Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Raam vast op Land Rover Defender, wat kan ik doen?

Hoewel nieuwere auto’s steeds beter worden geïsoleerd, zijn het in de zomer nog steeds ovens. Een van de gemakkelijkste manieren om deze hitte in de zomer vrij snel af te voeren, of u te helpen de mist in de winter te verminderen, is door uw ramen te openen tijdens het rijden. Echter, vaak is uw ramen gaan mogelijk niet open of kunnen vast komen te zitten bij het openen of sluiten . Wat moet ik in zo’n geval doen als ik een raam vast op mijn Land Rover Defender? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden, eerst zullen we het geval ontdekken van een handmatig raam dat vastzit op Land Rover Defender, en ten tweede het geval van een elektrisch raam.

Handmatig raam vast op Land Rover Defender

De systemen tussen een elektrisch raam en een handmatig raam zijn echter anders als de raam van uw Land Rover Defender zit vast in de open of gesloten stand , aan de technische kant zal het niet veel veranderen, maar in de open positie is het noodzakelijkerwijs frustrerender, je loopt het risico dat je auto wordt gestolen, of dat je problemen krijgt met slecht weer en dat de binnenkant van je Land Rover Defender schimmelt of elektrisch is complicaties als gevolg van vocht.

Waarom zit het handmatige raam van mijn Land Rover Defender vast?

Als u in het geval bent waar het handmatige raam van uw Land Rover Defender zit vast in open of gesloten positie zijn er twee belangrijke factoren die u deze blokkering kunnen laten zien:

 • De kabel van de raambediening is verward of gebroken: dit voorkomt dat het systeem het raam omhoog of omlaag brengt.
 • Afdichtingen of glasgeleiders zijn beschadigd: ze voorkomen dat het glas optimaal op en neer beweegt.
Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Land Rover Defender ?

Hoe open ik het vastzittende handmatige venster op mijn Land Rover Defender?

Nu hebben we gezien waarom het handmatige raam van uw Land Rover Defender is vergrendeld in de open of gesloten positie. We zullen ons nu concentreren op de antwoorden die voor u beschikbaar zijn, zodat u kunt deblokkeer het raam van uw Land Rover Defender . Om dit te bereiken heb je geen zeer geavanceerde mechanische kennis nodig, de handmatige mechanismen zijn eigenlijk vrij eenvoudig. Je zult wel moeten verwijder de verzegeling van uw deur om toegang te krijgen tot het raamliftsysteem. Met een visuele controle merk je vrij snel of bepaalde elementen beschadigd zijn zoals de raamsteunen of een hefboomarm, of de kabel in de knoop zit of als de rails beschadigd zijn, waardoor de ruit van je Land Rover Defender geblokkeerd wordt. Als het alleen de rails zijn kunt u proberen deze terug te plaatsen in de website en deze te smeren, anders zult u het onderdeel moeten vervangen, daarvoor moet u eerst het glas aandachtig verwijderen om toegang te krijgen tot de systemen die veilig moeten worden vervangen.

Elektrisch raam vast op Land Rover Defender

Laten we nu verder gaan met het meest voorkomende geval, a elektrisch raam geblokkeerd op Land Rover Defender . In feite zijn elektrische ramen noodzakelijkerwijs complexer dan handmatige ramen en brengen daardoor noodzakelijkerwijs hun deel van extra complicaties met zich mee.

Waarom zit de elektrische ruit van mijn Land Rover Defender vast?

Dus laten we beginnen met de mogelijke wortels van een raam geblokkeerd op Land Rover Defender:

 • Defecte raamopenermotoren: In feite is dit een van de meest algemene redenen voor het falen van de raamopener, omdat deze motoren na verloop van tijd moe worden en onbruikbaar kunnen worden gemaakt. Over het algemeen kun je dit ontdekken, want voordat ze volledig loslaten, beginnen ze moe te worden en gaat het raam steeds minder snel omhoog.
 • Een van de tandwielen van het raamliftsysteem grijpt of breekt, in dit geval zou u een specifiek geluid moeten opmerken wanneer u op de raamliftknop drukt.
 • Net als bij de handmatige raamopener kan een van de kabels breken of verstrikt raken in de trommel van het systeem, ook zou u een geluid moeten opmerken wanneer u het raam van uw Land Rover Defender activeert

  .

 • De zekering van de raamlift is defect, dus geen stroomtoevoer naar de raamliftmotor van uw Land Rover Defender

  .

 • De schakelknop is losgekoppeld of defect
Weiterlesen:
Hoe Land Rover Defender openen met een lege batterij?

Hoe ontgrendel ik het vastzittende elektrische raam op mijn Land Rover Defender?

Nu we alle mogelijke redenen hebben gezien voor een geblokkeerd raam op Land Rover Defender, is het tijd om u te helpen dit probleem op te lossen. Hier zijn de verschillende maatregelen die u op een website kunt nemen om het raam van uw Land Rover te deblokkeren Verdediger:

 • Voordat u iets anders doet, moet u de deurbekleding aandachtig verwijderen om te voorkomen dat u de nietjes op de website breekt.
 • Eenmaal voor het systeem moet u de elektrische installatie testen, de stroomkabels loskoppelen van de motor en met behulp van een voltmeter controleren of u een stroomsterkte van ongeveer 12 volt hebt wanneer u op de knop voor het openen van het raam drukt. Als dit niet het geval is, moet u de zekering van de raamlift op uw Land Rover Defender bekijken, raadpleeg ons artikel om u te helpen deze te identificeren. Als uw zekering in goede staat is, onderzoekt u de voedingsdraden, een ervan moet worden doorgeknipt

  .

 • Als het de kabel is die is gedraaid, kunt u het zelf proberen door het glas uit de beugels te verwijderen om het terug op de website te plaatsen, anders moet het worden vervangen.
 • Wat de motor betreft, is een originele basisvervanging de beste remedie, in werkelijkheid is een dode-motoreenheid niet herstelbaar.
 • Als het een van de raamsteunen is die kapot is op uw Land Rover Defender, kunt u deze eenvoudig vervangen omdat ze gewoon op uw raam worden geknipt of geschroefd.
 • Als er ten slotte niets gebeurt wanneer u de schakelknop activeert en u al uw elektrische aansluitingen hebt gecontroleerd, verwijder dan de schakelknop om te zien of deze goed is aangesloten of niet is beschadigd.
Weiterlesen:
Remlicht Land Rover Defender blijft branden, wat te doen?

Daar weet je het nu hoe zich te ontdoen van een vastgelopen raam op Land Rover Defender/strong, sommige reparaties zijn ingewikkelder dan andere, als u niet in staat bent om ze zelf te doen, ga dan naar uw technicus die de mogelijkheid heeft om ze voor u te doen.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Defender in de categorie Land Rover Defender.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector