Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser vast op Land Rover Range Rover Evoque

We zullen vandaag opnieuw proberen om u te helpen de kleine problemen met uw auto op te lossen. We hebben onlangs gezien hoe we een brandstofdeur of een tankdop kunnen deblokkeren, vandaag zullen we een vervelend probleem onderzoeken dat gevaarlijk kan zijn in slechte klimaatomstandigheden, omdat we het slachtoffer zijn van ruitenwisser vast op Land Rover Range Rover Evoque . En om dit te corrigeren, zullen we eerst proberen uit te zoeken waarom de ruitenwissers op uw Land Rover Range Rover Evoque vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de ruitenwisser van mijn Land Rover Range Rover Evoque hangen?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de uitleg van de vastgelopen ruitenwissers van uw Land Rover Range Rover Evoque . Om te beginnen kijken we in de voorste ruitenwissers en in een tweede keer in de achterste ruitenwisser.

Waarom zitten de ruitenwissers vooraan op mijn Land Rover Range Rover Evoque vast in de stand omhoog of omlaag?

We zullen de een voor een doornemen verschillende problemen die ervoor kunnen zorgen dat de voorruitenwissers van uw Land Rover Range Rover Evoque vast komen te zitten :

  • Een van de meest fundamentele oorzaken van het vastlopen van de voorruitenwissers op uw Land Rover Range Rover Evoque heeft te maken met de motor die ze aandrijft. In feite kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en moeten ze uiteindelijk worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder basaal, maar het kan toch gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn door een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, kijk eens omhoog naar de as van de messen.
  • Als het een gebrek aan smering is, zult u ontdekken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer snel de oorzaak van de storing of anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het kan zijn dat de voorruitenwissers van uw Land Rover Range Rover Evoque niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te evalueren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo verantwoordelijk voor het probleem.
  • Tot slot, laatste mogelijkheid, de voorruitenwissers van uw Land Rover Range Rover Evoque zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u zult twee auto-onderdelen moeten controleren, het relais en de zekering.
Weiterlesen:
Ruitenwisser zit vast op Land Rover Range Rover

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Land Rover Range Rover Evoque vast?

Betreffende vastgelopen achterruitwisser van uw Land Rover Range Rover Evoque , is de oorsprong van uw complicaties min of meer hetzelfde. Hoewel er maar één wisserblad aan de achterkant van uw auto is, zijn er nog enkele speciale auto-onderdelen die alleen problemen kunnen veroorzaken op de achterruit van uw Land Rover Range Rover Evoque. Zorg er dus voor dat u dezelfde onderzoeken uitvoert als in het vorige onderdeel van deze inhoudspagina.

Wat kan ik doen om de ruitenwisser op mijn Land Rover Range Rover Evoque te ontgrendelen?

Ten slotte zullen we voor dit tweede deel bekijken welke oplossingen er voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op uw Land Rover Range Rover Evoque worden ontgrendeld en dat ze weer naar behoren werken.

Hoe ontgrendel ik de ruitenwissers van mijn Land Rover Range Rover Evoque?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter, de oplossingen zullen hetzelfde zijn en we zullen ze een voor een in dit onderdeel beschrijven, het is aan u om ze aan te passen aan het onderdeel dat u aanbelangt. Als u andere blokkerende problemen heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op de Land Rover Range Rover Evoque, aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem.

  • In een dergelijk geval moet u de motoreenheid lokaliseren, vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (wees voorzichtig, er moeten er meerdere zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden), en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Ten slotte moet u deze verankeringspunten, die meestal op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Land Rover Range Rover Evoque monteren.

    .

  • In deze situatie is het vrij eenvoudig maar duur om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest heeft u de mogelijkheid om uw commodo te demonteren door het deksel van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Ruitenwisser Land Rover Range Rover Evoque geblokkeerd door stroomstoring: In deze laatste situatie moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) lokaliseren en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Land Rover Range Rover DIE problemen met stationair draaien hebben

.

Als je meer tutorials over de Land Rover Range Rover Evoque wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector