Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automatische transmissie Lincoln Continental?

Leren autorijden is niet altijd handig, en soms lijkt het misschien een goede oplossing om een ​​automatische Lincoln Continental te kiezen, of het nu voor basiscomfort of gebruiksgemak is, dit soort transmissies komt steeds vaker voor. Niettemin, hoewel ze misschien een perfecte keuze lijken, kan dat net zo goed zijn complicaties bij de automatische versnellingsbakken van uw Lincoln Continental . Dit is precies het onderwerp van onze inhoudspagina. Eerst zullen we kort de verschillende soorten automatische versnellingsbakken uitleggen en in een tweede stap welke complicaties die u tegen kunt komen bij de versnellingsbak van uw Lincoln Continental , en, eindelijk, hoe ze te repareren.

Het andere soort automatische versnellingsbak van een Lincoln Continental

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, aangezien u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt afgehandeld. Er zal geen vroege slijtage van uw koppeling of andere elementen zijn die op de proef kunnen worden gesteld door misbruik van uw kant.

Desalniettemin zullen we, gebaseerd op het soort automatische transmissie waarmee uw Lincoln Continental is uitgerust, min of meer betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u presenteren:

 • Gemeenschappelijke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia enorm geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd mechanisme dat de handeling van de bestuurder vervangt. Dit soort versnellingsbak is steeds minder algemeen omdat ze als erg traag worden beschouwd. Over het algemeen voelen we ook een koppeling tijdens het vertragen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde concept als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen last meer van lage snelheden of een hoger brandstofverbruik. Ze zijn vaak uitgerust op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: Het is hetzelfde concept als op een scooter, een variator zal de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid gaan beheersen, ze zijn bijzonder traag en reageren vaak niet tijdens de acceleratiefasen van uw Lincoln Continental.
Weiterlesen:
Lincoln Continental dat sterft tijdens het rijden

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie op mijn Lincoln Continental

We beginnen nu met het deel dat je zeker het meest aantrekt in deze post, wat zijn de complicaties waarmee u te maken kunt krijgen bij de automatische transmissie van uw Lincoln Continental? Zoals eerder onthuld, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar dit zijn de belangrijkste complicaties die u kunt tegenkomen:

 • Zoals hierboven onthuld, is het algemeen bekend dat ze, ongeacht het soort automatische versnellingsbak, traag zijn en traag zijn bij het accelereren. Niettemin wordt verondersteld dat dit fenomeen zich alleen voordoet wanneer het voertuig wordt gestart, niet wanneer het wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant gebeurt, is de koppeling of omvormer waarschijnlijk dood.
 • Ik heb de indruk dat een versnelling in de automaat van mijn Lincoln Continental niet meer schakelt of springt: Als u de indruk heeft dat uw versnellingen niet meer schakelen of vaak springen op uw Lincoln Continental, is er een onderdeel dat hoogstwaarschijnlijk verantwoordelijk is voor deze storing. In werkelijkheid mag de solenoïde die werkt als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet effectief werken, de tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u druppels ervaart die afkomstig zijn van de automatische versnellingsbak van uw Lincoln Continental: Als u een koppeling ervaart wanneer u omhoog gaat of vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet meer alle mechanismen van uw versnellingsbak smeert, of anders een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Lincoln Continental lekt: Tot slot, als de automatische transmissie van uw Lincoln Continental lekt, is het hoogstwaarschijnlijk een van uw spionagezegels te versleten.
Weiterlesen:
Mijn Lincoln Continental trekt naar links, wat moet ik doen?

Hoe los ik complicaties bij automatische transmissie op een Lincoln Continental op?

En tot slot gaan we proberen je de strategieën om de automatische transmissiecomplicaties op uw Lincoln Continental op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Olielek op de automatische versnellingsbak van een Lincoln Continental: Zoek de oorzaak van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat het doen door een specialist, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Aarzel niet om onze inhoudspagina over versnellingsbakolielekken op Lincoln Continental te lezen.
 • Sensorprobleem: Het maakt niet uit om welke sensor het gaat, een vervanging is de enige oplossing, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u betreft.
 • Koppelingen: Als u complicaties heeft met de koppelingen op uw Lincoln Continental, hoeft u alleen een complete versnellingsbak te vervangen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Lincoln Continental slipt: in dit geval heb je zeker een dode koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen, en op sommige modellen kun je deze niet vervangen zonder een standaard vervanging van de versnellingsbak. , wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere automatische transmissiecomplicaties op Lincoln Continental, zoals elektronische problemen of drukcomplicaties, maar deze lijst bevat in ieder geval de belangrijkste voor zulke moeilijke mechanismen. Zodra je een probleem voelt op dit niveau, raden we je aan om vrij snel naar je monteur te gaan.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Lincoln Continental vervangen?

Kijk voor meer tips over de Lincoln Continental in de categorie Lincoln Continental.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector