Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser zit vast op Land Rover Evoque

We zullen het in dit artikel opnieuw proberen om u te helpen de kleine problemen met uw auto op te lossen. We hebben onlangs ontdekt hoe we een brandstofdeur of tankdop kunnen deblokkeren, in dit artikel zullen we ons concentreren op een vervelende kwestie die gevaarlijk kan zijn in slechte klimaatomstandigheden, als slachtoffer van ruitenwisser zit vast op Land Rover Evoque . En om dit te corrigeren, zullen we eerst proberen uit te zoeken waarom de ruitenwissers op uw Land Rover Evoque vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Land Rover Evoque vastzitten?

Dus we beginnen onze inhoud met de redenen van de vastzittende ruitenwissers van uw Land Rover Evoque . Allereerst concentreren we ons op de voorste ruitenwissers en in een tweede keer op de achterste ruitenwissers.

Waarom zitten de ruitenwissers van mijn Land Rover Evoque vast in de stand omhoog of omlaag?

We zullen de een na de ander doorlopen verschillende problemen die ervoor kunnen zorgen dat de ruitenwissers van uw Land Rover Evoque vastlopen :

  • Een van de meest elementaire oorzaken van het vast komen te zitten van de ruitenwissers op uw Land Rover Evoque is de motoreenheid die ze aandrijft. Deze motoren kunnen in de loop van de tijd vermogen verliezen en vroeg of laat moeten worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder basic, maar het kan toch gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn door een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, kijk omhoog naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u ontdekken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer snel de oorzaak van de problemen of anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het is mogelijk dat de ruitenwissers van uw Land Rover Evoque mogelijk niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te evalueren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo de schuld van het probleem.
  • Eindelijk, laatste kans, de voorste ruitenwissers van uw Land Rover Evoque zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u zult twee onderdelen, het relais en de zekering moeten controleren.
Weiterlesen:
Hoe koplampen op Land Rover Evoque reinigen?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Land Rover Evoque vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Land Rover Evoque , de oorsprong van uw complicaties is min of meer hetzelfde. Hoewel er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw auto zit, zijn er nog steeds enkele speciale onderdelen die problemen kunnen veroorzaken alleen op de achterruit van uw Land Rover Evoque. Zorg er dus voor dat u vergelijkbare controles uitvoert als in het vorige deel van deze inhoud.

Wat kan ik doen om de wisser van mijn Land Rover Evoque te ontgrendelen?

Ten slotte zullen we voor dit tweede deel bekijken welke oplossingen voor jou beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op je Land Rover Evoque worden ontgrendeld en dat ze weer goed werken.

Hoe ontgrendel ik de ruitenwissers van mijn Land Rover Evoque?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter, de oplossingen zullen vergelijkbaar zijn en we zullen ze in dit deel een voor een schetsen, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aangaat. Als u andere blokkerende problemen heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op de Land Rover Evoque, aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem.

  • In een dergelijk geval moet u de motoreenheid vinden en vervolgens de stroomkabels van deze losmaken (let op dat er een aantal gerelateerd moet zijn aan de verschillende veegsnelheden), en verwijder dan de borstels en de koppeling. Eindelijk moet u deze verankeringspunten, die over het algemeen op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Land Rover Evoque monteren.

    .

  • In dit scenario is het vrij eenvoudig maar duur om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest heeft u de mogelijkheid om uw commodo te demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en Als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Land Rover Evoque ruitenwisser geblokkeerd veroorzaakt door stroomuitval: In dit laatste scenario moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) vinden en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp van mijn Land Rover Evoque vervangen?

.

Als je meer handleidingen over de Land Rover Evoque wilt, ga dan naar onze Land Rover Evoque-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector