Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automatische transmissie Lincoln Navigator?

Leren autorijden is niet altijd gemakkelijk, en af ​​en toe lijkt het misschien een goede oplossing om een ​​automatische Lincoln Navigator te kiezen, of het nu voor basisgemak of gebruiksgemak is, dit soort transmissies komt steeds vaker voor. Hoewel ze misschien een ideale keuze lijken, is er mogelijk ook een problemen met de automatische versnellingsbakken van uw Lincoln Navigator . Dit is precies het onderwerp van onze inhoudspagina. Eerst laten we u kort de verschillende typen automatische versnellingsbakken zien, en in een tweede stap welke problemen die u mogelijk tegenkomt met de versnellingsbak van uw Lincoln Navigator , en, tot slot, hoe ze te repareren.

Het andere soort automatische versnellingsbak van een Lincoln Navigator

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt bediend, zodat uw koppeling of andere componenten niet vroegtijdig verslijten. misbruik van uw kant.

Op basis van het soort automatische transmissie waarmee uw Lincoln Navigator is uitgerust, zult u echter min of meer betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u blootstellen:

 • Gemeenschappelijke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia behoorlijk geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd mechanisme dat de handeling van de bestuurder vervangt. Dit soort versnellingsbak is steeds minder algemeen omdat ze als erg traag worden beschouwd. Over het algemeen voelen we ook een koppeling tijdens het vertragen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde principe als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen problemen meer met lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze zijn vaak uitgerust op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: Het is hetzelfde concept als op een scooter, een variator zal de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid gaan beheersen, ze zijn bijzonder traag en reageren vaak niet tijdens de acceleratiefasen van uw Lincoln Navigator.
Weiterlesen:
Wanneer de remschijven Lincoln Navigator vervangen?

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie op mijn Lincoln Navigator

We beginnen nu met het deel dat u absoluut het meest aantrekt in dit artikel, wat zijn de problemen waarmee u te maken kunt krijgen bij de automatische transmissie van uw Lincoln Navigator? Zoals eerder vermeld, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar dit zijn de belangrijkste problemen die u kunt tegenkomen:

 • Zoals eerder vermeld, het maakt niet uit wat voor soort automatische versnellingsbak, ze zijn over het algemeen bekend als traag en traag bij het accelereren. Dit fenomeen is echter ontworpen om alleen te verschijnen wanneer het voertuig wordt gestart, niet wanneer het wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant gebeurt, is de koppeling of converter waarschijnlijk dood.
 • Ik heb de indruk dat een versnelling in de automaat van mijn Lincoln Navigator niet meer schakelt of springt: Als u de indruk heeft dat uw versnellingen niet meer schakelen of vaak springen op uw Lincoln Navigator, is er ongetwijfeld een onderdeel dat de oorzaak is van deze storing. In feite moet de solenoïde die werkt als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet correct werken, de tweede optie, een snelheidssensor of een snelheidssensor van de motoreenheid kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u voelt dat er druppels uit de automatische versnellingsbak van uw Lincoln Navigator komen: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of wanneer u vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en niet alle mechanismen van uw versnellingsbak voldoende smeert, ofwel een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Lincoln Navigator lekt: Tot slot, als de automatische transmissie van uw Lincoln Navigator lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Lincoln Navigator?

Hoe los ik problemen met automatische transmissie op een Lincoln Navigator op?

En tot slot gaan we proberen je de technieken om de problemen met automatische transmissie op uw Lincoln Navigator op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Olielek op de automatische versnellingsbak van een Lincoln Navigator: Zoek de bron van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat het doen door een professional, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, vooral voor de arbeid. Denk niet twee keer na om onze inhoudspagina over versnellingsbakolielekken op Lincoln Navigator te lezen.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de enige oplossing, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u betreft.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Lincoln Navigator, hoeft u alleen een complete versnellingsbak te vervangen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Lincoln Navigator slipt: in dit geval heb je duidelijk een dode koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en op sommige modellen kun je deze niet vervangen zonder de versnellingsbak standaard te vervangen , wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere problemen met automatische transmissie op Lincoln Navigator, zoals elektronische problemen of drukproblemen, maar deze lijst bevat de belangrijkste, hoe dan ook, voor zulke moeilijke mechanismen. Zodra je een probleem voelt op dit niveau, raden we je aan om snel naar je monteur te gaan.

Weiterlesen:
Hoe handrem op Lincoln Navigator aanpassen?

Kijk voor meer tips over de Lincoln Navigator in de categorie Lincoln Navigator.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector