Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser vast op Kia Xceed

We zullen het in dit artikel opnieuw proberen om u te helpen de kleine problemen met uw auto op te lossen. We hebben nog niet zo lang geleden gezien hoe je een tankklep of een tankdop kunt deblokkeren, in dit artikel zullen we ons concentreren op een vervelend probleem dat gevaarlijk kan zijn bij slechte weersomstandigheden, het slachtoffer zijn van ruitenwisser vast op Kia Xceed . En om dit te beantwoorden, zullen we eerst proberen uit te zoeken waarom de ruitenwissers op uw Kia Xceed vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de ruitenwisser van mijn Kia Xceed hangen?

Dus we beginnen onze inhoud met de redenen van de vastgelopen ruitenwissers van uw Kia Xceed . Allereerst concentreren we ons op de voorste ruitenwissers en in een tweede keer op de achterste ruitenwissers.

Waarom zitten de ruitenwissers vooraan op mijn Kia Xceed vast in de stand omhoog of omlaag?

We zullen de een na de ander doorlopen verschillende problemen die ervoor kunnen zorgen dat de voorruitenwissers van uw Kia Xceed vast komen te zitten :

  • Een van de meest algemene oorzaken van het vastlopen van de voorruitenwissers op uw Kia Xceed heeft te maken met de motor die ze aandrijft. In werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en moeten ze vroeg of laat worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder algemeen, maar het kan toch gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn door een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, kijk dan omhoog naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer snel de oorzaak van de storing, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het kan zijn dat de voorruitenwissers van uw Kia Xceed niet werken als gevolg van een defecte comodo. Om dit te testen, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo verantwoordelijk voor het probleem.
  • Ten slotte, laatste mogelijkheid, de voorruitenwissers van uw Kia Xceed zijn geblokkeerd als gevolg van een stroomstoring, dus u zult twee delen moeten controleren, het relais en de zekering.
Weiterlesen:
Wanneer de distributieriem van een Kia Xceed vervangen?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Kia Xceed vast?

Betreffende vastgelopen achterruitwisser van uw Kia Xceed , zijn de wortels van uw complicaties min of meer hetzelfde. Ondanks dat er maar één wisserblad aan de achterzijde van uw auto zit, zijn er nog enkele speciale onderdelen die alleen op de achterruit van uw Kia Xceed problemen kunnen veroorzaken. Zorg er dus voor dat u vergelijkbare controles uitvoert zoals in het vorige onderdeel van deze inhoud.

Wat kan ik doen om de ruitenwisser op mijn Kia Xceed te ontgrendelen?

Ten slotte, om dit tweede deel te doen, zullen we zien welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om er zeker van te zijn dat de ruitenwissers op uw Kia Xceed ontgrendeld zijn en dat ze weer goed werken.

Hoe de ruitenwissers van mijn Kia Xceed ontgrendelen?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter, de oplossingen zullen vergelijkbaar zijn en we zullen ze een voor een belichten in dit onderdeel, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aanbelangt. Als u andere blokkerende problemen heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op Kia Xceed, aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem.

  • In een dergelijk geval moet u de motor identificeren, vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (wees voorzichtig dat er enkele moeten zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden), en vervolgens de borstels en de koppeling verwijderen. Ten slotte moet u deze verankeringspunten, die meestal op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Kia Xceed monteren.

    .

  • In dit scenario is het vrij eenvoudig maar duur om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest, kunt u uw commodo demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en Als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Kia Xceed ruitenwisser geblokkeerd door stroomstoring: In dit laatste scenario moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) identificeren en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
De airco in mijn Kia Xceed is niet meer koud

.

Kijk voor meer tips over de Kia Xceed in de categorie Kia Xceed.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector