Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser zit vast op Lincoln MKX

We zullen het in dit artikel opnieuw proberen om u te helpen de kleine complicaties met betrekking tot uw auto op te lossen. We hebben nog niet zo lang geleden gezien hoe we een brandstofdeur of tankdop kunnen deblokkeren, in dit artikel zullen we kijken naar een vervelend probleem dat gevaarlijk kan zijn in slechte weersomstandigheden, als slachtoffer van ruitenwisser zit vast op Lincoln MKX . En om dit te corrigeren, zullen we eerst proberen te achterhalen waarom de ruitenwissers op uw Lincoln MKX vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de wisser van mijn Lincoln MKX vastzitten?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de redenen van de vastzittende ruitenwissers van uw Lincoln MKX . Allereerst kijken we naar de voorste ruitenwissers en in een tweede keer naar de achterste ruitenwisser.

Waarom zitten de ruitenwissers aan de voorkant van mijn Lincoln MKX vast in de stand omhoog of omlaag?

We zullen de een voor een doornemen verschillende complicaties die ertoe kunnen leiden dat de ruitenwissers van uw Lincoln MKX vastlopen :

  • Een van de meest elementaire oorzaken van het vast komen te zitten van de ruitenwissers aan uw Lincoln MKX is gerelateerd aan de motoreenheid die ze aandrijft, in feite kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en uiteindelijk moeten worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder eenvoudig, maar het kan nog steeds gebeuren, is dat uw voorste wisserbladen geblokkeerd zijn als gevolg van een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, onderzoek tot aan de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleert u vrij snel de oorzaak van het probleem, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het is mogelijk dat de ruitenwissers van uw Lincoln MKX niet werken als gevolg van een defecte comodo. Om dit te testen, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo de schuld van het probleem.
  • Eindelijk, laatste mogelijkheid, de voorste ruitenwissers van uw Lincoln MKX zijn geblokkeerd als gevolg van een stroomstoring, dus u zult twee delen, het relais en de zekering moeten controleren.
Weiterlesen:
Trillingen bij het schakelen op Lincoln MKX?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Lincoln MKX vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Lincoln MKX , de wortels van uw problemen zijn min of meer hetzelfde. Desalniettemin is er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw auto, er zijn nog steeds enkele speciale onderdelen die complicaties kunnen veroorzaken, alleen op de achterruit van uw Lincoln MKX. Vergeet dus niet om dezelfde controles uit te voeren als in het vorige deel van deze inhoudspagina.

Wat kan ik doen om de wisser op mijn Lincoln MKX te ontgrendelen?

Ten slotte zullen we voor dit tweede deel bekijken welke oplossingen voor jou beschikbaar zijn om er zeker van te zijn dat de ruitenwissers op je Lincoln MKX zijn ontgrendeld en dat ze weer effectief werken.

Hoe ontgrendel ik de ruitenwissers van mijn Lincoln MKX?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter, de oplossingen zijn hetzelfde en we zullen ze in dit deel een voor een schetsen, het is aan jou om ze aan te passen aan het deel dat je aangaat. Als u andere blokkeercomplicaties heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op de Lincoln MKX, denk dan niet twee keer na om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

  • In dit geval moet u de motoreenheid vinden en vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (wees voorzichtig dat er een aantal moet zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden) en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Eindelijk moet je deze verankeringspunten, die over het algemeen op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op je Lincoln MKX monteren.

    .

  • In dit scenario zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest heeft u de mogelijkheid om uw commodo te demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en Als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Lincoln MKX-wisser geblokkeerd vanwege een stroomstoring: In dit laatste scenario moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) vinden en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Aarzeling tijdens Lincoln MKX-acceleratie

.

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKX, aarzel dan niet om onze Lincoln MKX categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector