Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Problemen met automatische transmissie Lexus GS?

Leren autorijden is niet altijd onproblematisch, en vaak lijkt het misschien een goede oplossing om voor een automatische Lexus GS te kiezen, of het nu voor eenvoudig gemak of gebruiksgemak is, dit soort transmissies komt steeds vaker voor. Niettemin, hoewel ze misschien de beste oplossing lijken, kan die er net zo goed zijn problemen met de automatische versnellingsbakken van uw Lexus GS . Dit is precies het onderwerp van ons artikel. Eerst zullen we kort de verschillende soorten automatische versnellingsbakken beschrijven en in een tweede stap welke problemen die u tegen kunt komen met de versnellingsbak van uw Lexus GS , en, eindelijk, hoe deze op te lossen.

De verschillende soorten automatische versnellingsbak van een Lexus GS

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt behandeld. Er zal geen vroege slijtage van uw koppeling of andere componenten zijn die op de proef kunnen worden gesteld door misbruik van uw component.

Desalniettemin, afhankelijk van het soort automatische transmissie waarmee uw Lexus GS is uitgerust, zult u meer of minder betrouwbaarheid hebben, we zullen ze nu aan u voorstellen:

 • Gemeenschappelijke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia enorm geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd mechanisme dat de actie van de bestuurder verandert. Dit soort versnellingsbak is steeds minder algemeen omdat men denkt dat ze erg traag zijn. Ook bij het afremmen voelen we vaak een koppeling.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde concept als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen problemen meer met lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze worden vaak op luxe modellen gemonteerd.
 • Continu variabele automatische box: Het is dezelfde theorie als op een scooter, een variator zal de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid gaan beheersen, ze zijn bijzonder traag en reageren vaak niet tijdens de acceleratiefasen van uw Lexus GS.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lexus GS vervangen?

.

Ik heb problemen met de automatische versnellingsbak op mijn Lexus GS

We starten nu het onderdeel dat u zeker het meest aantrekt in deze post, wat zijn de problemen die u kunt tegenkomen met de automatische transmissie van uw Lexus GS? Zoals hierboven beschreven, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar dit zijn de belangrijkste problemen die u kunt tegenkomen:

 • Zoals hierboven beschreven, ongeacht het soort automatische versnellingsbak, staat het vaak bekend als traag en traag bij het accelereren. Niettemin wordt verondersteld dat dit fenomeen zich alleen voordoet wanneer de auto wordt gestart, niet wanneer deze wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant gebeurt, is de koppeling of converter waarschijnlijk dood.
 • Ik heb het gevoel dat een versnelling in de automaat van mijn Lexus GS niet meer schakelt of springt: Als u het gevoel heeft dat uw versnellingen niet meer schakelen of vaak springen op uw Lexus GS, is er ongetwijfeld een onderdeel dat verantwoordelijk is voor deze storing. In feite moet de solenoïde die fungeert als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet goed werken, de tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u voelt dat er druppels uit de automatische versnellingsbak van uw Lexus GS komen: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of wanneer u vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en niet alle mechanismen van uw versnellingsbak voldoende smeert, ofwel een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Lexus GS lekt: Ten slotte, als de automatische transmissie van uw Lexus GS lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionageafdichtingen te versleten is.
Weiterlesen:
Hoe het remvloeistofpeil op de Lexus GS controleren?

Hoe los ik problemen met automatische transmissies op een Lexus GS op?

En tot slot gaan we proberen je de methoden om de automatische transmissieproblemen op uw Lexus GS op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Olielek op de automatische versnellingsbak van een Lexus GS: Ontdek de bron van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat dit door een vakman doen, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, vooral voor de arbeid. Aarzel niet om ons artikel over versnellingsbakolielekken op Lexus GS te lezen.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de enige remedie, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de toegang tot degene die u aanbelangt.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Lexus GS, hoeft u alleen een hele versnellingsbak te vervangen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Lexus GS slipt: in dit geval heb je duidelijk een dode koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen, en op sommige modellen kun je deze niet vervangen zonder een standaard vervanging van de versnellingsbak. , wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere problemen met automatische transmissie op Lexus GS, zoals elektronische problemen of drukproblemen, maar deze lijst bevat in ieder geval de belangrijkste voor dergelijke complexe mechanismen. Zodra je een probleem voelt op dit niveau, raden we je aan om redelijk snel naar je monteur te gaan.

Weiterlesen:
Wanneer de remschijven vervangen Lexus GS?

Voor meer tips over de Lexus GS kunt u een kijkje nemen in de categorie Lexus GS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector