Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser zit vast op Land Rover Range Rover Sport

We zullen het vandaag opnieuw proberen om u te helpen de kleine complicaties in verband met uw auto op te lossen. We hebben nog niet zo lang geleden gezien hoe we een brandstofdeur of tankdop kunnen deblokkeren, vandaag zullen we een irritant probleem onderzoeken dat gevaarlijk kan zijn in slechte weersomstandigheden, als slachtoffer van ruitenwisser zit vast op Land Rover Range Rover Sport . En om dit te beantwoorden, zullen we eerst proberen te achterhalen waarom de ruitenwissers op uw Land Rover Range Rover Sport vast blijven zitten en ten tweede hoe ze te deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Land Rover Range Rover Sport vastzitten?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de uitleg van de vastzittende ruitenwissers van uw Land Rover Range Rover Sport . Om te beginnen kijken we in de voorste ruitenwissers en in een tweede keer in de achterste ruitenwisser.

Waarom zitten de ruitenwissers van mijn Land Rover Range Rover Sport vast in een op- of neerwaartse positie?

We zullen de een na de ander doorlopen verschillende complicaties die ervoor kunnen zorgen dat de ruitenwissers van uw Land Rover Range Rover Sport vast komen te zitten :

  • Een van de meest voorkomende motieven van het vast komen te zitten van de ruitenwissers van uw Land Rover Range Rover Sport is de motor die ze aandrijft. Deze motoren kunnen in feite na verloop van tijd vermogen verliezen en vroeg of laat moeten worden vervangen. Je zou moeten merk vóór de totale blokkering van uw ruitenwissers op dat ze veel langzamer werken.
  • Minder gebruikelijk, maar het kan nog steeds gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn door een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, kijk omhoog naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u ontdekken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer vrij snel de oorzaak van de storing, anders zullen de motoren geforceerd en beschadigd raken.
  • Het is mogelijk dat de ruitenwissers van uw Land Rover Range Rover Sport mogelijk niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te testen, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo de schuld van het probleem.
  • Eindelijk, laatste kans, de voorste ruitenwissers van uw Land Rover Range Rover Sport zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u zult twee onderdelen, het relais en de zekering moeten controleren.
Weiterlesen:
Hoe de trekhaak elektrisch installeren Land Rover Range Rover Sport?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Land Rover Range Rover Sport vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Land Rover Range Rover Sport , de oorsprong van uw complicaties is min of meer hetzelfde. Desalniettemin is er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw auto, er zijn nog steeds enkele speciale onderdelen die alleen complicaties kunnen veroorzaken aan de achterruit van uw Land Rover Range Rover Sport. Zorg er dus voor dat u vergelijkbare inspecties uitvoert zoals te zien is op het vorige onderdeel van deze inhoudspagina.

Wat kan ik doen om de wisser van mijn Land Rover Range Rover Sport te ontgrendelen?

Ten slotte bekijken we voor dit tweede deel welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op uw Land Rover Range Rover Sport worden ontgrendeld en dat ze weer effectief werken.

Hoe ontgrendel ik de ruitenwissers van mijn Land Rover Range Rover Sport?

Of het nu voor de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter is, de oplossingen zullen vergelijkbaar zijn en we zullen ze een voor een in dit onderdeel detailleren, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aangaat. Als u andere blokkeringscomplicaties heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

  • In dit geval moet u de motoreenheid vinden en vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (wees voorzichtig dat er een aantal moet zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden) en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Ten slotte moet u deze verankeringspunten, die over het algemeen op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Land Rover Range Rover Sport monteren.

    .

  • In dit scenario is het vrij eenvoudig maar duur om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest, kunt u uw commodo demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en Als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Land Rover Range Rover Sport-ruitenwisser geblokkeerd als gevolg van een stroomstoring: In dit laatste scenario moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) vinden en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Motor trilt op Land Rover Range Rover, wat te doen?

.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector