Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automatische transmissie Lexus UX?

Leren autorijden is niet altijd even handig, en af ​​en toe lijkt het misschien een goede oplossing om voor een automatische Lexus UX te kiezen, of het nu gaat om eenvoudig comfort of gebruiksgemak, dit soort transmissie wordt steeds meer gangbaar. Hoewel ze misschien een uitstekende keuze lijken, zijn er mogelijk ook complicaties met de automatische versnellingsbakken van uw Lexus UX . Dit is precies het thema van onze inhoud. Eerst laten we u kort de verschillende typen automatische versnellingsbakken zien en in een tweede stap welke complicaties waarmee u mogelijk te maken kunt krijgen met de versnellingsbak van uw Lexus UX en, tot slot, hoe deze op te lossen.

De verschillende soorten automatische versnellingsbakken van een Lexus UX

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt beheerd, er zal geen voortijdige slijtage van uw koppeling of andere elementen zijn die door verkeerd gebruik op de proef kunnen worden gesteld op uw onderdeel.

Op basis van het soort automatische transmissie waarmee uw Lexus UX is uitgerust, zult u echter min of meer betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u tonen:

 • Gemeenschappelijke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia enorm geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd systeem dat de actie van de bestuurder zal vervangen. Dit soort versnellingsbakken is steeds minder basaal omdat ze als erg traag worden beschouwd. Ook bij het afremmen voelen we over het algemeen een koppeling.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde concept als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heeft u geen complicaties meer bij lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze worden vaak gemonteerd op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is hetzelfde principe als op een scooter, een variator komt om de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid te regelen, ze zijn erg traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw Lexus UX.
Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van de Lexus UX?

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie op mijn Lexus UX

We beginnen nu met het onderdeel dat u absoluut het meest aantrekt in dit artikel, wat zijn de complicaties die u kunt tegenkomen bij de automatische transmissie van uw Lexus UX? Zoals hierboven vermeld, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar hier zijn de belangrijkste complicaties waarmee u te maken kunt krijgen:

 • Zoals hierboven onthuld, ongeacht wat voor soort automatische versnellingsbak, ze staan ​​​​algemeen bekend als traag en traag bij het accelereren. Dit fenomeen is echter ontworpen om te gebeuren wanneer het voertuig wordt gestart, niet wanneer het wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het de hele tijd gebeurt, is de koppeling of omvormer zeker dood.
 • Ik heb de indruk dat een versnelling in de automaat van mijn Lexus UX niet meer verschuift of springt: Als u de indruk heeft dat uw versnellingen niet meer verschuiven of de neiging hebben om op uw Lexus UX te springen, is er ongetwijfeld een onderdeel dat hiervoor verantwoordelijk is. In werkelijkheid moet de solenoïde die werkt als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet effectief werken, tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u vallen voelt veroorzaakt door de automatische versnellingsbak van uw Lexus UX: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet meer alle mechanismen van uw versnellingsbak smeert, of anders een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Lexus UX lekt: Eindelijk, als de automatische transmissie van uw Lexus UX lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Waar is starter op Lexus UX?

Hoe los ik automatische transmissiecomplicaties op een Lexus UX op?

En tot slot gaan we proberen je de methoden om de automatische transmissiecomplicaties op uw Lexus UX te corrigeren . Vind ze hieronder:

 • Olielek aan de automatische versnellingsbak van een Lexus UX: Zoek de oorzaak van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat dit doen door een specialist, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Denk niet twee keer na om onze inhoud te lezen over versnellingsbakolielekken op Lexus UX.
 • Sensorprobleem: Het maakt niet uit om welke sensor het gaat, een vervanging is de juiste oplossing, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u zorgen baart.
 • Koppelingen: Als u problemen ondervindt met de koppelingen op uw Lexus UX, hoeft u alleen een hele versnellingsbak te vervangen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Lexus UX slipt: in zo’n geval heb je zeker een lege koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen, en op sommige modellen heb je niet de mogelijkheid om deze te vervangen zonder een standaard vervanging van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere complicaties bij de automatische transmissie op de Lexus UX, zoals elektronische problemen of drukcomplicaties, maar deze lijst somt in ieder geval de belangrijkste op voor zulke moeilijke mechanismen. Zodra je een probleem op dit niveau voelt, raden we je aan om vrij snel naar je monteur te gaan.

Weiterlesen:
Hoe de koplampen op Lexus UX afstellen?

Als u meer handleidingen over de Lexus UX wenst, ga dan naar onze categorie Lexus UX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector