Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser zit vast op Lexus IS

We zullen het in dit artikel opnieuw proberen om u te helpen de kleine problemen met uw auto op te lossen. We hebben onlangs gezien hoe we een brandstofdeur of tankdop kunnen deblokkeren, in dit artikel zullen we ons concentreren op een vervelend probleem dat gevaarlijk kan zijn in slechte klimaatomstandigheden, als slachtoffer van ruitenwisser zit vast op Lexus IS . En om dit te corrigeren, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de ruitenwissers op uw Lexus IS vast blijven zitten en ten tweede hoe we ze kunnen deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Lexus IS vastzitten?

Dus we beginnen onze inhoud met de uitleg van de vastzittende ruitenwissers van uw Lexus IS . Om te beginnen concentreren we ons op de voorste ruitenwissers en in een tweede keer op de achterste ruitenwissers.

Waarom zitten de ruitenwissers aan de voorkant van mijn Lexus IS vast in de stand omhoog of omlaag?

We zullen de een na de ander doorlopen verschillende problemen die ervoor kunnen zorgen dat de voorste ruitenwissers van uw Lexus IS vastlopen :

  • Een van de meest voorkomende motieven van het vast komen te zitten van de ruitenwissers aan uw Lexus IS is gerelateerd aan de motor die ze aandrijft, in feite kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en vroeg of laat moeten worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder gebruikelijk, maar het kan nog steeds gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn vanwege een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, kijk omhoog naar de as van de messen.
  • Als het een gebrek aan smering is, zult u ontdekken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer snel de oorzaak van de storing of anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het is mogelijk dat de voorste ruitenwissers van uw Lexus IS mogelijk niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te controleren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo de schuld van het probleem.
  • Eindelijk, laatste mogelijkheid, de voorste ruitenwissers van uw Lexus IS zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u moet twee auto-onderdelen, het relais en de zekering controleren.
Weiterlesen:
Mijn Lexus IS trekt naar rechts, wat moet ik doen?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Lexus IS vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Lexus IS , de oorsprong van uw complicaties is min of meer hetzelfde. Desalniettemin is er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw auto, er zijn nog steeds enkele speciale auto-onderdelen die alleen problemen kunnen veroorzaken op de achterruit van uw Lexus IS. Zorg er dus voor dat u dezelfde controles uitvoert als in het vorige deel van deze inhoud.

Wat kan ik doen om de wisser op mijn Lexus IS te ontgrendelen?

Eindelijk, om dit tweede deel te doen, zullen we zien welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op uw Lexus IS worden ontgrendeld en dat ze weer effectief werken.

Hoe de ruitenwissers van mijn Lexus IS ontgrendelen?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter, de oplossingen zullen vergelijkbaar zijn en we zullen ze in dit deel een voor een belichten, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aangaat. Als u andere blokkerende problemen heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op Lexus IS, denk dan niet twee keer na om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

  • In zo’n geval moet u de motor vinden en vervolgens de stroomkabels hiervan loskoppelen (wees voorzichtig dat er verschillende moeten zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden), en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Eindelijk moet je deze verankeringspunten, die over het algemeen op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op je Lexus IS monteren.

    .

  • In deze situatie zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest heeft u de mogelijkheid om uw commodo te demonteren door het deksel van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en Als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Lexus IS-ruitenwisser geblokkeerd vanwege een stroomstoring: In deze laatste situatie moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) vinden en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Lexus IS uitschakelen?

.

Als je meer tutorials over de Lexus IS nodig hebt, ga dan naar onze Lexus IS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector