Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automatische transmissie Lexus GX?

Leren autorijden is niet altijd gemakkelijk, en af ​​en toe lijkt het misschien een goede oplossing om voor een automatische Lexus GX te kiezen, of het nu gaat om zeer eenvoudig gemak of gebruiksgemak, dit soort transmissies komt steeds vaker voor. Niettemin, hoewel ze misschien de beste oplossing lijken, kan er ook een zijn complicaties bij de automatische versnellingsbakken van uw Lexus GX . Dit is precies het onderwerp van ons artikel. Eerst zullen we kort de verschillende typen automatische versnellingsbakken beschrijven en in een tweede stap welke complicaties waarmee u te maken kunt krijgen bij de versnellingsbak van uw Lexus GX , en, eindelijk, hoe deze op te lossen.

De verschillende soorten automatische versnellingsbak van een Lexus GX

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt behandeld. Er zal geen voortijdige slijtage van uw koppeling of andere componenten zijn die op de proef kunnen worden gesteld door misbruik van uw component.

Niettemin, op basis van het soort automatische transmissie waarmee uw Lexus GX is uitgerust, zult u min of meer betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u voorstellen:

 • Gemeenschappelijke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia enorm geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd mechanisme dat de handeling van de bestuurder vervangt. Dit soort versnellingsbakken komt steeds minder vaak voor omdat men denkt dat ze erg traag zijn. We voelen ook heel vaak een koppeling tijdens het vertragen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde concept als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen complicaties meer met lage snelheden of een hoger brandstofverbruik. Ze worden vaak op luxe modellen gemonteerd.
 • Continu variabele automatische box: Het is hetzelfde principe als op een scooter, een variator zal de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid gaan beheersen, ze zijn erg traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw Lexus GX.
Weiterlesen:
Hoe Lexus GX te slepen?

.

Ik heb complicaties met de automatische versnellingsbak op mijn Lexus GX

We starten nu het onderdeel dat je zeker het meest aantrekt in deze post, wat zijn de complicaties die u kunt tegenkomen bij de automatische transmissie van uw Lexus GX? Zoals hierboven uitgelegd, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handgeschakelde transmissies, maar hier zijn de belangrijkste complicaties waarmee u te maken kunt krijgen:

 • Zoals hierboven uitgelegd, ongeacht het soort automatische versnellingsbak, is het vaak vastgesteld dat ze traag zijn en traagheid hebben bij het accelereren. Desalniettemin is dit fenomeen ontworpen om alleen te verschijnen wanneer de auto wordt gestart, niet wanneer deze wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het de hele tijd gebeurt, is de koppeling of converter waarschijnlijk dood.
 • Ik heb het gevoel dat een versnelling in de automaat van mijn Lexus GX niet meer schakelt of springt: Als u het gevoel heeft dat uw versnellingen niet meer schakelen of de neiging hebben om op uw Lexus GX te springen, is er een onderdeel dat zeker de oorzaak is van deze storing. Inderdaad, de solenoïde die fungeert als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen, mag niet effectief werken, de tweede optie, een snelheidssensor of een snelheidssensor van de motoreenheid kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u druppels voelt die afkomstig zijn van de automatische versnellingsbak van uw Lexus GX: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet meer alle mechanismen van uw versnellingsbak smeert, of anders een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Lexus GX lekt: Eindelijk, als de automatische transmissie van uw Lexus GX lekt, is de kans groot dat een van uw spionageafdichtingen te versleten is.
Weiterlesen:
Hoe de handrem op de Lexus GX afstellen?

Hoe los ik complicaties bij automatische transmissie op een Lexus GX op?

En tot slot gaan we proberen je de strategieën om de automatische transmissiecomplicaties op uw Lexus GX op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Olielek op de automatische versnellingsbak van een Lexus GX: Zoek de oorsprong van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat het doen door een professional, het openen van een versnellingsbak is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, vooral voor de arbeid. Denk niet twee keer na om ons artikel over versnellingsbakolielekken op Lexus GX te lezen.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de enige oplossing, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u zorgen baart.
 • Koppelingen: Als u complicaties heeft met de koppelingen op uw Lexus GX, hoeft u alleen een complete versnellingsbak te wisselen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Lexus GX slipt: in dit geval heb je duidelijk een dode koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten verwisselen, en op sommige modellen kun je deze niet veranderen zonder de versnellingsbak standaard te wisselen , wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere automatische transmissiecomplicaties op Lexus GX, zoals elektronische problemen of drukcomplicaties, maar deze lijst somt in ieder geval de belangrijkste op voor zulke moeilijke mechanismen. Wanneer u op dit niveau een probleem voelt, raden we u aan om snel naar uw monteur te gaan.

Weiterlesen:
ABS-lampje blijft op Lexus GX, wat te doen?

Als je meer tutorials over de Lexus GX wilt, ga dan naar onze Lexus GX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector