Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser vast op Land Rover Freelander

We zullen het in dit artikel opnieuw proberen om u te helpen de kleine complicaties van uw auto te verhelpen. We hebben onlangs gezien hoe je een brandstofdeur of een tankdop kunt deblokkeren, in dit artikel zullen we ons concentreren op een vervelend probleem dat gevaarlijk kan zijn in slechte klimaatomstandigheden, het slachtoffer zijn van ruitenwisser vast op Land Rover Freelander . En om dit te verhelpen, zullen we eerst proberen te ontdekken waarom de ruitenwissers van uw Land Rover Freelander vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de ruitenwisser van mijn Land Rover Freelander hangen?

Dus we beginnen onze inhoud met de redenen van de vastgelopen ruitenwissers van uw Land Rover Freelander . Om te beginnen concentreren we ons op de voorste ruitenwissers en in een tweede keer op de achterste ruitenwissers.

Waarom zitten de ruitenwissers vooraan op mijn Land Rover Freelander vast in de stand omhoog of omlaag?

We gaan één voor één door de verschillende complicaties die ervoor kunnen zorgen dat de voorruitenwissers van uw Land Rover Freelander vast komen te zitten :

  • Een van de meest algemene oorzaken van het vastlopen van de voorruitenwissers op uw Land Rover Freelander heeft te maken met de motor die ze aandrijft. In werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en moeten ze vroeg of laat worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder algemeen, maar het kan toch gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn door een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, onderzoek tot aan de as van de messen.
  • Als het een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer vrij snel de oorzaak van het probleem, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het kan zijn dat de voorruitenwissers van uw Land Rover Freelander niet werken door een defecte comodo. Om dit te testen, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo de schuld van het probleem.
  • Eindelijk, laatste mogelijkheid, de voorruitenwissers van uw Land Rover Freelander zijn geblokkeerd door een stroomstoring, dus u zult twee auto-onderdelen moeten controleren, het relais en de zekering.
Weiterlesen:
Hoe een Land Rover Freelander met een lege batterij vergrendelen?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Land Rover Freelander vast?

Betreffende vastgelopen achterruitwisser van uw Land Rover Freelander , de oorsprong van uw problemen is min of meer hetzelfde. Desalniettemin is er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw auto, er zijn nog enkele speciale auto-onderdelen die complicaties kunnen veroorzaken alleen op de achterruit van uw Land Rover Freelander. Zorg er dus voor dat u dezelfde controles uitvoert als in het vorige onderdeel van deze inhoud.

Wat kan ik doen om de ruitenwisser op mijn Land Rover Freelander te ontgrendelen?

Ten slotte, om dit tweede deel te doen, zullen we zien welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op uw Land Rover Freelander worden ontgrendeld en dat ze weer effectief werken.

Hoe ontgrendel ik de ruitenwissers van mijn Land Rover Freelander?

Of het nu voor de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter is, de oplossingen zullen hetzelfde zijn en we zullen ze een voor een in dit onderdeel detailleren, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aanbelangt. Als u andere blokkeringscomplicaties heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op Land Rover Freelander, denk dan niet twee keer na om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

  • In een dergelijk geval moet u de motoreenheid vinden, vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (let op dat er enkele moeten zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden), en vervolgens de borstels en de koppeling verwijderen. Ten slotte moet u deze verankeringspunten, die meestal op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Land Rover Freelander monteren.

    .

  • In deze situatie zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest, kunt u uw commodo demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen, vervolgens los te koppelen en te verwijderen het met de bevestigingsschroeven, u hoeft alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Land Rover Freelander ruitenwisser geblokkeerd door een stroomstoring: In deze laatste situatie moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) vinden en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Injectieprobleem Land Rover Freelander, wat te doen?

.

Als u meer gidsen over de Land Rover Freelander wenst, ga dan naar onze categorie Land Rover Freelander.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector