Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser zit vast op Lexus NX

We zullen vandaag opnieuw proberen om u te helpen de kleine problemen met uw auto op te lossen. We hebben onlangs gezien hoe we een brandstofdeur of een tankdop kunnen deblokkeren, vandaag zullen we een vervelend probleem onderzoeken dat gevaarlijk kan zijn in slechte klimaatomstandigheden, als slachtoffer van ruitenwisser zit vast op Lexus NX . En om dit te beantwoorden, zullen we eerst proberen uit te zoeken waarom de ruitenwissers op uw Lexus NX vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Lexus NX vastzitten?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de uitleg van de vastzittende ruitenwissers van uw Lexus NX . Om te beginnen kijken we in de voorste ruitenwissers en in een tweede keer in de achterste ruitenwisser.

Waarom zitten de ruitenwissers aan de voorkant van mijn Lexus NX vast in de stand omhoog of omlaag?

We zullen één voor één de verschillende problemen die ervoor kunnen zorgen dat de ruitenwissers van uw Lexus NX vastlopen :

  • Een van de meest algemene oorzaken van vastzittende ruitenwissers op uw Lexus NX is gerelateerd aan de motor die ze aandrijft, in werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en uiteindelijk moeten worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder algemeen, maar het kan toch gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn als gevolg van een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, kijk omhoog naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer vrij snel de oorzaak van de problemen, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het is mogelijk dat de voorste ruitenwissers van uw Lexus NX niet werken als gevolg van een defecte comodo. Om dit te controleren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo de schuld van het probleem.
  • Eindelijk, laatste kans, de voorste ruitenwissers van uw Lexus NX zijn geblokkeerd als gevolg van een stroomstoring, dus u zult twee delen, het relais en de zekering moeten controleren.
Weiterlesen:
Problemen met automatische transmissie Lexus NX?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Lexus NX vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Lexus NX , de oorsprong van uw problemen is min of meer hetzelfde. Desalniettemin is er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw auto, er zijn nog steeds enkele speciale onderdelen die problemen kunnen veroorzaken alleen op de achterruit van uw Lexus NX. Zorg er dus voor dat u soortgelijke onderzoeken uitvoert als op het vorige onderdeel van deze inhoudspagina.

Wat kan ik doen om de wisser op mijn Lexus NX te ontgrendelen?

Eindelijk, om dit tweede deel te doen, zullen we zien welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op uw Lexus NX worden ontgrendeld en dat ze weer goed werken.

Hoe de ruitenwissers van mijn Lexus NX ontgrendelen?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwissers achter, de oplossingen zullen vergelijkbaar zijn en we zullen ze een voor een in dit onderdeel detailleren, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aanbelangt. Als u andere blokkeringsproblemen heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op Lexus NX, aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem.

  • In een dergelijk geval moet u de motor lokaliseren en vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (zorg ervoor dat sommige ervan verband houden met de verschillende veegsnelheden) en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Eindelijk moet je deze verankeringspunten, die over het algemeen op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op je Lexus NX monteren

    .

  • In dit scenario zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest kunt u uw commodo demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen, vervolgens los te koppelen en te verwijderen het met de bevestigingsschroeven, u hoeft alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Lexus NX-ruitenwisser geblokkeerd vanwege een stroomstoring: In dit laatste scenario moet u de oorzaak van de storing lokaliseren (zekering of relais) en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Hoe repareer ik olielekkage op mijn Lexus NX?

.

Als je meer tutorials over de Lexus NX wilt, ga dan naar onze Lexus NX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector