Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Raam vast op Land Rover Range Rover Evoque, wat kan ik doen?

Hoewel nieuwere voertuigen steeds beter geïsoleerd worden, worden ze de hele zomer nog steeds behoorlijk warm. Een van de eenvoudigste technieken om deze warmte in de zomer snel af te voeren of u te helpen de mist in de winter te verwijderen, is door uw ramen te openen tijdens het rijden. Niettemin, in sommige gevallen uw ramen gaan mogelijk niet open of kunnen vast komen te zitten bij het openen of sluiten . Wat moet ik in dit geval doen als ik een raam vast op mijn Land Rover Range Rover Evoque? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden, eerst zullen we de omstandigheid ontdekken van een handmatig raam dat vastzit op Land Rover Range Rover Evoque, en ten tweede de omstandigheid van een elektrisch raam.

Handmatig raam vast op Land Rover Range Rover Evoque

De mechanismen tussen een elektrisch raam en een handmatig raam zijn echter anders als de raam van uw Land Rover Range Rover Evoque zit vast in de open of gesloten stand , aan de technische kant zal het niet veel veranderen, maar in de open stand is het noodzakelijkerwijs irritanter, je loopt het risico dat je auto wordt gestolen, of door slecht weer gaat en dat de binnenkant van je Land Rover Range Rover Evoque schimmelt of heeft elektrische problemen door vochtigheid.

Waarom zit het handmatige raam van mijn Land Rover Range Rover Evoque vast?

Als u zich in de omstandigheid bevindt waar het handmatige raam van uw Land Rover Range Rover Evoque zit vast in de open of gesloten positie zijn er twee belangrijke redenen die u deze blokkering kunnen laten zien:

 • De raamregelkabel is verward of vernietigd: dit voorkomt dat het systeem het raam omhoog of omlaag brengt.
 • Afdichtingen of glasgeleiders zijn gebroken: ze voorkomen dat het glas correct op en neer beweegt.
Weiterlesen:
Kofferbak vastgelopen op Land Rover Range Rover Evoque, wat kan ik doen?

Hoe open ik het vastzittende handmatige venster op mijn Land Rover Range Rover Evoque?

Nu hebben we gezien waarom het handmatige raam van uw Land Rover Range Rover Evoque is vergrendeld in de open of gesloten positie. We zullen nu praten over de alternatieven die voor u beschikbaar zijn, zodat u kunt deblokkeer het raam van uw Land Rover Range Rover Evoque . Om dit te bereiken heb je geen zeer geavanceerde mechanische kennis nodig, de handmatige mechanismen zijn vrij eenvoudig. Je zult wel moeten verwijder de verzegeling van uw deur om toegang te krijgen tot het raamliftsysteem. Met een visuele controle kunt u snel detecteren of bepaalde elementen beschadigd zijn, zoals de raamsteunen of een hefboomarm, of de kabel in de knoop zit of dat de rails gebroken zijn, waardoor het raam van uw Land Rover Range Rover Evoque wordt geblokkeerd. Als het alleen de rails zijn, kunt u proberen deze terug te plaatsen op de website en deze te smeren, in elk ander geval moet u het onderdeel vervangen, daarvoor moet u eerst het glas aandachtig verwijderen om toegang te krijgen tot de mechanismen die zorgvuldig moeten worden gewijzigd .

Elektrisch raam vast op Land Rover Range Rover Evoque

Laten we nu verder gaan met de meest voorkomende omstandigheid, a elektrisch raam geblokkeerd op Land Rover Range Rover Evoque . In feite zijn elektrische ramen noodzakelijkerwijs complexer dan handmatige ramen en brengen daarom noodzakelijkerwijs hun deel van extra problemen met zich mee.

Waarom zit de elektrische ruit van mijn Land Rover Range Rover Evoque vast?

Laten we beginnen met de mogelijke oorsprong van een geblokkeerd raam op de Land Rover Range Rover Evoque:

 • Defecte raambedieningsmotoren: In werkelijkheid is dit een van de meest algemene redenen voor het falen van raambedieningen, omdat deze motoren na verloop van tijd vermoeid raken en onbruikbaar kunnen worden gemaakt. Over het algemeen kun je dit ontdekken, want voordat ze volledig afhaken, beginnen ze moe te worden en gaat het raam steeds minder snel omhoog.
 • Een van de tandwielen van het raamliftsysteem grijpt of breekt, in dit geval zou u een bepaald geluid moeten horen wanneer u op de raamliftknop drukt.
 • Net als bij de handmatige raamopener kan een van de kabels breken of verstrikt raken in de trommel van het systeem, ook zou u een geluid moeten opmerken wanneer u het raam van uw Land Rover Range Rover Evoque activeert

  .

 • De zekering van de raamlift is defect, dus geen stroomtoevoer naar de raamliftmotor van uw Land Rover Range Rover Evoque

  .

 • De schakelknop is losgekoppeld of defect
Weiterlesen:
Welke brandstof voor Land Rover Range Rover Evoque?

Hoe ontgrendel ik de vastzittende elektrische ruit op mijn Land Rover Range Rover Evoque?

Nu we alle mogelijke motieven van een geblokkeerd raam op de Land Rover Range Rover Evoque hebben gezien, is het tijd om u te helpen dit probleem op te lossen. Hier zijn de verschillende technieken die u op een website kunt gebruiken om het raam van uw auto te deblokkeren Landrover Range Rover Evoque:

 • Voordat u iets anders doet, moet u de deurbekleding aandachtig verwijderen om te voorkomen dat u de nietjes op de website breekt.
 • Eenmaal voor het systeem moet u de elektrische installatie testen, de stroomkabels loskoppelen van de motor en met behulp van een voltmeter controleren of u een stroomsterkte heeft van ongeveer 12 volt wanneer u op de knop voor het openen van het raam drukt. Als dit niet het geval is, moet u de zekering van de raamlift op uw Land Rover Range Rover Evoque bekijken, raadpleeg onze inhoudspagina om u te helpen deze te identificeren. Als uw zekering in goede staat is, onderzoekt u de voedingsdraden, een ervan moet worden doorgeknipt

  .

 • Als het de kabel is die gedraaid is, kun je het zelf proberen door het glas uit de beugels te halen om het terug op de website te plaatsen, in elk ander geval moet het worden vervangen.
 • Wat de motor betreft, is een eenvoudige originele vervanging de beste oplossing, in feite kan een dode motoreenheid niet worden hersteld.
 • Als het een van de raamsteunen is die kapot is van uw Land Rover Range Rover Evoque, kunt u deze eenvoudig vervangen omdat ze eenvoudig op uw raam worden geklikt of geschroefd.
 • Als er ten slotte niets gebeurt wanneer u de schakelknop inschakelt en u al uw elektrische verbindingen hebt onderzocht, verwijdert u de schakelknop om erachter te komen of deze effectief is aangesloten of niet is verbroken.
Weiterlesen:
Hoe repareer ik een olielek op mijn Land Rover Range Rover Sport?

Daar weet je het nu hoe zich te ontdoen van een vastgelopen raam op Land Rover Range Rover Evoque/strong, sommige reparaties zijn ingewikkelder dan andere, als u niet in staat bent om ze zelf te doen, ga dan naar uw monteur die de mogelijkheid heeft om ze voor te doen jij.

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector