Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser zit vast op Land Rover LR4

We zullen vandaag opnieuw proberen om u te helpen de kleine problemen met betrekking tot uw motorvoertuig op te lossen. We hebben onlangs ontdekt hoe we een brandstofdeur of een tankdop kunnen deblokkeren, vandaag zullen we ons concentreren op een irriterend probleem dat gevaarlijk kan zijn in slechte klimaatomstandigheden, als slachtoffer van ruitenwisser zit vast op Land Rover LR4 . En om dit te verhelpen, zullen we eerst proberen uit te zoeken waarom de ruitenwissers op uw Land Rover LR4 vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Land Rover LR4 vastzitten?

Dus we beginnen ons artikel met de redenen van de vastzittende ruitenwissers van uw Land Rover LR4 . Om te beginnen concentreren we ons op de voorste ruitenwissers en in een tweede keer op de achterste ruitenwissers.

Waarom zitten de ruitenwissers op mijn Land Rover LR4 vast in de stand omhoog of omlaag?

We gaan één voor één door de verschillende problemen die ervoor kunnen zorgen dat de ruitenwissers van uw Land Rover LR4 vastlopen :

  • Een van de meest voorkomende motieven van het vast komen te zitten van de ruitenwissers op uw Land Rover LR4 is gerelateerd aan de motor die ze aandrijft, deze motoren kunnen in de loop van de tijd vermogen verliezen en uiteindelijk worden vervangen. Je zou moeten merk vóór de totale blokkering van uw ruitenwissers op dat ze veel langzamer werken.
  • Minder gebruikelijk, maar het kan nog steeds gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn door een voorwerp dat de werking van de messen belemmert, kijk omhoog naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer snel de oorzaak van de problemen, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het is mogelijk dat de ruitenwissers van uw Land Rover LR4 mogelijk niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te evalueren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo verantwoordelijk voor het probleem.
  • Eindelijk, laatste kans, de voorste ruitenwissers van uw Land Rover LR4 zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u zult twee delen, het relais en de zekering moeten controleren.
Weiterlesen:
Olielamp Land Rover LR4 die blijft branden

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Land Rover LR4 vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Land Rover LR4 , de wortels van uw problemen zijn min of meer hetzelfde. Hoewel er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw motorvoertuig zit, zijn er nog enkele speciale onderdelen die alleen problemen kunnen veroorzaken aan de achterruit van uw Land Rover LR4. Zorg er dus voor dat u dezelfde inspecties uitvoert als ontdekt in het vorige onderdeel van dit artikel.

Wat kan ik doen om de wisser op mijn Land Rover LR4 te ontgrendelen?

Om tot slot dit tweede deel te doen, zullen we zien welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op uw Land Rover LR4 worden ontgrendeld en dat ze weer goed werken.

Hoe de ruitenwissers van mijn Land Rover LR4 ontgrendelen?

Of het nu voor de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter is, de oplossingen zullen hetzelfde zijn en we zullen ze een voor een in dit onderdeel schetsen, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aanbelangt. Als je andere blokkeringsproblemen hebt, zoals een brandstofdeur die vastzit op Land Rover LR4, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem.

  • In dit geval moet u de motor vinden en vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (zorg ervoor dat sommige ervan verband houden met de verschillende veegsnelheden) en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Ten slotte moet u deze verankeringspunten, die over het algemeen op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Land Rover LR4 monteren.

    .

  • In deze situatie zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest, kunt u uw commodo demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen, vervolgens los te koppelen en te verwijderen het met de bevestigingsschroeven, u hoeft alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Land Rover LR4 ruitenwisser geblokkeerd veroorzaakt door stroomuitval: In deze laatste situatie moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) vinden en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Remvloeistoflek Land Rover LR4

.

Als je meer tutorials over de Land Rover LR4 wilt, ga dan naar onze Land Rover LR4 categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector