Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser zit vast op Land Rover Discovery Sport

We zullen het in dit artikel opnieuw proberen om u te helpen de kleine problemen met uw motorvoertuig op te lossen. We hebben nog niet zo lang geleden gezien hoe we een brandstofdeur of tankdop kunnen deblokkeren, in dit artikel zullen we ons concentreren op een vervelend probleem dat gevaarlijk kan zijn in slechte weersomstandigheden, als slachtoffer van ruitenwisser zit vast op Land Rover Discovery Sport . En om dit te corrigeren, zullen we eerst proberen te achterhalen waarom de ruitenwissers van uw Land Rover Discovery Sport vast blijven zitten en ten tweede hoe we ze kunnen deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Land Rover Discovery Sport vastzitten?

Dus beginnen we ons artikel met de uitleg van de vastzittende ruitenwissers van uw Land Rover Discovery Sport . Om te beginnen concentreren we ons op de voorste ruitenwissers en in een tweede keer op de achterste ruitenwissers.

Waarom zitten de ruitenwissers van mijn Land Rover Discovery Sport vast in een op- of neerwaartse positie?

We gaan één voor één door de verschillende problemen waardoor de ruitenwissers van uw Land Rover Discovery Sport kunnen vastlopen :

  • Een van de meest algemene motieven van het vast komen te zitten van de ruitenwissers aan uw Land Rover Discovery Sport is de motor die ze aandrijft. Deze motoren kunnen in de loop van de tijd namelijk vermogen verliezen en moeten uiteindelijk worden vervangen. Je zou moeten merk vóór de totale blokkering van uw ruitenwissers op dat ze veel langzamer werken.
  • Minder algemeen, maar het kan nog steeds gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn door een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, kijk eens omhoog naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw voorste ruitenwissers langzamer gaan, snel de oorzaak van de problemen controleren of anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het is mogelijk dat de ruitenwissers van uw Land Rover Discovery Sport mogelijk niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te testen, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo verantwoordelijk voor het probleem.
  • Eindelijk, laatste kans, de voorste ruitenwissers van uw Land Rover Discovery Sport zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u moet twee auto-onderdelen, het relais en de zekering controleren.
Weiterlesen:
Hoe Land Rover Discovery openen met een lege batterij?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Land Rover Discovery Sport vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Land Rover Discovery Sport , de oorsprong van uw problemen is min of meer hetzelfde. Desalniettemin is er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw motorvoertuig, er zijn nog steeds enkele speciale auto-onderdelen die problemen kunnen veroorzaken alleen op de achterruit van uw Land Rover Discovery Sport. Vergeet dus niet om dezelfde controles uit te voeren als in het vorige onderdeel van dit artikel.

Wat kan ik doen om de wisser van mijn Land Rover Discovery Sport te ontgrendelen?

Ten slotte bekijken we voor dit tweede deel welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op uw Land Rover Discovery Sport worden ontgrendeld en dat ze weer goed werken.

Hoe ontgrendel ik de ruitenwissers van mijn Land Rover Discovery Sport?

Of het nu voor de ruitenwissers voor of de ruitenwissers achter is, de oplossingen zullen hetzelfde zijn en we zullen ze één voor één in dit onderdeel detailleren, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aanbelangt. Als u andere blokkeringsproblemen heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op Land Rover Discovery Sport, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

  • In dit geval moet u de motor lokaliseren en vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (wees voorzichtig dat er een aantal moet zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden) en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Ten slotte moet u deze verankeringspunten, die over het algemeen op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Land Rover Discovery Sport monteren.

    .

  • In dit scenario zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest, kunt u uw commodo demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen, vervolgens los te koppelen en te verwijderen het met de bevestigingsschroeven, u hoeft alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Land Rover Discovery Sport ruitenwisser geblokkeerd veroorzaakt door stroomuitval: In dit laatste scenario moet u de oorzaak van de storing lokaliseren (zekering of relais) en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Land Rover Discovery Sport vervangen?

.

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery Sport nodig hebt, ga dan naar onze Land Rover Discovery Sport-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector