Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser vast op Land Rover Discovery

We zullen vandaag opnieuw proberen om u te helpen de kleine complicaties van uw motorvoertuig op te lossen. We hebben nog niet zo lang geleden ontdekt hoe we een brandstofklep of een tankdop kunnen deblokkeren, vandaag zullen we ons concentreren op een irritant probleem dat gevaarlijk kan zijn in slechte klimaatomstandigheden, omdat we het slachtoffer zijn van ruitenwisser vast op Land Rover Discovery . En om dit te verhelpen, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de ruitenwissers op uw Land Rover Discovery vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de ruitenwisser van mijn Land Rover Discovery hangen?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de redenen van de vastgelopen ruitenwissers van uw Land Rover Discovery . Om te beginnen concentreren we ons op de voorste ruitenwissers en in een tweede keer op de achterste ruitenwissers.

Waarom zitten de ruitenwissers vooraan op mijn Land Rover Discovery vast in de stand omhoog of omlaag?

We zullen de een voor een doornemen verschillende complicaties die ervoor kunnen zorgen dat de voorruitenwissers van uw Land Rover Discovery vast komen te zitten :

  • Een van de meest voorkomende redenen voor het vastlopen van de voorruitenwissers op uw Land Rover Discovery houdt verband met de motor die ze aandrijft. Sterker nog, deze motoren kunnen na verloop van tijd vermogen verliezen en moeten uiteindelijk worden vervangen. Je zou moeten merk vóór de totale blokkering van uw ruitenwissers op dat ze veel langzamer werken.
  • Minder gebruikelijk, maar het kan nog steeds gebeuren, is dat uw voorste wisserbladen geblokkeerd zijn vanwege een voorwerp dat de werking van de messen belemmert, onderzoek tot aan de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u ontdekken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleert u snel de oorzaak van de problemen, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het kan zijn dat de voorruitenwissers van uw Land Rover Discovery niet werken door een defecte comodo. Om dit te evalueren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo de schuld van het probleem.
  • Tot slot, laatste mogelijkheid, de voorruitenwissers van uw Land Rover Discovery zijn geblokkeerd door een stroomstoring, dus u zult twee onderdelen moeten controleren, het relais en de zekering.
Weiterlesen:
Gloeibougie-lampje dat gaat branden tijdens het rijden in mijn Land Rover Discovery Sport

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Land Rover Discovery vast?

Betreffende vastgelopen achterruitwisser van uw Land Rover Discovery , zijn de wortels van uw complicaties min of meer hetzelfde. Desalniettemin is er maar één wisserblad aan de achterkant van uw motorvoertuig, er zijn nog enkele speciale onderdelen die alleen op de achterruit van uw Land Rover Discovery complicaties kunnen veroorzaken. Zorg er dus voor dat u soortgelijke inspecties uitvoert als ontdekt in het vorige onderdeel van deze inhoudspagina.

Wat kan ik doen om de ruitenwisser op mijn Land Rover Discovery te ontgrendelen?

Ten slotte zullen we voor dit tweede deel bekijken welke oplossingen er voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers van uw Land Rover Discovery worden ontgrendeld en dat ze weer naar behoren werken.

Hoe ontgrendel ik de ruitenwissers van mijn Land Rover Discovery?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter, de oplossingen zullen vergelijkbaar zijn en we zullen ze één voor één in dit onderdeel beschrijven, het is aan u om ze aan te passen aan het onderdeel dat u aanbelangt. Als u andere blokkerende complicaties heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op de Land Rover Discovery, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

  • In een dergelijk geval moet u de motor vinden, vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (let op dat er enkele moeten zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden), en vervolgens de borstels en de koppeling verwijderen. Ten slotte moet u deze verankeringspunten, die meestal op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Land Rover Discovery monteren.

    .

  • In deze situatie is het vrij eenvoudig maar duur om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest heeft u de mogelijkheid om uw commodo te demonteren door het deksel van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Ruitenwisser Land Rover Discovery geblokkeerd door stroomstoring: In deze laatste situatie moet u de oorzaak van de storing vinden (zekering of relais) en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Land Rover Discovery

.

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery wilt, ga dan naar onze Land Rover Discovery-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector