt het misschien een goede oplossing om voor een automatische Lexus CT te kiezen, of het nu om basiscomfort of gebruiksgemak gaat, dit soort transmissies komt steeds vaker voor. Niettemin, hoewel ze misschien de beste oplossing lijken, kan er net zo goed een oplossing zijn problemen met de automatische versnellingsbakken van uw Lexus CT . Dit is precies het thema van onze inhoud. Eerst zullen we kort de verschillende soorten automatische versnellingsbakken beschrijven en in een tweede stap welke problemen die u mogelijk tegenkomt met de versnellingsbak van uw Lexus CT , en, eindelijk, hoe deze op te lossen.

De verschillende soorten automatische versnellingsbak van een Lexus CT

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, aangezien u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt beheerd, zodat uw koppeling of andere onderdelen die door verkeerd gebruik op de proef kunnen worden gesteld, niet vroegtijdig verslijten op uw component.

Niettemin, op basis van het soort automatische transmissie waarmee uw Lexus CT is uitgerust, zult u min of meer betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u voorstellen:

 • Klassieke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal beheren, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia behoorlijk geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd mechanisme dat de actie van de bestuurder verandert. Dit soort versnellingsbak is steeds minder algemeen omdat ze als erg traag worden beschouwd. Over het algemeen voelen we ook een koppeling tijdens het vertragen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de ultieme automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde concept als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen problemen meer met lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze zijn vaak uitgerust op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: Het is hetzelfde principe als op een scooter, een variator zal de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid gaan beheersen, ze zijn bijzonder langzaam en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw Lexus CT.
Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Lexus CT?

.

Ik heb problemen met de automatische versnellingsbak op mijn Lexus CT

We starten nu het onderdeel dat je absoluut het meest aantrekt in deze post, wat zijn de problemen die u kunt tegenkomen bij de automatische transmissie van uw Lexus CT? Zoals hierboven uiteengezet, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar dit zijn de belangrijkste problemen die u kunt tegenkomen:

 • Zoals hierboven uitgelegd, is het algemeen bekend dat ze, ongeacht het soort automatische versnellingsbak, traag zijn en traag zijn bij het accelereren. Niettemin wordt verondersteld dat dit fenomeen zich alleen voordoet wanneer de auto wordt gestart, niet wanneer deze wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant gebeurt, is de koppeling of converter vrijwel zeker dood.
 • Ik heb de indruk dat een versnelling in de automaat van mijn Lexus CT niet meer schakelt of springt: Als u de indruk heeft dat uw versnellingen niet meer schakelen of de neiging hebben om op uw Lexus CT te springen, is er een onderdeel dat zeker verantwoordelijk is voor dit defect. De solenoïde die werkt als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen, mag inderdaad niet effectief werken, de tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u voelt dat er druppels uit de automatische versnellingsbak van uw Lexus CT komen: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet meer alle mechanismen van uw versnellingsbak smeert, of anders een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Lexus CT lekt: Eindelijk, als de automatische transmissie van uw Lexus CT lekt, is de kans groot dat een van uw spionageafdichtingen te versleten is.
Weiterlesen:
Hoe koplampen op Lexus CT reinigen?

Hoe los ik problemen met automatische transmissie op een Lexus CT op?

En tot slot gaan we proberen je de strategieën om de problemen met automatische transmissie op uw Lexus CT op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Olielek op de automatische versnellingsbak van een Lexus CT: Ontdek de bron van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat dit doen door een specialist, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Aarzel niet om onze inhoud over versnellingsbakolielekken op Lexus CT te lezen.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de enige remedie, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u betreft.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Lexus CT, hoeft u alleen een complete versnellingsbak te vervangen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Lexus CT slipt: in dit geval heb je zeker een dode koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen, en op sommige modellen kun je deze niet vervangen zonder een standaard vervanging van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere problemen met automatische transmissie op Lexus CT, zoals elektronische problemen of drukproblemen, maar deze lijst bevat de belangrijkste, hoe dan ook, voor dergelijke complexe mechanismen. Wanneer u op dit niveau een probleem voelt, raden we u aan om vrij snel naar uw monteur te gaan.

Als u meer handleidingen over de Lexus CT nodig heeft, ga dan naar onze Lexus CT-categorie.

Weiterlesen:
Prijs remschijf vervanging voor Lexus CT?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector