Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser zit vast op Land Rover Range Rover

We zullen het vandaag opnieuw proberen om u te helpen de kleine complicaties van uw motorvoertuig te verhelpen. We hebben nog niet zo lang geleden ontdekt hoe we een brandstofdeur of een tankdop kunnen deblokkeren, vandaag zullen we een vervelend probleem onderzoeken dat gevaarlijk kan zijn in slechte klimaatomstandigheden, als slachtoffer van ruitenwisser zit vast op Land Rover Range Rover . En om dit te verhelpen, zullen we eerst proberen te achterhalen waarom de ruitenwissers van uw Land Rover Range Rover vast blijven zitten en ten tweede hoe ze te deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Land Rover Range Rover vastzitten?

Dus beginnen we ons artikel met de uitleg van de vastzittende ruitenwissers van uw Land Rover Range Rover . Allereerst kijken we naar de voorste ruitenwissers en in een tweede keer naar de achterste ruitenwisser.

Waarom zitten de ruitenwissers van mijn Land Rover Range Rover vast in een op- of neerwaartse positie?

We zullen één voor één doorgaan verschillende complicaties die ertoe kunnen leiden dat de ruitenwissers van uw Land Rover Range Rover vastlopen :

  • Een van de meest fundamentele oorzaken van het vast komen te zitten van de ruitenwissers aan uw Land Rover Range Rover is de motor die ze aandrijft. In werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en uiteindelijk worden vervangen. Je zou moeten merk vóór de totale blokkering van uw ruitenwissers op dat ze veel langzamer werken.
  • Minder basic, maar het kan toch gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn door een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, kijk omhoog naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer snel de oorzaak van de problemen, anders zullen de motoren geforceerd en beschadigd raken.
  • Het is mogelijk dat de ruitenwissers van uw Land Rover Range Rover niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te testen, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo de schuld van het probleem.
  • Eindelijk, laatste kans, de voorste ruitenwissers van uw Land Rover Range Rover zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u zult twee onderdelen, het relais en de zekering moeten controleren.
Weiterlesen:
Hoe de elektrische Land Rover Range Rover trekhaak installeren?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Land Rover Range Rover vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Land Rover Range Rover , de wortels van uw problemen zijn min of meer hetzelfde. Hoewel er slechts één wisserblad is aan de achterkant van uw motorvoertuig, zijn er nog steeds enkele speciale onderdelen die alleen complicaties kunnen veroorzaken aan de achterruit van uw Land Rover Range Rover. Zorg er dus voor dat u dezelfde inspecties uitvoert als in het vorige onderdeel van dit artikel.

Wat kan ik doen om de wisser van mijn Land Rover Range Rover te ontgrendelen?

Ten slotte zullen we, om dit tweede deel te doen, bekijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op uw Land Rover Range Rover worden ontgrendeld en dat ze weer goed werken.

Hoe ontgrendel ik de ruitenwissers van mijn Land Rover Range Rover?

Of het nu voor de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter is, de oplossingen zullen hetzelfde zijn en we zullen ze een voor een in dit onderdeel detailleren, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aangaat. Als u andere blokkeringscomplicaties heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op Land Rover Range Rover, denk dan niet twee keer na om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

  • In dit geval moet u de motoreenheid vinden en vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (zorg ervoor dat sommige ervan verband houden met de verschillende veegsnelheden) en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Ten slotte moet u deze verankeringspunten, die over het algemeen op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Land Rover Range Rover monteren.

    .

  • In dit scenario zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest heeft u de mogelijkheid om uw commodo te demonteren door het deksel van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en Als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Land Rover Range Rover-ruitenwisser geblokkeerd door stroomuitval: In dit laatste scenario moet u de oorzaak van de storing vinden (zekering of relais) en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Knipperlichtprobleem Land Rover Range Rover, wat te doen?

.

Als u meer handleidingen over de Land Rover Range Rover wilt, ga dan naar onze Land Rover Range Rover-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector