Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Raam vast op Land Rover Freelander, wat kan ik doen?

Hoewel nieuwere voertuigen steeds beter geïsoleerd worden, worden ze in de zomer nog steeds behoorlijk warm. Een van de meest elementaire technieken om deze warmte in de zomer snel af te voeren, of u te helpen de mist in de winter te verwijderen, is door uw ramen te openen tijdens het rijden. Toch heb je soms ramen gaan mogelijk niet open of kunnen vast komen te zitten bij het openen of sluiten . Wat moet ik in zo’n geval doen als ik een raam vast op mijn Land Rover Freelander? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden, eerst zullen we de omstandigheid ontdekken van een handmatig raam dat vastzit op Land Rover Freelander, en ten tweede de omstandigheid van een elektrisch raam.

Handmatig raam vast op Land Rover Freelander

De systemen tussen een elektrisch raam en een handmatig raam zijn echter anders als de raam van uw Land Rover Freelander zit vast in de open of gesloten stand aan de technische kant zal het niet veel vervangen, maar in de open stand is het eigenlijk irritanter, je loopt het risico dat je voertuig wordt gestolen, of dat je problemen krijgt met slecht weer en dat de binnenkant van je Land Rover Freelander schimmelt of elektrisch is problemen als gevolg van vocht.

Waarom zit het handmatige raam van mijn Land Rover Freelander vast?

Als u zich in de omstandigheid bevindt waar het handmatige raam van uw Land Rover Freelander zit vast in zowel de open als gesloten positie zijn er twee belangrijkste motieven die deze blokkade kunnen verklaren:

 • De raamregelkabel is verward of vernietigd: dit voorkomt dat het mechanisme het raam omhoog of omlaag brengt.
 • Afdichtingen of glasgeleiders zijn beschadigd: ze voorkomen dat het glas optimaal op en neer beweegt.
Weiterlesen:
Waar koelvloeistof in Land Rover Freelander plaatsen?

Hoe open ik het vastzittende handmatige venster op mijn Land Rover Freelander?

Nu hebben we gezien waarom het handmatige raam van uw Land Rover Freelander is vergrendeld in de open of gesloten positie. We zullen nu praten over de alternatieven die voor u beschikbaar zijn, zodat u kunt deblokkeer het raam van uw Land Rover Freelander . Om dit voor elkaar te krijgen, heb je geen zeer geavanceerde mechanische kennis nodig, de handmatige mechanismen zijn eigenlijk vrij eenvoudig. Je zult wel moeten haal het zegel uit je deur om toegang te krijgen tot het raammechanisme. Met een visuele controle kunt u snel vaststellen of bepaalde elementen beschadigd zijn, zoals de raamsteunen of een hefboomarm, of de kabel in de knoop zit of dat de rails beschadigd zijn, waardoor de ruit van uw Land Rover Freelander wordt geblokkeerd. Als het alleen de rails zijn kun je proberen deze terug in de website te plaatsen en te smeren, anders zul je het onderdeel moeten vervangen, daarvoor zul je eerst het glas voorzichtig moeten verwijderen om toegang te krijgen tot de systemen die veilig moeten worden vervangen.

Elektrisch raam vast op Land Rover Freelander

Laten we nu verder gaan met de meest basale omstandigheid, a elektrisch raam geblokkeerd op Land Rover Freelander . In feite zijn elektrische ramen eigenlijk moeilijker dan handmatige ramen en brengen ze dus hun deel van extra problemen met zich mee.

Waarom zit de elektrische ruit van mijn Land Rover Freelander vast?

Laten we beginnen met de mogelijke oorsprong van een geblokkeerd raam op Land Rover Freelander:

 • Defecte raambedieningsmotoren: in feite is dit een van de meest fundamentele factoren voor het falen van raambedieningen, omdat deze motoren na verloop van tijd moe worden en onbruikbaar kunnen worden gemaakt. Over het algemeen kun je dit ontdekken, want voordat ze volledig loslaten, beginnen ze moe te worden en gaat het raam steeds minder snel omhoog.
 • Een van de tandwielen van het raamliftsysteem grijpt of breekt, in dat geval zou u een specifiek geluid moeten horen wanneer u op de raamliftknop drukt.
 • Net als bij de handmatige raamopener kan een van de kabels breken of verstrikt raken in de trommel van het mechanisme, ook moet u een geluid horen wanneer u het raam van uw Land Rover Freelander activeert

  .

 • De zekering van de raamlift is defect, dus geen stroomtoevoer naar de raamliftmotor van uw Land Rover Freelander

  .

 • De schakelknop is losgekoppeld of defect
Weiterlesen:
Oranje lampje Land Rover Freelander dat blijft branden

Hoe ontgrendel ik het vastzittende elektrische raam op mijn Land Rover Freelander?

Nu we alle mogelijke oorzaken hebben gezien van een geblokkeerd raam op Land Rover Freelander, is het tijd om u te helpen dit probleem op te lossen. Hier zijn de verschillende procedures die u op een website kunt invoeren om het raam van uw Land Rover te deblokkeren Freelander:

 • Voordat u iets anders doet, moet u voorzichtig uw deurbekleding verwijderen om te voorkomen dat de nietjes breken die deze op de website houden.
 • Once in front of the mechanism, you need to test the electrical installation, disconnect the power cables from the motor and using a voltmeter verify that you have a current of around 12 volts when pressing the window lift button. If this is not the case, you will have to look at the window lift fuse on your Land Rover Freelander, please refer to our article to help you locate it. If your fuse is in good state examine your power supply wires, one of them must be cut

  .

 • Als het de kabel is die is gedraaid, kunt u het zelf proberen door het glas uit de beugels te verwijderen om het terug op de website te plaatsen, anders moet het worden vervangen.
 • Wat de motoreenheid betreft, is een originele basisvervanging de beste oplossing, in feite is een motor met dode motor niet herstelbaar.
 • Als het een van de raamsteunen is die kapot is op uw Land Rover Freelander, kunt u deze eenvoudig vervangen omdat ze gewoon op uw raam worden geknipt of geschroefd.
 • Eindelijk, als er niets gebeurt wanneer u de schakelknop inschakelt en u al uw elektrische verbindingen hebt onderzocht, verwijder dan de schakelknop om te zien of deze goed is aangesloten of niet is beschadigd.
Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Land Rover Freelander, wat te doen?

Daar weet je het nu hoe zich te ontdoen van een vastgelopen raam op Land Rover Freelander/strong, sommige reparaties zijn moeilijker dan andere, als u niet in staat bent om ze zelf te doen, ga dan naar uw monteur die de mogelijkheid heeft om ze voor u te doen.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Freelander in de categorie Land Rover Freelander.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector