Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser zit vast op Lexus GX

We zullen het in dit artikel opnieuw proberen om u te helpen de kleine complicaties in verband met uw motorvoertuig te verhelpen. We hebben nog niet zo lang geleden ontdekt hoe we een brandstofdeur of tankdop kunnen deblokkeren, in dit artikel zullen we ons concentreren op een irriterend probleem dat gevaarlijk kan zijn in slechte klimaatomstandigheden, als slachtoffer van ruitenwisser zit vast op Lexus GX . En om dit te corrigeren, zullen we eerst proberen uit te zoeken waarom de ruitenwissers op uw Lexus GX vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Lexus GX vastzitten?

Dus we beginnen onze inhoud met de redenen van de vastzittende ruitenwissers van uw Lexus GX . Allereerst richten we ons op de voorste ruitenwissers en in een tweede keer op de achterste ruitenwissers.

Waarom zitten de ruitenwissers aan de voorkant van mijn Lexus GX vast in de stand omhoog of omlaag?

We gaan één voor één door de verschillende complicaties die ervoor kunnen zorgen dat de voorste ruitenwissers van uw Lexus GX vastlopen :

  • Een van de meest elementaire oorzaken van het vast komen te zitten van de ruitenwissers aan uw Lexus GX, is de motor die ze aandrijft. In werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en vroeg of laat moeten worden vervangen. Je zou moeten merk vóór de totale blokkering van uw ruitenwissers op dat ze veel langzamer werken.
  • Minder eenvoudig, maar het kan nog steeds gebeuren, is dat uw voorste wisserbladen geblokkeerd zijn vanwege een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, onderzoek tot aan de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u ontdekken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer vrij snel de oorzaak van de storing, anders zullen de motoren geforceerd en beschadigd raken.
  • Het is mogelijk dat de voorste ruitenwissers van uw Lexus GX niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te testen, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo de schuld van het probleem.
  • Eindelijk, laatste kans, de voorste ruitenwissers van uw Lexus GX zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u moet twee auto-onderdelen, het relais en de zekering controleren.
Weiterlesen:
Acceleratietrillingen op Lexus GX, wat te doen?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Lexus GX vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Lexus GX , de wortels van uw problemen zijn min of meer hetzelfde. Hoewel er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw motorvoertuig is, zijn er nog steeds enkele speciale auto-onderdelen die complicaties kunnen veroorzaken, alleen op de achterruit van uw Lexus GX. Vergeet dus niet om soortgelijke onderzoeken uit te voeren als ontdekt in het vorige onderdeel van deze inhoud.

Wat kan ik doen om de wisser op mijn Lexus GX te ontgrendelen?

Eindelijk, voor dit tweede deel, zullen we kijken welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om zeker te zijn dat de ruitenwissers op uw Lexus GX zijn ontgrendeld en dat ze weer effectief werken.

Hoe de ruitenwissers van mijn Lexus GX ontgrendelen?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter, de oplossingen zullen vergelijkbaar zijn en we zullen ze een voor een beschrijven in dit onderdeel, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aanbelangt. Als u andere blokkerende complicaties heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op de Lexus GX, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem.

  • In een dergelijk geval moet u de motorunit lokaliseren en vervolgens de stroomkabels hiervan loskoppelen (let op dat er verschillende moeten zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden), en verwijder dan de borstels en de koppeling. Eindelijk moet je deze verankeringspunten, die over het algemeen op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op je Lexus GX monteren.

    .

  • In dit scenario zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest heeft u de mogelijkheid om uw commodo te demonteren door het deksel van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en Als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Lexus GX-ruitenwisser geblokkeerd vanwege een stroomstoring: In dit laatste scenario moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) lokaliseren en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Hoe verander ik luidsprekers op Lexus GX?

.

Als u nog vragen heeft over de Lexus GX, aarzel dan niet om onze Lexus GX-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector