Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Raam zit vast op Land Rover LR4, wat kan ik doen?

Hoewel nieuwere auto’s steeds beter worden geïsoleerd, worden ze de hele zomer nog steeds behoorlijk heet. Een van de eenvoudigste technieken om deze hitte de hele zomer vrij snel af te voeren, of om u te helpen de mist in de winter te verminderen, is om uw ramen te openen terwijl u rijdt. Vaak echter ramen gaan mogelijk niet open of kunnen vast komen te zitten bij het openen of sluiten . Wat moet ik in dit geval doen als ik een raam vast op mijn Land Rover LR4? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden, eerst zullen we de omstandigheid zien van een handmatig raam vast op Land Rover LR4, en ten tweede de omstandigheid van een elektrisch bedienbare ruit.

Handmatig raam zit vast op Land Rover LR4

De mechanismen tussen een elektrisch raam en een handmatig raam zijn anders, maar als de raam van uw Land Rover LR4 zit vast in de open of gesloten positie Het zal technisch niet veel vervangen, maar in de open positie is het noodzakelijkerwijs vervelender, je riskeert dat je voertuig wordt gestolen, of door slecht weer gaat en dat de binnenkant van je Land Rover LR4 schimmelt of elektrische complicaties heeft vanwege vochtigheid.

Waarom zit het handmatige raam van mijn Land Rover LR4 vast?

Als u zich in de omstandigheid bevindt waar het handmatige venster van uw Land Rover LR4 zit vast in open of gesloten positie zijn er twee hoofdmotieven die deze blokkade kunnen verklaren:

 • De raamregelkabel is verstrikt of vernietigd: dit voorkomt dat het mechanisme het raam omhoog of omlaag brengt.
 • Afdichtingen of glasgeleiders zijn beschadigd: ze voorkomen dat het glas op en neer beweegt.
Weiterlesen:
Wanneer de remschijven van de Land Rover LR4 vervangen?

Hoe open ik het vastzittende handmatige raam op mijn Land Rover LR4?

Nu hebben we ontdekt waarom het handmatige raam van uw Land Rover LR4 in geopende of gesloten toestand vergrendeld is. We zullen nu praten over de antwoorden die voor u beschikbaar zijn, zodat u dat kunt deblokkeer het venster van uw Land Rover LR4 . Om dit te bereiken heb je geen zeer geavanceerde mechanische kennis nodig, de handmatige mechanismen zijn vrij eenvoudig. Je zult wel moeten verwijder de verzegeling van uw deur om toegang te krijgen tot het raammechanisme. Met een visuele controle zult u vrij snel zien of sommige elementen gewond zijn, zoals de raamsteunen of een hefboomarm, of de kabel verward is of dat de rails beschadigd zijn, waardoor het raam van uw Land Rover LR4 wordt geblokkeerd. Als het alleen de rails zijn, kunt u proberen ze terug te plaatsen en te smeren, anders moet u het onderdeel vervangen, daarvoor moet u eerst het glas voorzichtig verwijderen om veilig bij de te verwisselen mechanismen te kunnen.

Elektrisch raam vast op Land Rover LR4

Laten we nu verder gaan met de meest algemene omstandigheid, a elektrisch raam geblokkeerd op Land Rover LR4 . In feite zijn elektrische ramen noodzakelijkerwijs moeilijker dan handmatige ramen en brengen daarom noodzakelijkerwijs hun deel van extra complicaties met zich mee.

Waarom zit het elektrische raam van mijn Land Rover LR4 vast?

Dus laten we beginnen met de mogelijke wortels van een raam geblokkeerd op Land Rover LR4:

 • Defecte motoren voor de raambediening: in feite is dit een van de meest voorkomende oorzaken van defecten aan de raambediening, aangezien deze motoren na verloop van tijd vermoeid raken en onbruikbaar kunnen worden. Over het algemeen kun je dit zien omdat ze, voordat ze helemaal ontslag nemen, moe worden en de ruit steeds minder vrij snel omhoog gaat.
 • Een van de tandwielen van het raamliftsysteem loopt vast of breekt, in dat geval zou u een specifiek geluid moeten opmerken wanneer u op de raamliftknop drukt.
 • Net als bij de handmatige raamheffer, kan een van de kabels breken of verstrikt raken in de trommel van het mechanisme, ook zou u een geluid moeten opmerken wanneer u het raam van uw Land Rover LR4 activeert

  .

 • De raamliftzekering is defect, dus geen voeding naar de raamliftmotor van uw Land Rover LR4

  .

 • De schakelknop is niet aangesloten of defect
Weiterlesen:
Wanneer moet u de distributieriem op de Land Rover LR4 vervangen?

Hoe ontgrendel ik het vastzittende elektrisch bedienbare raam op mijn Land Rover LR4?

Nu we alle mogelijke motieven van een geblokkeerde ruit op de Land Rover LR4 hebben ontdekt, is het tijd om u te helpen dit probleem op te lossen.Op deze website staan ​​de verschillende technieken die u kunt toepassen om de ruit van uw Land Rover te deblokkeren. LR4:

 • Voordat u iets anders doet, moet u voorzichtig uw portierbekleding verwijderen om te voorkomen dat u de nietjes breekt die deze op hun plaats houden.
 • Eenmaal voor het mechanisme moet u de elektrische installatie testen, de stroomkabels loskoppelen van de motor en met behulp van een voltmeter controleren of u een stroomsterkte van ongeveer 12 volt hebt wanneer u op de knop voor het openen van het raam drukt. Als dit niet het geval is, moet u de zekering van de raamlift op uw Land Rover LR4 bekijken, raadpleeg ons artikel om u te helpen deze te vinden. Als uw zekering in goede staat is, onderzoekt u de voedingsdraden, een ervan moet worden doorgeknipt

  .

 • Als het de kabel is die in de knoop zit, kunt u het zelf proberen door het glas uit de beugels te verwijderen om het weer op zijn plaats te zetten, anders moet het worden vervangen.
 • Wat de motoreenheid betreft, is een originele basisvervanging de beste oplossing, uiteraard is een motor met dode motor niet herstelbaar.
 • Als het een van de raamsteunen is die kapot is op uw Land Rover LR4, kunt u deze gemakkelijk vervangen omdat ze gewoon op uw raam zijn geklikt of geschroefd.
 • Als er ten slotte niets gebeurt wanneer u de schakelknop activeert en u al uw elektrische verbindingen hebt onderzocht, verwijdert u de schakelknop om te zien of deze effectief is aangesloten of dat deze niet is beschadigd.
Weiterlesen:
Acceleratietrillingen op Land Rover LR4, wat te doen?

Daar weet je het nu hoe u zich kunt ontdoen van een vastzittende ruit op de Land Rover LR4 / strong, sommige reparaties zijn moeilijker dan andere, als u niet in staat bent om ze zelf te doen, ga dan naar uw autotechnicus die ze voor u kan doen.

Als je meer handleidingen over de Land Rover LR4 nodig hebt, ga dan naar onze Land Rover LR4-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector