Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser vast op Land Rover Defender

We zullen vandaag opnieuw proberen om u te helpen de kleine complicaties met betrekking tot uw motorvoertuig op te lossen. We hebben nog niet zo lang geleden gezien hoe we een brandstofklep of een tankdop kunnen deblokkeren, vandaag zullen we kijken naar een irritant probleem dat gevaarlijk kan zijn in slechte klimaatomstandigheden, omdat we het slachtoffer zijn van ruitenwisser vast op Land Rover Defender . En om dit te verhelpen, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de ruitenwissers op uw Land Rover Defender vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de ruitenwisser van mijn Land Rover Defender hangen?

Dus we beginnen onze inhoudspagina met de redenen van de vastgelopen ruitenwissers van uw Land Rover Defender . Om te beginnen kijken we in de voorste ruitenwissers en in een tweede keer in de achterste ruitenwisser.

Waarom zitten de ruitenwissers vooraan op mijn Land Rover Defender vast in de stand omhoog of omlaag?

We zullen de een na de ander doorlopen verschillende complicaties die ervoor kunnen zorgen dat de voorruitenwissers van uw Land Rover Defender vast komen te zitten :

  • Een van de meest algemene redenen waarom de voorruitenwissers vast komen te zitten op uw Land Rover Defender heeft te maken met de motor die ze aandrijft. In werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en moeten ze uiteindelijk worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder algemeen, maar het kan toch gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn door een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, kijk omhoog naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u ontdekken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer vrij snel de oorzaak van de storing, anders zullen de motoren geforceerd en beschadigd raken.
  • Het kan zijn dat de voorruitenwissers van uw Land Rover Defender niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te controleren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo verantwoordelijk voor het probleem.
  • Tot slot, laatste mogelijkheid, de voorruitenwissers van uw Land Rover Defender zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u zult twee onderdelen moeten controleren, het relais en de zekering.
Weiterlesen:
Hoe Land Rover Defender handmatig vergrendelen?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Land Rover Defender vast?

Betreffende vastgelopen achterruitwisser van uw Land Rover Defender , zijn de wortels van uw complicaties min of meer hetzelfde. Hoewel er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw motorvoertuig is, zijn er nog enkele speciale onderdelen die complicaties kunnen veroorzaken, alleen op de achterruit van uw Land Rover Defender. Zorg er dus voor dat u soortgelijke controles uitvoert als in het vorige onderdeel van deze inhoudspagina.

Wat kan ik doen om de ruitenwisser op mijn Land Rover Defender te ontgrendelen?

Ten slotte zullen we voor dit tweede gedeelte bekijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om er zeker van te zijn dat de ruitenwissers op uw Land Rover Defender worden ontgrendeld en dat ze weer goed werken.

Hoe ontgrendel ik de ruitenwissers van mijn Land Rover Defender?

Of het nu voor de voorruitenwissers of de achterruitenwissers is, de oplossingen zullen vergelijkbaar zijn en we zullen ze een voor een in dit onderdeel detailleren, het is aan u om ze aan te passen aan het onderdeel dat u aanbelangt. Als u andere blokkeringscomplicaties heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op Land Rover Defender, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

  • In een dergelijk geval moet u de motoreenheid vinden, vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (let op dat er enkele moeten zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden), en vervolgens de borstels en de koppeling verwijderen. Ten slotte moet u deze verankeringspunten, die meestal op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Land Rover Defender monteren.

    .

  • In deze situatie zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest kunt u uw commodo demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen, vervolgens los te koppelen en te verwijderen het met de bevestigingsschroeven, u hoeft alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Ruitenwisser Land Rover Defender geblokkeerd door stroomstoring: In deze laatste situatie moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) vinden en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Hoe bouw je een 2-zits Land Rover Defender om in een 5-zits?

.

Als je meer handleidingen over de Land Rover Defender wilt, ga dan naar onze Land Rover Defender-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector